- 11 Şubat 2012
- 2.203
- 3.241
- 333
- Konu Sahibi sapyoseksuel
-
Sen durumuna benzemeyen fakat esimin hic tanimadgm gecmisten okuldan arkadasi olan kisilerle gorustum hem bayan hem erkek arkadaslaryla daha gecenlerde.iyi ki gorusmusum diyorum cunku cok guzel sohbet gecti evet arada mazi konusuldu fakat kendini bilen biri tutupta karisinin yaninda eski iliskisini konusmaz konusmadilarda.zaten bende sosyal konuskan bi tipim baya iyi anlastik ve esimden daha cok bana yakin oldular hemen olumsuz dusunme karsindakiler duzgun insanlarsa zaten ortam sahane olurIyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Ben bastan bisey diyemedim.tmm biliyoruz durumu ama insanlar ustunr basa basa isim bile geciriyorlar.ya agzinin payini bastan verecek yada kabul etmeyecek.hic unutmam is arkadasi eski manitayla karsilikli balkon komsusu.bi aksam bizi oraya biraktilar.kadin balkona cikti eski manitaya seslendi ben mutfaktayim.x x bizde kim var biliyomusun y ler var dedi.ahh ahh kafami duvarlara vurasim gelir hep niye orda o kadini bozmadim diye
.Iyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
eski konular konuşulunca aa öyle mi olmuş ne hoş anılar gibi cevaplar verin olduğunuz gibi davranın siz her zaman nasılsanız öyle sonuçta eşiniz sizi tercih etmişIyi geceler.
Biz de üniversiteden arkadaşlarla buluşuyoruz kimi evlendi bizim gibi ,kimi ayrıldı herkes farklı hayatlarda ama hepsi geçmişte kaldı ya ben kimseye eski sevgilisini hatırlatmıyorum yeni eşlerle samimi bi ilişki kurmaya çalışıyorum,çoğunda da çok pozitif geribildirimler aldım zaten kolay insan tavlarım,siz de bol güleryüzlü ve misafirperver olun zaten bi gece kalacaklar ıslak havlu,çocuk varsa dökülen kırıntı ota b.ka sarmayın sonra burda biriktirip saydırmayın (bazı kk üyelerinden sonra millete misafir olarak gitmeye korkar oldum:) )bence çok güzel bi gün olur,eşinizi yakın arkadaşları arasında nasıl öyle de bi tanımış olursunuz hem :)Iyi geceler.
zaten kalacaklari 1 gun bilemedin 2 cicuklarda 9 ve 11 yaslarinda olasi bi daginiklik disinda asiri bir durum olacagni sanmiyorum.Olsa da bile isteye evin icine etmedikleri surece bisey demem:) suan kendimi daha iyi hissesiyorumBiz de üniversiteden arkadaşlarla buluşuyoruz kimi evlendi bizim gibi ,kimi ayrıldı herkes farklı hayatlarda ama hepsi geçmişte kaldı ya ben kimseye eski sevgilisini hatırlatmıyorum yeni eşlerle samimi bi ilişki kurmaya çalışıyorum,çoğunda da çok pozitif geribildirimler aldım zaten kolay insan tavlarım,siz de bol güleryüzlü ve misafirperver olun zaten bi gece kalacaklar ıslak havlu,çocuk varsa dökülen kırıntı ota b.ka sarmayın sonra burda biriktirip saydırmayın (bazı kk üyelerinden sonra millete misafir olarak gitmeye korkar oldum:) )bence çok güzel bi gün olur,eşinizi yakın arkadaşları arasında nasıl öyle de bi tanımış olursunuz hem :)
Açıkçası şimdiye kadar da kimseyle görüştükten sonra o kişinin eski sevgilisini arayıp yeniyle ilgili konuşmadım,eskinin de kendi hayatı var ,ayıptır sonuçta,kendini bilen yapmaz,yapmamalı :) o yüzden rahat olun sıkıntı yapmayınzaten kalacaklari 1 gun bilemedin 2 cicuklarda 9 ve 11 yaslarinda olasi bi daginiklik disinda asiri bir durum olacagni sanmiyorum.Olsa da bile isteye evin icine etmedikleri surece bisey demem:) suan kendimi daha iyi hissesiyorum
artik kabul etmis bulundum carsamba gunu aksam uzeri gelecekler bundan sonrasni akisina birakiyorum umarim olumlu gecer ve dusunduklerm kuruntularim olarak kalir.Ya bunu okuyunca bir sinirlendim ki.yenş boşandığım İçin aklıma bir şey geldi onu anlatayım size.Eski eşimle çıkmaya başladığımızın 6. Ayıydı.bu sürede onun işi sebebiyle zaten 3 ayı ayrı geçmişti.Bu bir gün dediki biz 10 yıl Sonra eski maliye mezunları buluşacağız ve bunun 8 yıllık eski sevgilisi de o grupta.gelecek mi dedim.gelmez o evlenmiş dedi.neyse gitmiş bunlar fotoğraf çekinmiş.ve aynı masada aralarında bir kişi mesafe ile oturmuşlar.ben bunu evlendiğimizin 3.ayında Facebook’una girmiştim bunu o gün etiketlemişler bu öyle kabul etmeden bekletmiş öyle gördüm.Bir günde bu eski sevgilinin 15 ayrı vesikalığı benim yatak odamda benim çekmecemde saklanmış olarak buldum.Ya gıcık oluyorum eski sevgiliye de ortak arkadaşlara da.sizin konuya gelecek olursam ben sevgili iken de evli iken de hiçbir ortak arkadaşları ile görüşmedim.Görüştürmedim.siz de öyle yapın çok can sıkıcı.sizi inceleyip gidip o eski kişiye anlatacaklar.çok sevimsiz bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?