- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi sapyoseksuel
-
O konulari direk kinusacaklarini pek sanmiyorum genel olarak ya deforme edip ya da eksilterek anlatacaklardir fakat ucu de olayin tam halini bilicekler umarim yuzum dusmez ve son ana kadar metanetimi korurumEğer eşimin yanında arkadaşları sürekli eski sevgilisinden, onun içinde olduğu anılardan bahsetselerdi, benim de hoşuma gitmezdi (gelecek insanlar bu kadar odun olmayabilir de) ama yok beni kıyaslarlar mı, gidip ona anlatırlar mı diye de düşünmezdim. Doğal davranın, görücüye çıkmıyorsunuz, sizi beğenip sevmelerine ihtiyacınız yok. Kıyaslama yapsalar ne olacak, eşinizle birbirinizi seçmişsiniz, geri kalan insanların ne düşündüğü sizi bağlamaz.
Hassasiyetinizi de anlıyorum, bence buluşma öncesi eşinizle konuşabilirsiniz. Geçmişin beni rahatsız etmiyor ama sürekli eski sevgilinin adının geçtiği bir ortamda da bulunmak istemem, sanırım sen de benim sevgililerimden bahsedilen bir ortamda bulunmak istemezdin, bunu anlayacağını düşünüyorum, diyebilirsiniz. Laf oralara gelirse, gerektiği şekilde kapatır. Bir de bu ortamda eşinizin size nasıl davrandığı da önemli. Her zamanki gibiyse sorun yok. Ama canım cicim olaylarını abartıyorsa, ya da tam tersi soğuk davranıyorsa, orada sıkıntı aramak gerekir.
hahh iste kilit kelime cool olup dik durmak bunu basarabilmek istiyorum tam tersi yasanirsa kendimi affedemeyecegimÖzgüveni elden bırakma
Tamam bişeyler yasamıs etmiş o kişilerde buna sahit olabilir ama artık sen varsın ve o seni tercih etti demekki sende azımsanacak biri değilsin :)
Eski komik anılara vs sizde gülün katılın arkanızdan emin ol konusulcaksa dik durusunuz konusulur
Nasil yani? Konu sahibi bu sürecte evde mi olmasin? Yoksa misafir bayan mi? Ki misafirlige gelen bayan zaten beyfendininde arkadasiymis niye gelmesin?Ben eski arkadaş okul vs toplaşmalarında eşlerin gelmesini hep anlamsız bulurum yani senin bir bağın bi yaşanmışlığın yok ki neden eşin yanında durursun?
bakın batıda bu yok mesela.
bizim gibi evliliği çok abartan toplumlarda var.
az önceki evlenmek istemeyen kadınlar konusunun üstüne tam oturdu yani.
hele hele böyle bir eski sevgililik durumları varsa zaten gerek yok.
tabi o da evli cocuklu falan suan ama iste ne bileyim yine de tedirgin oldum yoksa belki de ne kadinin umrundadir esim ne de evliligmiz.Esimin de onlrin yninda rahat etmesini kendini kasmamasini istiyorum cunku gerginligim ona da yansiyacaktir.Elimden geldigince rahat guleryuzlu ve esimin dostu benim de dostumdur modunda olmaya calisacagim :)Esimin eski arkadaslariyla bulustugumuzda o gunleri yad etseler bile hicbir zaman eski esinin adini gecirmezler ve hikayeler hep onsuz anlatilir
Ben hicbir zaman rahatsiz olmadim , sizin misafirlerinizjn de boyle bir saygisizlik yaoacagini dusunmuyorum
Ayrica o iliski bitmis kadin da hayatina dvm ediyorsa eski sevgilisinin karisiyla ilgilenmeyecektir
Onyargili yaklasmayin hic
Soylediginiz seyler ergenlikte oluyor :) olgun insanlarin yapmayacagi hareketler bunlar
Esiniz keske sizi hic bulastirmadan erkek erkeğe disarida takilalim deseymis sizi cok zor bir duruma sokmus oldugunun farkinda degil ebet diger kisiyle kiyaslanacaksiniz bu sebeple sakin durmak soylenip anlatilanlara kenardan bakarak yarim agiz gulumsemeyle eslik edeceksiniz ama o kisinin bahsi cok fazla gecerse bundan hoslanmadiginizi esinizi kenara cekerek soylemelisiniz sizin evinizde onun bahsinin konusulmasi size hakaret resmenIyi geceler.
