canım sen facebook una eski erkek arkadaşını eklemiş olsan o nasıl bi tepki verirdi? bunu ona sorarsan eminim anlıcaktır:mymeka:
Sordum canım sormazmıyım. Tabiki olabilir dedi, herkes kendi düzenini kurmuş aile olmuş, bişey olmaz ona göre.
O zaman eklede görsün bakalim.....dedigi gibi sorun olmazmiymiso vakit anlarsin
O zaman eklede görsün bakalim.....dedigi gibi sorun olmazmiymiso vakit anlarsin
yok anacım yok, biliyorum huyunu. etkilenmez. gerçekten kötü niyetli değil, benimde öyle olduğumu bilir.:1no2:
Eee gerçekten kötü niyetli değilse ve siz buna gönül rahatlığı ile inanıyorsanız, sıra size geldiğinde çifte standart uygulamıyorsa sorun ne? Eklesin varsın. Aşna fişne yapmayacağından eminsiniz zaten.
valla benim facebookum da benim eski erkek arkadaşım eşiminki de onun eski kız arkadaşı ekli ama ikimiz de sorun etmedik zira insan gerçekten aşık olup da hayatını paylaşacağı kişiyi bulunca eski erkek veya kız arkadaşının uzaktan merhaban olan arkadaşından bir farkı kalmıyor ki gözünde eşinin normal karşılamasının nedeni de o bence benim listemde mesela 10 yıldır görmediğim, telefonla konuşmadığım lise arkadaşlarım da var bu eski erkek arkadaşın da onlardan farkı yok artık benim için ekleyince hayır demedim kabalığa ne gerek var diye
bence dert etme kötü bir niyeti olsa senin göreceğini bile bile yapmazdı ki zaten
bir erkeğin sende ekleyebilirsin demesi çok tuhaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?