Eşimin eski kız arkadaşı

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar,
Facebook diye bişey girdi hayatımıza bilirsiniz. Bence hiç bir problem yok, diğer arkadaşlarını sorgulamam bile. Güven veriyor bana eşim. Fakat geçenlerde eski kız arkadaşınında listeye eklendiğini gördüm. Sordum, her zamanki gibi ona göre okadar normalki tuhaf tuhaf baktı bana. Saçmaladığımı düşünüyor yani. Bende o tavrının karşısında kendimi böyle düşündüğüm için suçladım. Aam bir yandan da içim içimi yiyor, huzursuzum. Benmi çok kıskancım arkadaşlar, eşim kesinlikle onaylamadığı bir düşünce olduğu için silmez.
Tutumum ne olmalı sizce? Israrmı etmeliyim?:sm_confused:

Gerçekten çok rahatsız edici.Ben olsam fazla irdelerdim ama sık boğaz edipte adamı sıkma.Yani belki bişey yoktur ortada da sen eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokarsın.:)kötü bi tabir ama cuk diye oturuyo

canım sen facebook una eski erkek arkadaşını eklemiş olsan o nasıl bi tepki verirdi? bunu ona sorarsan eminim anlıcaktır:mymeka:

ben olsam siler engellerdim
kız senı sılmıştir ben nebileyim derdim :dilcikar:

canım sen facebook una eski erkek arkadaşını eklemiş olsan o nasıl bi tepki verirdi? bunu ona sorarsan eminim anlıcaktır:mymeka:

Sordum canım sormazmıyım. Tabiki olabilir dedi, herkes kendi düzenini kurmuş aile olmuş, bişey olmaz ona göre.

yok canım daha neler.esınınde anlayısı sanırım bızımkınde farklı.ne demek sorun olmaz.bu ne rahatlık ya.sende ekle bakalım o zaman

Rahatsız edici bir tutum.benneyaptımki

fazla geniş eşiniz.lmaz:

Eee gerçekten kötü niyetli değilse ve siz buna gönül rahatlığı ile inanıyorsanız, sıra size geldiğinde çifte standart uygulamıyorsa sorun ne? Eklesin varsın. Aşna fişne yapmayacağından eminsiniz zaten.

çivi çiviyi söker canım madem sana normal bişemiş gibi tuhaf tuhaf bakıo o zaman şartları eşitle sende eski erkek arkadasını ekle olsun bitsin baklım nolucak

Eski kız arkadaşınla neler yaşadığına bağlı derim ben...
Zamanında ciddi anlamlar yüklü biri ise ben de olsam rahatsız olurdum..
Kıskanmaktan öte,o kadar yaşanmışlığımın üzerine şimdi eşimle olan halimi görmesi beni sıkardı sanırım..
Ama gelip geçici bir ilişki yaşanmışsa susardım,çünkü benim face listemde de var eski erkek arkadaşlarımdan bir kaç tanesi..:ecrin_bebek:

yok anacım yok, biliyorum huyunu. etkilenmez. gerçekten kötü niyetli değil, benimde öyle olduğumu bilir.:1no2:

Bunun kötü niyetle alakasi yok ki canim.....

Prensip isidir bu....Bir erkegin bana göre karsinin ex aski ile hala iletisimde olmasina gayet normal olabilir gözü ile bakmasi pekte normal degil...

Bilemiyorum, insandan insana göre degisir tabiki ama bence esinle bu konuda ciddi bir sekilde konusman lazim....

Sen rahatsiz olmayabilirsin, genis olabilirsin ama ben öyle degilim, saygi duy diye konus

Tabiki eminim, şifresini biliyorum zaten. O karakterde değil zaten. Aslında senin dediklerin mantıklı Tinkerbelle. Bunlara kanalize olmaya çalışıyorum açıkçası.

valla benim facebookum da benim eski erkek arkadaşım eşiminki de onun eski kız arkadaşı ekli ama ikimiz de sorun etmedik zira insan gerçekten aşık olup da hayatını paylaşacağı kişiyi bulunca eski erkek veya kız arkadaşının uzaktan merhaban olan arkadaşından bir farkı kalmıyor ki gözünde eşinin normal karşılamasının nedeni de o bence benim listemde mesela 10 yıldır görmediğim, telefonla konuşmadığım lise arkadaşlarım da var bu eski erkek arkadaşın da onlardan farkı yok artık benim için ekleyince hayır demedim kabalığa ne gerek var diye

bence dert etme kötü bir niyeti olsa senin göreceğini bile bile yapmazdı ki zaten

Haklısın mutnojmet. Teşekkür ederim.
Ben kötü niyet olmadığından eminim zaten fakat her facebooku açtığında anımsamasını istemiyorum sanırım. Gerek yok yani. Ama bunu dert haline getirdiğim için de üzülmüyo değilim :çok üzgünüm:

offff bu nasıl bişidir yaa ben bu evlilikleri anlayamıyorum arkadaşım sen neden ekledin diye soruyosun oda ne var çok normal diyo tuhaf tuhaf sana bakıyo sende kendini suçlu hissediyosun ama sonrada için içini yiyo bu nasıl bir iştir ya o öle dedi diyemi kendini suuççlu hissettin gitseydin üstüne ben anlamam istemiyorum deseydin yaa madem için içini yiyo ben istemiyorum de öle şey olur mu yaa normalmiş

mesela bizimde başımıza böle şeler geliyo eşimin eski kız arkadaşı uzaktan akrabaları geçen günde bu kızın kız kardeşi eklemiş facede baktım sinir oldum hayır kesinlikle eklemiceksin dedim niye ne var sanki dedi hayır kesinlikle istemiyorum dedim öle susup oturmadım açıkcası istemiyosam istemiyorumdur öle normalmiş ne varmış anlamam ben direttim ve oda kabul etmedi bukadar basittir arkadaşım........

bir erkeğin sende ekleyebilirsin demesi çok tuhaf..

ama hayatım düşünsene, insan eklemediği zaman da mesajlaşabiliyo vs. eklemek saklayacak bişeyim yok demek aslında. benim rahatsız olduğum her zaman onun resmini falan görebilecek olması. evet sadece bu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…