- 9 Ocak 2015
- 643
- 363
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Hanimefendi kismen dogru anlamissiniz ama, mahkeme karari ile cikan nafaka arti esya tazminati 1350 tl. Geriye kalan kredileri cikarsan 3500 den bize kalan 1500 tl. 600 tl ev kiramiz elk. Su tlf. Saymiyorum bile. Su an da almak istedigi para 1750 tl. Yani 1500-1050= 450 tl bize kalacak olan. Kalanida alsin da rahatlasin hic olmazsa. Hatta benim kazandigim 800 tl yi de vereyim.kadına bağlanan nafaka 700 arkadaşlar, çocuk + kendi için anladığım kadarıyla, geri kalan kısım ise kredilere gidiyo, kredileri eşi çekmiş ve ihtiyaç kredisi olarak çektiğinden, eski eşine alınan araba taksidi gibi görünmüyo ve kağıt üstünde tüm borç bu hanfendinin kocasının üstünde gözüküuo, o yüzden de koca bu kredileri de ödemek zornda kalmış anladığım kadarıyla ve kadın şu an 700 lira nafaka içn hakime yükseltme davası açmış. adamın 3500 lira maaş aldığını varsayarsak 700 lira normal bi para çok filan değil, hanımefendi eşinin ödediği kredileri katıp nafaka 1300 tl gibi anlatmış ama öyle değil
Valla ozel hayatini hic arastirmadim bu yuzden kimsenin gunahini alamamEski karısının sevgilisi filan yok mu eğer varsa sırf tazminat almak için evlenmiyo gibisinden belki savunabilirsiniz ne yapın ne edin mahkeme açın çocuğun masrafı şuan odediginiz tazminat bile etmez insanlar asgari ücretle ev geçindiriyo bu neyin nesi yani
Anlamadigim sey araba kredisi oduyo ya mesela, o araba kimde. Eski este mi. Yani kredisini odedigi arabayi kendileri mi kullaniyolar.kadına bağlanan nafaka 700 arkadaşlar, çocuk + kendi için anladığım kadarıyla, geri kalan kısım ise kredilere gidiyo, kredileri eşi çekmiş ve ihtiyaç kredisi olarak çektiğinden, eski eşine alınan araba taksidi gibi görünmüyo ve kağıt üstünde tüm borç bu hanfendinin kocasının üstünde gözüküuo, o yüzden de koca bu kredileri de ödemek zornda kalmış anladığım kadarıyla ve kadın şu an 700 lira nafaka içn hakime yükseltme davası açmış. adamın 3500 lira maaş aldığını varsayarsak 700 lira normal bi para çok filan değil, hanımefendi eşinin ödediği kredileri katıp nafaka 1300 tl gibi anlatmış ama öyle değil
Kredi ihtiyac kredisi olarak cekilmis. Arac kredisi olsa ispati daha kolay. Evet almislar arabayi ve ilk zamanlar vardi o araba ama simdi duruyor mu sattilar mi bilmiyorum.Anlamadigim sey araba kredisi oduyo ya mesela, o araba kimde. Eski este mi. Yani kredisini odedigi arabayi kendileri mi kullaniyolar.
O zaman araba eski esinin ustune alinmis..ama kredi esinizin uzerine cekilmis.Kredi ihtiyac kredisi olarak cekilmis. Arac kredisi olsa ispati daha kolay. Evet almislar arabayi ve ilk zamanlar vardi o araba ama simdi duruyor mu sattilar mi bilmiyorum.
