Esimin, eski karisinin gozu ne zaman doyacak?

Ben nafaka vermesin demiyorum ki. O nafaka hem kadina hem cocuga. Benim uzuldugum sey vicdansizligi hadi yasalar karsisinda ispat yok ama, hic mi vicdani yok? 1750 nafaka verirsek biz ne yapariz 4 nufusla?

bence fazlasini istemeleri kul hakki..
adam co uklarin abakiyor ..
daha ne istiyor bu kadin..
benim maddi durumum olmadigi halde su kisin sogugunda dogal gazi yakamadigim halde serefsiz esten kendime nafaka istemedim..
cunku adam cimri..
300tl olursa anlasmayi kabul etti ona kalsa 200 tl veriyim dedi de ben kabul etmedim sirf bu adi adamdan kurtulayim diye 300 tl yi kabul ettim....
adam cocugu izne goturuyorda ne bir dogru duzgun oyuncak ne elbise hi birsey almigor gerizekali adam..
birde bana 300 tl nin hesabini soruyor be onu cocuguva gonderiyorum ..
sut al sunu al bunu al ..
sanki bana 1 milyar gonderiyor gerizekali..pislik..
hala bana cocuk ustunden yakinlasmaya calisiyor hergun ariyor cocukla konusa am diye..
bende artik mesafe koydum sadece haftada birgun konusacak co cukla..
siz bosanan bayanlar eski esle nasil mesafe koyuyorsunuz ???
bana da bilgi verseniz..

Ben nafaka vermesin demiyorum ki. O nafaka hem kadina hem cocuga. Benim uzuldugum sey vicdansizligi hadi yasalar karsisinda ispat yok ama, hic mi vicdani yok? 1750 nafaka verirsek biz ne yapariz 4 nufusla?
1.300 tl neyine yetmiyor bu kadinin geri zekali.
ac gozlu..
bana 1.300 tl nafaka ve4se kendimi sakip sabancinin oglu sanarim be..
ustelik evi var adi kadin..

İyi de konu sahibinin gözü nafakada değil. Exin maddi durumu gayet iyiken nafaka yükseltme davası açması asıl mesele.

Dava dosyasına kredi borcu, borcun başlama tArihi gibi detaylar eklenebilir bence
Aynen hanimefendi; canimi yakan nokta bu zaten. Ihtiyaci hic yok ve daha da yukseltme pesinde. Detaylar eklense de krediyi ihtiyac kredisi cekmis yani arac olarak gozukmuyor. Kalan kismi da kayin babama odetmis. Yani kredi var ama, kadin inkar ediyor.

Ama kredi çekilme tarihinde hala evlilik devam ediyorduysa, ne bileyim yani bu detay işe yaramaz mı?
Yarar bence

affınıza sığınarak soruyorum istemezseniz cevaplamayın, eşinizle tanıştığınızda eski eşinden boşanmış mıydı? Bana intikam alıyormuş gibi düşündürttü çünkü.
Mayis ayinda bosanmisti biz de eylul ayin da evlendik. Eski esinden 12 yas kucugum bir de dunya guzeli olmasam da guzelimdir. Zaten sag da sol da beni bosadi(evi terk eden kendisiymis) gencini guzelini aldi vs. Demis. Kiskanclik mi var bilemedim ama, kendisi bosanmis gitmis sonra ki evliliginden ona ne? Eski kocasindan intikam aliyorsa benim sucum ne degil mi?

1.300 tl neyine yetmiyor bu kadinin geri zekali.
ac gozlu..
bana 1.300 tl nafaka ve4se kendimi sakip sabancinin oglu sanarim be..
ustelik evi var adi kadin..
O para tazminatla beraberdi (esya) o para bitti nafaka 700 civariydi tam azcik rahatlariz dedik (krediler halen bitmedi) bu kez de nafaka yukseltme davasi acmis.

Mayıs'tan eylüle vakit çok az, boşanmayı tam sindirmeden evlenmeniz hata değil mi? Kadınlardaki mantık kadınlara yüklenmekten geçtiği için, suçlu olarak sizi görmesi -zamanlamayı da göz önünde bulundurunca, sizin kendinizi onunla kıyaslamanızdan da yola çıkarak- ve intikam alması garip gelmedi bana. her gün her an sizi dara sokarak (yani eşinizi ve siİ) soğuk soğuk intikam alıyor. Duracağını da hiç sanmıyorum üZgünüm

Bosandiktan sonra mi tanistiniz peki
Yoksa evliyken birliktemiydiniz.
Mayis-Eylul arasi 4 ay. Kisa bir sure cunku.

Eger evliligi devam ederken
Iliski soz konusu olmussa size de esinize de
iyi niyet gostermesi zaten beklenemez.
Ama degilse bosandiktan sonra
Tanistiysaniz yaptigi dogru degil.
Sizin de cocuklariniz var..

Esim mayista bosanmis. Biz esimle temmuz gibi tanistik ve eylulde evlendik. Yani hic bir asamada ben yoktum.
Vallahi esiniz de çok hizliymis ben nisanlimdan ayrıldım 1 sene geçti hala kendimi hazır hissedemiyorum

Evet intikam alıyor olabilir. Ama malesef keşke olmasaydı yasal hakkı üzerinde bişey yoksa nasıl kanıtlayacaksınız.

Eski eşini aldatmadigina emin misin ? Benim aklına aldatma geldi belki öyle bir sebeb varsa sizi o sanıyor o yüzden yapıyor olabilir.

Evet boyle dusunuyor olabilir.
Aradaki sure kisa oldugu icin ben bile
Oyle mi acaba diye dusundum :)
Evlilik kararini hizli almislar
Buna eski eş inanmiyor olabilir.
Bu sebeple ugrasiyor gibi..

Esimle tanistigimda herseyi bitmisti. Zaten kisa surdu evlenmemiz dedim cunku dunyaya kendimi kapatmistim. Konu ile alakasi yok ama gelecek icin evlilik plani yaptigim, sevdigim insanla motorsiklet kazasi gecirdik. Ben de ufak tefek siyrik varken o vefaat etti o gunden sonra (lise cagiydi) kimseye yaklasamadim. Esimi ilk gordugumde gozleri o kadar cok benziyordu ki garip bi sekilde baglandim. Sanki onuda kaybedecekmisim gibi bir hisse kapilmam hizli bir evlilige gecis oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…