Öncelikle konumu okuyup, yorum yapma nezaketinde bulunan herkese simdiden tesekkur ederim.
Yazlik bir yerde oturuyoruz ve esimin arkadasi esi ve cocuklariyla bulundugumuz yere yakin bir ilceye tatile gelmis.Tatil dönüşu bir gunlugne bize ugramak istiyorlarMiş.Mis diyorum cunku ben bu kisileri tanimiyorum sadece isimlerini duyuyorum 7 senedir.Buraya kadar sorun yok fakat... Gelecek kisinin esi esimin 5 yil suren ilk sevgilisnin yakin arkadasi.Iki yakin dost iki yakin kiz arkadasla sevgili olmuslar 5 yil hep 4lu takilmislar(beraber tatile gitmek vs)Nedenini bilmiyorum ama bes yilin sonunda esimin iliskisi bitmis fakat diger ikili evlnmisler.Esim bu iliskisinden sonra uzun sure kendine gelememis ki dikis tutturamamis ve yaşi epey ilerledigi zamnlrda benimle tanisip evlenme karari aldi.
Esim gelecekler dediginde tuhaf hisler kapladi icimi şöyleki onlarin 4 lu olarak bir yigin anilari var ve ben o anilarda yokum.Uzun zamandir gorusmeyen her insan gibi gecmisteki guzel gunleri yadecekler,mutlu ve hepbirlikte olduklari o zmanlari...ben yapayalniz hissedicem kendimi.Baska bir durum ise bu kadin eminim beni ona anlatacak beni izleyecek kiyaslayacak.Bunlari dusundukce geriliyorum ve motivasyonumun dusuyor.
Ha diyeceksiniz ki mdem bu kadar derde dustun kabul etme ama bu da olmz ki cocukca bir davranis olur ve esim gereksiz bir kiskanclik icine girdigmi dusunur.
Size sormak ve fikir almak istedigim nokta su;sizce gecmisten falan konustuklarinda ne yapmaliyim?Nasil olgun davranmaliyim?Fevri davranip kendime yakismayacak hallere girmek istemiyorum.Empati gucunuze ve tecrubelerinize dayanarak siz olsaniz ne yaoardiniz ya da ne yaptiniz?
Emin olun umurunda bile degildir :)tabi o da evli cocuklu falan suan ama iste ne bileyim yine de tedirgin oldum yoksa belki de ne kadinin umrundadir esim ne de evliligmiz.Esimin de onlrin yninda rahat etmesini kendini kasmamasini istiyorum cunku gerginligim ona da yansiyacaktir.Elimden geldigince rahat guleryuzlu ve esimin dostu benim de dostumdur modunda olmaya calisacagim :)
Esim eski iliskisi hakkinda cok ketumdur konusacak olsam konuyu kapatir bi sekilde.Simdi bunlari soylesem budalaca bulur ve gereksiz bir kiskancliga girdigmi dusunebilir yani konu bi an sacma sapan bir yere varir diye endise duyuyirum.Suan karisigim sanirim:/
ben de bilmiyorum ama ayni evde yasama ailelerin tanismasi gibi seyler yasanmis ciddi bir iliskiymis anladigim ve esim cidden iyi bir partnerdir sorun karsida diye dusunuyorum:)merak ettim şimdi niye ayrılmış öteki kızdan
paronayak oldum ciktim kendimden beklemedigim seyler acikcasi:) simdi cok daha iyi akliselim dusunebiliyorum panik durum gectiEmin olun umurunda bile degildir :)
Kasacak bir durum yok rahat olun , esinizin bilmediginiz hikayelerini dinlemenin keyfini cikarin
eşiniz yıllarca kendine gelemediğine göre iyi bir kazık yemiş...bu bayanda hepsini biliyordur inşallah boş boğaz değildirben de bilmiyorum ama ayni evde yasama ailelerin tanismasi gibi seyler yasanmis ciddi bir iliskiymis anladigim ve esim cidden iyi bir partnerdir sorun karsida diye dusunuyorum:)
Ay sende iyi sabır varmış:) kusura bakma sinirden gülüyorum Allah düşman başına vermesinOoo daha neler.surekli esimin yaninda adini gecirmeler.x komsum soyle x komsum boyle.boyna fotolarini gosterirdi bana.ayyy dusundukce deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?