Ayni dert bizdede var doymuyorlar....Aynı beladan muzdaribiz
Doymuyorlar, doymayacaklar, onursuzlar çünkü
Gurursuz, ayrıldıkları herifin parasına tamah eden, parayla hınç almaya kalkan aciz yaratıklar çünkü
Şimdi herkes yüklenir, yok çocukları bakacak tabi, kadın napsın hayatını harcamış falan herkes geçsin bunları
Bu adamlar nafakalarını ve nafakanın haricinde bir çok şeyi paşa paşa evlatlarının hatrına ödüyorlar ama bu eski eşler ne hikmetse kendilerini kendi doğurdukları çocuktan bile sorumlu görmüyorlar, babasın eşşeekkk gibi bakacaksın lafı kulaklarımda çınlıyor bazen. Babalar tabi ki bakacak ama eski eşler de bir abartmasa artık çok öfkeliymişim ben yaa neyse konu sahibi, avukata bile ihtiyacınız yok, hakime gelirinizi giderinizi döküman olarak verin, onlar da insan inanın anlıyorlar bir şeyleri, Biz çok yaşadık bu durumu her istediklerini almaları mümkün değil ancak işte davalar falan can sıkıyor
Babasi su an da yasamiyorTalep etmesi alabileceği anlamına gelmiyor,İyi bir avukat bulup miras olaylarını falan da ispatlayabilirseniz düşebilir bile aldığı miktar ancak, hem babası bıktım bunların üfürükcü meraklarından demiş hem de babasından kadına miras düştü demişsiniz kafam karıştı
Etudleri ve kismen ihtiyaclarini karsilamak icin sabah 8 aksam 18 e kadar nasil calistigimi anlatamam. Eger ben calismazsam cocuklarimi okutamam cunku esimin maasindan kalanla guc bela karnimiz doyuyor buna da sukur Allah bundan asagi dusurmesin.mantıklı düşünün lütfen zaten eşinizin aldığı maaş belli bunu belgelerede döküp mahkemeye sunabilirsiniz. ee birde bunun elektirik su v.s. masrafları bide çocukların giyim yiyecek etüt. masraflarınıda düşünürsek 1750 tl vermeniz mümkün değil. biz bu kadar düşünüyorsak mahkeme daha da çok iyi düşünce ve karar verecektir. hayırlısı olsun üzülmeyin lütfen
Eski esinin, kardesinin uzerinde araba. Arac alinirken baska sehirden alinmis kardesi alimi yapiyor ve uzerine aliyor. O zaman evli olduklarindan esimin basireti baglaniyor bugun alirim devri, yarin alirim derken bosanma oluyor. Aracin alim tarihinden 1 hafta once kredi tarihi.O zaman araba eski esinin ustune alinmis..ama kredi esinizin uzerine cekilmis.
Cok haklisiniz.. Kiymete bindi. Alsin nafakasini ama borc kendinin borcu oldugunu bile bile bir de yukseltme acmasi cok kotu, nasil bir vicdansizlik.Ayni dert bizdede var doymuyorlar....
Adam evlenince daha kiymetli oluyor. Bende bıktım cidden. Insanda azcık gurur olur... ben eski kocamin 1 kurusunu istemem
Canim vijdan arama.... kocanın çocuğuna gül gibi bakarsın mükafatı bu oluyor hep...Babasi su an da yasamiyor
Etudleri ve kismen ihtiyaclarini karsilamak icin sabah 8 aksam 18 e kadar nasil calistigimi anlatamam. Eger ben calismazsam cocuklarimi okutamam cunku esimin maasindan kalanla guc bela karnimiz doyuyor buna da sukur Allah bundan asagi dusurmesin.
Iste ben de mahkeme bu belgeleri delil sayar mi bunu tam bilmiyorum.
Eski esinin, kardesinin uzerinde araba. Arac alinirken baska sehirden alinmis kardesi alimi yapiyor ve uzerine aliyor. O zaman evli olduklarindan esimin basireti baglaniyor bugun alirim devri, yarin alirim derken bosanma oluyor. Aracin alim tarihinden 1 hafta once kredi tarihi.
Cok haklisiniz.. Kiymete bindi. Alsin nafakasini ama borc kendinin borcu oldugunu bile bile bir de yukseltme acmasi cok kotu, nasil bir vicdansizlik.
Bunu bi sekilde basarmaliyiz yoksa kadin doyamayacak.Mirasin dustugunu ispatlamaniz kolay kardeslerine devrettigini de tanikla ispatlayabilirsiniz esinizin eski esinin cevresinde illaki konu komsu akraba tanidik vardir.
Cok haklisinizSırf huzurluk çıkarmak için yapilan şeyler.
Ama haram merak etme çıkacaktır ondan bi şekilde....
Kıskançlık başa bela canım
hak veriyorum size Allah yardimciniz olsun..Canim vijdan arama.... kocanın çocuğuna gül gibi bakarsın mükafatı bu oluyor hep...
Kesinlikle savunduğum icin soylemiyorum ama millet üvey çocuklarını eve sokmuyor. Karşı tarafta sesini bile çıkaramıyor.
Allah herkesin kalbine göre versin.
Cidden cok zor yasamayan bilemez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?