Esimin, eski karisinin gozu ne zaman doyacak?

Eski karısının sevgilisi filan yok mu eğer varsa sırf tazminat almak için evlenmiyo gibisinden belki savunabilirsiniz ne yapın ne edin mahkeme açın çocuğun masrafı şuan odediginiz tazminat bile etmez insanlar asgari ücretle ev geçindiriyo bu neyin nesi yani

Hanimefendi kismen dogru anlamissiniz ama, mahkeme karari ile cikan nafaka arti esya tazminati 1350 tl. Geriye kalan kredileri cikarsan 3500 den bize kalan 1500 tl. 600 tl ev kiramiz elk. Su tlf. Saymiyorum bile. Su an da almak istedigi para 1750 tl. Yani 1500-1050= 450 tl bize kalacak olan. Kalanida alsin da rahatlasin hic olmazsa. Hatta benim kazandigim 800 tl yi de vereyim.

Valla ozel hayatini hic arastirmadim bu yuzden kimsenin gunahini alamam tek gordugum vicdansizligi

Anlamadigim sey araba kredisi oduyo ya mesela, o araba kimde. Eski este mi. Yani kredisini odedigi arabayi kendileri mi kullaniyolar.

Anlamadigim sey araba kredisi oduyo ya mesela, o araba kimde. Eski este mi. Yani kredisini odedigi arabayi kendileri mi kullaniyolar.
Kredi ihtiyac kredisi olarak cekilmis. Arac kredisi olsa ispati daha kolay. Evet almislar arabayi ve ilk zamanlar vardi o araba ama simdi duruyor mu sattilar mi bilmiyorum.

Talep etmesi alabileceği anlamına gelmiyor,İyi bir avukat bulup miras olaylarını falan da ispatlayabilirseniz düşebilir bile aldığı miktar ancak, hem babası bıktım bunların üfürükcü meraklarından demiş hem de babasından kadına miras düştü demişsiniz kafam karıştı

mantıklı düşünün lütfen zaten eşinizin aldığı maaş belli bunu belgelerede döküp mahkemeye sunabilirsiniz. ee birde bunun elektirik su v.s. masrafları bide çocukların giyim yiyecek etüt. masraflarınıda düşünürsek 1750 tl vermeniz mümkün değil. biz bu kadar düşünüyorsak mahkeme daha da çok iyi düşünce ve karar verecektir. hayırlısı olsun üzülmeyin lütfen

Ayni dert bizdede var doymuyorlar....
Adam evlenince daha kiymetli oluyor. Bende bıktım cidden. Insanda azcık gurur olur... ben eski kocamin 1 kurusunu istemem

Babasi su an da yasamiyor

Etudleri ve kismen ihtiyaclarini karsilamak icin sabah 8 aksam 18 e kadar nasil calistigimi anlatamam. Eger ben calismazsam cocuklarimi okutamam cunku esimin maasindan kalanla guc bela karnimiz doyuyor buna da sukur Allah bundan asagi dusurmesin.
Iste ben de mahkeme bu belgeleri delil sayar mi bunu tam bilmiyorum.

O zaman araba eski esinin ustune alinmis..ama kredi esinizin uzerine cekilmis.
Eski esinin, kardesinin uzerinde araba. Arac alinirken baska sehirden alinmis kardesi alimi yapiyor ve uzerine aliyor. O zaman evli olduklarindan esimin basireti baglaniyor bugun alirim devri, yarin alirim derken bosanma oluyor. Aracin alim tarihinden 1 hafta once kredi tarihi.

Ayni dert bizdede var doymuyorlar....
Adam evlenince daha kiymetli oluyor. Bende bıktım cidden. Insanda azcık gurur olur... ben eski kocamin 1 kurusunu istemem
Cok haklisiniz.. Kiymete bindi. Alsin nafakasini ama borc kendinin borcu oldugunu bile bile bir de yukseltme acmasi cok kotu, nasil bir vicdansizlik.

Canim vijdan arama.... kocanın çocuğuna gül gibi bakarsın mükafatı bu oluyor hep...
Kesinlikle savunduğum icin soylemiyorum ama millet üvey çocuklarını eve sokmuyor. Karşı tarafta sesini bile çıkaramıyor.
Allah herkesin kalbine göre versin.
Cidden cok zor yasamayan bilemez.....

Mirasin dustugunu ispatlamaniz kolay kardeslerine devrettigini de tanikla ispatlayabilirsiniz esinizin eski esinin cevresinde illaki konu komsu akraba tanidik vardir.
Bunu bi sekilde basarmaliyiz yoksa kadin doyamayacak.

Sırf huzurluk çıkarmak için yapilan şeyler.
Ama haram merak etme çıkacaktır ondan bi şekilde....
Kıskançlık başa bela canım
Cok haklisiniz
Madem kiskanacakti ben yokken nerdeydi akli ama degil mi?

hak veriyorum size Allah yardimciniz olsun..

Kadinlar kulubunun degerli uyeleri; yarin sabah ise gidecegimden ve erken kalktigimdan dolayi su an da yatmak zorundayim tabi uyuyabilirsem.
Boyle davalara sahit olmus kisiler varsa ve mahkeme asamasinda neler yapabilecegim konusunda vereceginiz fikirler benim icin muhimdir. Muhtemelen yazdiklarinizi yarin is cikisi ya da sabah ise gitmeden gorebilirim.
Cevap veren ve verecek olan herkese cok tesekkur ederim. Iyi geceler diliyorum

Bu sizinle ilgili bir durum değil boşanmış arkadaşlarım var onlarda çocukları için gereken ödemeler lçin avukata gidip çocukların nafakalarını alıyorlar evlenmeden önce bunların olacağını hesaba katmanız gerekirdi o çocukların babası ödeme yapacak

Mirasını istediğine devreder, sizin böyle bi savunma yapmanız olanaksız.
Olur da mirası tekrar üstüne alırsa; ancak o zaman dava açıp nafakayı düşürtebilirsiniz.
Şu anda 700 ödeyeceğiniz için 1300 almaya devam etmek için açmıştır o davayı, 1300 alması için 1,750 talep etmesi gerekiyor demek ki; çünkü hakimin zaten ineceğini bildigi için ona göre talepte bulunulur.
Adam vaktinde bu kadınla evlenmişse şimdi paşa paşa da ödeyecek eğer hakim nafakaya karar verirse, bu onun ve o çocuğun hakkı. Ayrıca 2 çocuğum var vs diyorsunuz da yaparken siz düşünecektiniz onu, kadına bi şey demeye hakkınız yok, vicdan vs demişsiniz de. Bi dava açıp kredileri de o kadının kardeşinin arabasi için çektiğini ispatlamak zor değil, bu da sizin probleminiz yine.

iyide kadının çocuğu varmış .. yani doymuyor derken o adam o çocuğa bakmak zorunda .. zor geliyorsa para ödemek açın dava alın velayetini yani .. ne bileyim zor bir durum . tenezzül etmem diyorlarda bazıları sonuçta çocuk var ortada ..
çocuk sana gelse onuda istemezsin eee ne olucak bu iş o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…