Esimin eski iliskisi...

Eski sevgili diye kotu olmak zorunda degil. Hem universitede olsaniz, esiniz eski sevgilisiyle gecen sene ayrilmis olsa anlarim. Aradan yillar gecmis, ben 7 yil onceki sevgilimi o sekilde anmam bile...
Belki kadini cok seversiniz, yeni 4lu siz olursunuz. Hem ona esinizle ne kadar guzel bir ikili ve asik oldugunuzu da gostermis olursunuz. Karsi tarafta ogrenmis olur tabi

Sen durumuna benzemeyen fakat esimin hic tanimadgm gecmisten okuldan arkadasi olan kisilerle gorustum hem bayan hem erkek arkadaslaryla daha gecenlerde.iyi ki gorusmusum diyorum cunku cok guzel sohbet gecti evet arada mazi konusuldu fakat kendini bilen biri tutupta karisinin yaninda eski iliskisini konusmaz konusmadilarda.zaten bende sosyal konuskan bi tipim baya iyi anlastik ve esimden daha cok bana yakin oldular hemen olumsuz dusunme karsindakiler duzgun insanlarsa zaten ortam sahane olur

Hic dtsûnme bile. Gayetde gûzel gecer.
Zaten olumsizluk ihtimali olsa esiniz onalari
Davet etmezdi. Kasmadsn gayet gûzel sekilde agirla.

Bu konu Beni bir kac yil ôncesine gotûrdû.
Bizde dôrtlûydûk hemde 5 yil boyunca. Ne anilarimiz var.
Biz esimle evlendik, onlar 5 yil sonu ayrildi.
Ikiside baskalariyla evlendiler.

Ben dygunlerine gitmedim, gidemedim onca beraber anidan sonra. Zaten cok severek ayrildilar.
biyerde karsilastik bir gun, tanistirdi Beni cocuk esiyle. Esi illa njmarami aldi, bulusalim falan.
Bulustuk ikimiz, cok hos, iyi bi kiz. Asla kiz arkadasimin adi gecmedi. Cokda gûzel vakit gecirdik.
Sonra tekrar bulusmak istemeler, 4 ûmûz bulusalim falan. Ama istemedim vede görûsmedim birdaha.
Nerelere gittim

Konu sahibi hic dûsûnme bile, akisina birak ve
Dogal davran.

ben o kadını karşı balkona yollardım heralde.

.
Merhaba.Kafanı karıştırmak istemiyorum ama söylemeden de edemedim.Hislerini çok iyi anlıyorum.Tecrübeyle sabittir.Naçizane tavsiyem en azından ilk tanışmanız evde olmasaydı keşke.Belki kadını çok samimi bulup seveceksin ama şuan bilmiyosun.Gerçekçi olalım ne yaparsan yap gördüklerini,izlenimlerini detaylarıyla anlatacak.Anlatsın mühim değil tabiki ama ben yinede benim evimle,mahremimle ilgili fikir sahibi olmasını hiç istemezdim.Olumlu ve olumsuz birşey bilmemesi daha iyi bence.İnsanoğlu garip varlık.Belki hiç hoşlanmayacaksın birdaha hiç görüşülmeyecek.Ama dışarıda olursa ilk görüşme bir fikrin olur seversen evine de davet edersin.Şansın varsa eşine dışarda bir mekanda ağırlamayı teklif et.Evde ağırlamak zorundaysan da kesinlikle doğal ol. Sevgiler...

Doğal davranın, gülün geçin falan diyor herkes, tamam normal ve olması gereken de bu ama neden rahatsız olduğunuz bir konuda gayet rahatmış gibi davranasınız?
Böyle bu durumda geçmişle ilgili illa konuşulur ama arada eski ilişkinin adı ya da konusu geçerse tabiki rahatsız olur insan. Ben böyle bir durumda bir bahaneyle odadan çıkardım heralde. Karşındaki de düşünceliyse zaten susar ve yanında bir daha bu muhabbeti açmaz.

Bir de konuyu açıp açmayacaklarını da bilmiyoruz. Belki hiç lafı geçmez.

Böyle bir konuyu açacaklarını sanmam. Bir arkadaşımız benim en yakın arkadaşıma aşıktı deli divaneydi. Sonra denediler olmadı ayrıldılar. Oğlan başkasıyla evlendi düğünlerine gittik eşimle biz de dörtlü takılırdık. Sonra görüştükte ailecek hiç böyle bir konu açmadım sonuçta olmuş bitmiş evlenmiş. Kendi kendinize kurmayın bence

Ben görüşmek istemedim baştan söyledim. Eşim bilir ben huzursuz olursam herkes huzursuz olur, kimseye rahat vermem o ortamda ve eşim üzülür sonunda kavga gürültüden. Hatta aylar öncesinde benzer bir durum oldu, çok patavatsız bir arkadaşı alakasız bir yerde eski sevgilisini sordu, görüşüyor musun diye birde. Kalktım masadan, kalkış o kalkış. Bir daha o arkadaşının adı geçemez bizim evde mesela. Aslında çok sertim, hiç eğilme olmadığı için çabuk kırılıyorum. Keşke umursamaz olsam ya da duygularımı kontrol edebilsem. Umarım sen başarırsın ve hatta hiç konusu açılmaz o anıların diyeyim :).

