Esimin eski iliskisi...

Özgüveni elden bırakma
Tamam bişeyler yasamıs etmiş o kişilerde buna sahit olabilir ama artık sen varsın ve o seni tercih etti demekki sende azımsanacak biri değilsin :)
Eski komik anılara vs sizde gülün katılın arkanızdan emin ol konusulcaksa dik durusunuz konusulur

O konulari direk kinusacaklarini pek sanmiyorum genel olarak ya deforme edip ya da eksilterek anlatacaklardir fakat ucu de olayin tam halini bilicekler umarim yuzum dusmez ve son ana kadar metanetimi korurum

hahh iste kilit kelime cool olup dik durmak bunu basarabilmek istiyorum tam tersi yasanirsa kendimi affedemeyecegim

Ay haklısın ya bende olsam çok üzülür napcagımı bılemezdım. Bence kesınlıkle çok Güleryüz’le karsılayıp ev sahıplıgı yap. Farzet ki normal bı arkadasıyla eşi. Unutmaya çalış dıcem kızın onla arkadaş olduğunu ama unutamazsın. Sen yöne de elınden geldıgınce cool ol

Nasil yani? Konu sahibi bu sürecte evde mi olmasin? Yoksa misafir bayan mi? Ki misafirlige gelen bayan zaten beyfendininde arkadasiymis niye gelmesin?

Esimin eski arkadaslariyla bulustugumuzda o gunleri yad etseler bile hicbir zaman eski esinin adini gecirmezler ve hikayeler hep onsuz anlatilir
Ben hicbir zaman rahatsiz olmadim , sizin misafirlerinizjn de boyle bir saygisizlik yaoacagini dusunmuyorum
Ayrica o iliski bitmis kadin da hayatina dvm ediyorsa eski sevgilisinin karisiyla ilgilenmeyecektir
Onyargili yaklasmayin hic
Soylediginiz seyler ergenlikte oluyor :) olgun insanlarin yapmayacagi hareketler bunlar

Bence şık giyin ne hazırlıyorsanız eşinle beraber hazırlayın servis yapın hayatım şöyle hayatım böyle mutlu olduğunuzu güzel anlaştığınızı gösterin sanki eski konuları hiç bilmiyormuşsunuz gibi davranın kadın arkadaşına anlatsa bile en azında ne kadar mutlular iyi anlaşıyorlar diye anlatır ne bileyim başka birşey gelmedi aklıma sonra eşinle konuşursun rahatsız olduğunu

tabi o da evli cocuklu falan suan ama iste ne bileyim yine de tedirgin oldum yoksa belki de ne kadinin umrundadir esim ne de evliligmiz.Esimin de onlrin yninda rahat etmesini kendini kasmamasini istiyorum cunku gerginligim ona da yansiyacaktir.Elimden geldigince rahat guleryuzlu ve esimin dostu benim de dostumdur modunda olmaya calisacagim :)

alintiladigim alinti yapamadigim herkese cok tesekkur ederim.Yorumlardan ve oturup duundukte sonra bazi cikarimlarda bulundum; Kaygilarimi esimle paylasip en azindan beni rahatlatmasini yanlarinda benim de dahil olabilecegim konularin konusulmasini istiyecgim.Bakimli makyaji giyimi yerinde karsilayacagim.Guleryuzlu ve sicak davrancgim.Gecmisteki baglarini degil herzamnanki arkadaslari olarak dusunecgim.Kendimj ispat cabasina girmeyecgim sonuncta bitmis gitmis bir iliski ve herkes tercihini yapmis.Umarim guzel gecer 25 gecesi ve 26 sinda buradalr gittiklernde tecrubelerimi paylasacagim :)

Esiniz keske sizi hic bulastirmadan erkek erkeğe disarida takilalim deseymis sizi cok zor bir duruma sokmus oldugunun farkinda degil ebet diger kisiyle kiyaslanacaksiniz bu sebeple sakin durmak soylenip anlatilanlara kenardan bakarak yarim agiz gulumsemeyle eslik edeceksiniz ama o kisinin bahsi cok fazla gecerse bundan hoslanmadiginizi esinizi kenara cekerek soylemelisiniz sizin evinizde onun bahsinin konusulmasi size hakaret resmen

Merhaba, tüm sayfaları okumadım. Bence eşinize birşey söylemeyin. Durduk yere onu da germeyin, aklına birşey sokmayın.

Gelen insanlar da sizinle ilk defa karşılaşacak. Emin olun kıyaslamaya falan gelmiyorlardır. Arkadaşlarının mutlu olması onları sevindirecektir. Eşiniz ve siz gerçekten mutluysanız rahatlayın ve sevdiğiniz adamın arkadaşları ile tanışmanın eğlencesini yaşayın.

Geçmişteki bayanla sizin dedikodunuzu yapacak bile olsa en fazla birkaç dakikalarını alır Boş verin ve boş verdiğinizi onlara da yansıtın. Güzel bir akşam olur umarım.

Emin olun umurunda bile degildir :)
Kasacak bir durum yok rahat olun , esinizin bilmediginiz hikayelerini dinlemenin keyfini cikarin

Merhabalar,
Sizinle bile eski ilişkisi hakkında konuşmuyor ve konuyu kapatıyorsa bu iyi birşey bence...

Gelecek olan misafir arkadaşların bu konuyla alakalı şeylerden bahsedeceklerini sanmıyorum...

Yani o kadar ruh hastası değillerdir sanırım

Gayet rahat tavırlar sergilemenizi öneririm...

Umurunuzda değilmiş gibi, kafanıza hiç takmıyormuş gibi davranın.

Yani sanki bu konuyu hiç bizimle bile paylaşmamış gibi:)
Bizden sır çıkmaz

ben de bilmiyorum ama ayni evde yasama ailelerin tanismasi gibi seyler yasanmis ciddi bir iliskiymis anladigim ve esim cidden iyi bir partnerdir sorun karsida diye dusunuyorum:)
eşiniz yıllarca kendine gelemediğine göre iyi bir kazık yemiş...bu bayanda hepsini biliyordur inşallah boş boğaz değildir

bizim arkadaş grupumuzda bir cift vardı ..sonra ayrıldılar..çocuk başka bir kızla evlendi...arkadaş grup ev görmeye gittik..yedik içtik ,eğlendik herşey güzel ...artık vedalaşma zamanı tam kapıdan çıkarken..eski sevgilinin adını söylemez miyim yeni eşe... rezillik bin para idi allahım allahım..daha sonra kızlarda çok yakın arkadaş olduk ama o anı hiç unutmadık :)

Ben senin yerinde olsam kalkıp silkelenir yapmadığım bakımlarımı yapardım kendimi güzel göstermek için . Çok hanım davranırdım güler yüzlü olurdum sıcak kanlı okurdum misafirperver olurdum ki kesinlikşe o kızın kulağına gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…