Eşimin eski kız arkadaşı

Ben de olsam kesinlikle izin vermezdim böyle seylere.Erkeklere hic güven olmuyor.En malum görünümlüsü bile neler yapiyor.
Düsünceni ortaya koy ve istemedigini acik acik söyle.

benim bir kiz arkadasta eski sevgililerini eklemisti..:1shok:ustelik evlenecek yakin zamanda..belkide ayni ilde olmamaktan kaynakliyordur rahatlik,bilmiyorum ama cok gereksizz..sahsen ben eklemem cok sacma...

Ne konuşulur ki eski sevgiliyle CADIARZU
Ayy şekerim benim herifte senden daha iyi sürprizler yapıyor laelaelaelaelae
Haftaya bebek çalışması yapıcaz
Bi görsen senin gibi tüylü değil hem hep sarılarak uyuyor

Falan diye mi konuşulur
Ne gerek var adı üstünde eski bırakın eskide kalsın
Ortak bi toplantıda falan karşılaşırsan bi baş selamı verir geçersin buyrunnnnnnnnn
Fazlası gereksiz genişlik

sen şimdi sil dersen iş inada biner adamın art niyeti yoksada bana nasılsa güvenmiyor diye düsünebilir cok kurcalama derim o yüzden
ama tabi eşinin yaptıgını onaylamıyorum o ayrı rahatsız olmakda haklısın ama esinin huyunu suyunu sen daha iyi bilirsin zıtlık yapıpda olmıyacak bişeyin olmasına sebebiyet verme istersen..

kesinlikle rahatsız olurdum ve silmesini isterdim heleki evliliklerde boyle seylerin hic yapılmaması gerekiyor evliligi bile etkiler bence o sacmalamıs sen degil tavrını koy normalmis gibi gostermeye calısabilir hicde degil

benim eşim bırakın eski sevgiliyi liseden erkek arkadaslarımı bile sildi.zaten ne ben eklerim nede onun eklemesıne müsaade ederim..hiç bir acıklamasıda olamazz..

şöyle bişi var çok üstünede gidersen güvenmediğini düşünecek ve o daha çok inat edecek benim eşimde eski kız arkadaşını ekledi bende üstüne gitmedim eğer bi adamın içinde varsa o her şekilde yapar benim kısıtlamamla yada üstüne gitmemle yada sık boğaz ederek önüne geçememki eğer aldatacaksa o her şekilde yapar ve senin ruhun bile duymaz ilk başta eşine güveneceksin eğer güven duymazsan çok huzursuz olursunuz sonra senin ona güvenmediğini anlarsa daha çok sorun çıkar kişinin içinde varsa yapar arkadaşım yoksada eğer gerçekten sadıksa sana yapmaz en güzelide çıksa karşısınada seni seviyosada bu böledir

canım ben de face e eskisini eklesem kocam burnumdan getirir..
o da eklemez...
ama madem boyle bir durum var...ve rahatsız oluyorsun...
canım face den yeni bir isim al...ekle kendini... kendine aşk mesajı at ama eski günleri yad edermişçesine.. aaa beni hatırlamış ama şimdi evli hayatım zararsız dersin.....
bakalım o zaman da kocan boyle rahat olacak mı...

benim eşimde gayet rahat hepsini eklemiş...yetmiyor konuşuyor bide...sonradan yakaladım...konuştuğu tiplerde evliymiş bekarmış onlar için farketmez..hala eşime zaafları olan insanlar... beni siler ama onları silmez eşim...ne yazık ki beni evlilikten çoktaaan soğuttu...

böyle şeyler ilişkiye çok zarar veriyor...zedeliyor...seni üzmeye asla hakkı yok!

ben hep ters cevaplar aldım...kırıldım... umarım eşin hissettiklerine saygı duyar..onunla paylaş...rahatsız olduğunu söyle... ben üstesinden gelemedim ne yazıkki..umarım senin için bu durum kolay atlatılır...

valla büyük demiyeyimde benim eşim öyle bişey yapsa ben çok fena laf söylerim aynı şeyi sen yapsan hemen kadınsın nasıl olur derler ama onlara gelince herşey normal hem içim içimi yerdi sanırım çok kızardım yani yine siz bilirsiniz bence çok yanlış Allahtan benim eşim o sitelere kayıt dahi olmadı yani çok kıskancım zaten eski ilişki yaşadığı kişiyle arkadaş olmakta neyin nesi bizde ekleyelim konuşalım o zaman çok yanlış bence ..klava:

benimde demediğim etmediğim laf kalmadı...ama anlayana...ben aynısını yapsam şimdi ele güne rezil etmiş anamdan emdiğim süt burnumdan gelmişti...artık saatlerce ağlayıp kendimi bitirmek istemiyorum... kadınlar sabırlıdır..ve yapılanı asla unutmazlar...affetmezler! bende ne unuttum nede affettim.... sadece doğru zamanı bekliyorum.... öfkeyle kalkan zararla oturumuş...zaman iyidir...

Canım bir gelişme var mı ne oldu sorunsuz bir şekilde halledebildin mi bu sıkıntıyı merak ettim de inşallah herşey tatlıya bağlanmış gerginlik yaşanmadan sorun hallolmuştur CADIARZU

Canım bir gelişme var mı ne oldu sorunsuz bir şekilde halledebildin mi bu sıkıntıyı merak ettim de inşallah herşey tatlıya bağlanmış gerginlik yaşanmadan sorun hallolmuştur CADIARZU
Superisi eski konularıma bakarken gördüm :)
o konu öylece kapandı. bir zaman sonra kendisimi çıkardı bilmem. zaten artık görmüyorum face ini. çıkardı beni :)

emin olamadım.

eski kız arkadaşı ile hala görüşüyorsa, yani arkadaş olarak kalmışlarsa sosyal platformdan da ekler elbette.

ama hiç görüşmediği birini neden eklemiş.

not: eski konu sanırsam :)

Sordum canım sormazmıyım. Tabiki olabilir dedi, herkes kendi düzenini kurmuş aile olmuş, bişey olmaz ona göre.
O zaman sen de problem etme; her şey karşılıklı.

Hem onu eklese ne oluyor ki anlamıyorum ben cidden. Buluşacak sevişecek olsa onunla, eklemeden de yapabilir değil mi? Ekleyince ne olmasından korkuyorsunuz anlamıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…