Benim esim ve kuzeni iki yakin arkadasla sevgili oluyorlar zamaninda. Hatta ilk benim esim kizla sevgili oluyor. Gel zaman git zaman digerleri de bir iliskiye basliyorlar.
Simdi onlar evliler. Sık sık da gorusuruz. Ama hic aklima boyle seyler gelmedi. Ben mi fazla rahatim?

eski konular konuşulunca aa öyle mi olmuş ne hoş anılar gibi cevaplar verin olduğunuz gibi davranın siz her zaman nasılsanız öyle sonuçta eşiniz sizi tercih etmiş

Kadını tanımadığınız için rahatsız edici bir durum tabi. Anılar, yaşanmışlıklar değil de bence eski
sevgilinin yakın arkadaşı olması nedeniyle insanın aklına geliyor acaba kötü niyetli, fesat bir tip mi? diye..
Gidip de eski sevgiliye beni, bizi, hayatımızı, tavırlarımızı inceleyip gözlemleyip anlatır mı düşüncesi gerçekten
can sıkıcı.. ama tam tersi olma ihtimali de var madem kabul etmişsiniz gelecekler olumlu düşünün.
Belki çok iyi, düzgün ve samimi bir kadındır ve ileride belki de iyi arkadaş olacaksınız.

Biz de üniversiteden arkadaşlarla buluşuyoruz kimi evlendi bizim gibi ,kimi ayrıldı herkes farklı hayatlarda ama hepsi geçmişte kaldı ya ben kimseye eski sevgilisini hatırlatmıyorum yeni eşlerle samimi bi ilişki kurmaya çalışıyorum,çoğunda da çok pozitif geribildirimler aldım zaten kolay insan tavlarım,siz de bol güleryüzlü ve misafirperver olun zaten bi gece kalacaklar ıslak havlu,çocuk varsa dökülen kırıntı ota b.ka sarmayın sonra burda biriktirip saydırmayın (bazı kk üyelerinden sonra millete misafir olarak gitmeye korkar oldum:) )bence çok güzel bi gün olur,eşinizi yakın arkadaşları arasında nasıl öyle de bi tanımış olursunuz hem :)

zaten kalacaklari 1 gun bilemedin 2 cicuklarda 9 ve 11 yaslarinda olasi bi daginiklik disinda asiri bir durum olacagni sanmiyorum.Olsa da bile isteye evin icine etmedikleri surece bisey demem:) suan kendimi daha iyi hissesiyorum

zaten kalacaklari 1 gun bilemedin 2 cicuklarda 9 ve 11 yaslarinda olasi bi daginiklik disinda asiri bir durum olacagni sanmiyorum.Olsa da bile isteye evin icine etmedikleri surece bisey demem:) suan kendimi daha iyi hissesiyorum
Açıkçası şimdiye kadar da kimseyle görüştükten sonra o kişinin eski sevgilisini arayıp yeniyle ilgili konuşmadım,eskinin de kendi hayatı var ,ayıptır sonuçta,kendini bilen yapmaz,yapmamalı :) o yüzden rahat olun sıkıntı yapmayın

Ya bunu okuyunca bir sinirlendim ki.yenş boşandığım İçin aklıma bir şey geldi onu anlatayım size.Eski eşimle çıkmaya başladığımızın 6. Ayıydı.bu sürede onun işi sebebiyle zaten 3 ayı ayrı geçmişti.Bu bir gün dediki biz 10 yıl Sonra eski maliye mezunları buluşacağız ve bunun 8 yıllık eski sevgilisi de o grupta.gelecek mi dedim.gelmez o evlenmiş dedi.neyse gitmiş bunlar fotoğraf çekinmiş.ve aynı masada aralarında bir kişi mesafe ile oturmuşlar.ben bunu evlendiğimizin 3.ayında Facebook’una girmiştim bunu o gün etiketlemişler bu öyle kabul etmeden bekletmiş öyle gördüm.Bir günde bu eski sevgilinin 15 ayrı vesikalığı benim yatak odamda benim çekmecemde saklanmış olarak buldum.Ya gıcık oluyorum eski sevgiliye de ortak arkadaşlara da.sizin konuya gelecek olursam ben sevgili iken de evli iken de hiçbir ortak arkadaşları ile görüşmedim.Görüştürmedim.siz de öyle yapın çok can sıkıcı.sizi inceleyip gidip o eski kişiye anlatacaklar.çok sevimsiz bir durum

Siz yanlarında olsanız da olmasanız da ister istemez akıllarına eski günler gelecektir. Ve silkelenip atacaklardır bu düşünceyi. Siz görüşnez veya eşinizle konuşma yaparsanız bu olayı tabu haline getirir, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürür, eski sevgilinin yerini sağlamlaştırırsınız belleklerinde. Akışına bırakın. Size ve varlığınıza alışsınlar.

Bence doğmamış çocuga don biçme olmuş bu iş..Belki de size çok saygılı davranıp eskilere yüzeysel değinecekler? Eğer bahsedilme durumu olursa ah gençlik güzel şeylerdi geldii geçti diyip kapatın geçin konuyu.onlarda anlar..

artik kabul etmis bulundum carsamba gunu aksam uzeri gelecekler bundan sonrasni akisina birakiyorum umarim olumlu gecer ve dusunduklerm kuruntularim olarak kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…