Eşimin eski kız arkadaşı

Bence gereksiz. Zararsız olduğunu düşünsen bile gereksiz. Benim eski erkek arkadaşım da eklemiş beni sevgilim bir şey dememesine rağmen sırf senin düştüğün duruma düşmesin diye reddettim. Sonra facebookun gereksizliğine inanıp hesabımı dondurdum.

Eski sevgililer görüşülesi iyi anlaşılabilen insanlar olsaydı
Eski olmazlardı :roflol:
Madem iyiydi neden eskidi CADIARZU
İnsan ortak arkadaşları olur bi yerde karşılaşır kibarca bi baş selamı verir
Ama görüşmeye devam etmek anlamsız

"sana göre önemsiz ama bana göre önemli. bu kız burda oldukça ben huzursuz olacağım. ne ben sürekli huzursuz olmak isterim ne de sen benim böyle olmamı istersin eminim. Beni mi üzeceksin bu konu yüzünden. " gibi böyle masum minik kedi yavrusu edasıyla sevimli bir şekilde azcık cilveli söyle bakalım CADIARZU

İyi cümle aslında denemek lazım. Şimdi çok üstüne gitmek olacak da biraz vakit geçincemi uygun olur bunu demek. yoksa sıcağı sıcağınamı?

offf çıkamıyorum içinden, sürekli fikrim değişiyo :1no2:

Çok sinirli agresif bi konuşma yapıp gereksiz kapris yapıyormuş durumuna düşürme kendini
Yukardaki konuşma bence de etkili olabilir
Ama bunu sakin mağdur sevimli bi ifadeyle anlatabilirsen işe yarama ihtimali daha yüksek

hiç bilmiyorum ki CADIARZU bir iki gün ses etme istersen. sonra "dayanamadım söylemem lazım sana" der sırnaşıp konuya girersin olmazsa. kocanı sen tanıyorsun, çok üstüne gidersen inat yapar mı ya da sinirlenir mi....

yuh yani evlilige bak..evede cagirsin bariakannehir ne var ne olcak demi...bunun iyi niyeti olamaz eski kiz arkadasini eklemesin ondan hala bisiyler beklemesi anlamina gelir..toplumca cok genis olmusuzda bizim haberimiz yok valla ne diyim

yuh yani evlilige bak..evede cagirsin bariakannehir ne var ne olcak demi...bunun iyi niyeti olamaz eski kiz arkadasini eklemesin ondan hala bisiyler beklemesi anlamina gelir..toplumca cok genis olmusuzda bizim haberimiz yok valla ne diyim

O da yeni erkek arkadaşıyla gelsin
Yemekten sonra okeyde oynarlar akannehir

Ben umursamam bÖyle Şeylerı ılıŞkısı bıtıp arkadaŞ kalabılen bır cok kıŞı var cevremde ama sızın gÖrÜŞÜnÜz farklı olabılır eŞınız de gÖrÜŞÜnÜze say3gı duymalı

durumdan çok ayrıntılar kafayı yorar bu gibi durumlarda aslında en çok ....
facebook çok kapsamlı arkadaşlık ve paylaşım sitesi...
foto paylaşabilme ,online görünüp ,chat yapabilme,aile resimleri,vs vs...
yani aynı anda online olup ,slm dediğinde kapatıp kaçmayacaktır herhalde,ya da etiketlenen ,paylaşılan bir fotoya bakma ve merak dürtüsü de uyanması cabası ve insanın içinde yokken içine düşmesi de olağan ...
ben evli iftlerin okul arkadaşlarının evet ama eski nişanlı,sevgili vs olayına karşıyım..
sonuçta eski de olsa aralarında bir paylaşım itensel temas ve duygular yaşanmıştır ve hiç kimse yarın ne olacağını bilememz...
insanoğlu gariptir...
asla asla dememek gerek !eşine sonsuz güvensen de karşı tarafa nasıl güvenrsin ...
o anıları ,onun her paylaşımını gördüğünde anması bile rahatsız edici...
en iyisi mide bulanmaması ...

aynı durumda olmanız durumunda eşiniz anlayışlı olacagını söylemiş bence sesinizi çıkarmayın ama eski erkek arkadaşınızı ekleyin bakalım aynı prikolojiyi o yaşasın.ters bir tepki vermezse bence eşinizin kötü bir niyeti yoktur ama derse ki neden eklemiş sil vb şeyler ozaman sormaya hakkınız olur sen neden kabul ettin diye

O ekledi sen de ekle diye bişey olamaz yabii, ama gerçekten çok sinir bozucu ve insanın aklına takılı kalır.Nefret ediyorum bu facebook dalgalarından zaten.Gizli kapaklı işler bunlar..İnsan gibi alıcan karşına bundan rahatsız olduğunu söyleyeceksin ve o "eski" kız ark. silmesini isteyeceksin.Bazı erkekler "eskiden" birlikte oldukları kadınların şuan ne yaptığını merak ederler..Niye merak ederler anlamam..Eskiyen mazide kalmıştır, mazide bırakmadıysa, o zaman insanın kafasına takılır. Bir kez olsun rahatsızlığını sakince net söylemek lazım.

okadr durma üstünde boşuna kurmada kafanda eğer seviyorsa zaten yapmaz sevmiyorsa yapar e ozamanda yapsın sevmiyeni sevicek zorla sevdircek değilsin..Siz evlisniz ve senin o üstüne gidersen kıymete biner inat eder:)

olur mu yaaa? eskı falan ama bı zamanlar bışeyler hıssetmışler bırbırlerıne ben kabullenemem.

kisa uzun farketmez sonucta aralarinda yasanmis ortak bi gecmis var ... ortak hisler duygular bi donemde olsa yasanmis .. banada ters bu tur olaylar ..

facebook= eki kız arkadaş, yeni kız arkadaş, yeni erkek arkadaş vs vs bulma sitesi oldu..

amacı boyunu aştı...

bence kaldırılmalı artık..

çünkü kötü niyetle kullanan iyi niyetle kullananların sayısını geçti..

art eski sevgiliyi bulup eklemek, evli olsan bile anormal bence.. eskilerin yeni hayatta yeri olmamalıdır..yoksa yeni hayat eskiyle karışır..

eşinizden çekineceğiniz, kıskanç duruma düşeceğiniz bir durum yok..

direk tepkinizi göstereceksiniz..

olmazsa olmazlarınızdan ödün vermeyin..ilkokul arkadaşı değil bu eski sevgilisi..

Bence sen de yap...Eski erkek arkadaşın yoksa bile bildiğin birini ekle ve "eski erkek arkadaşım " de...Ama bunu derken kendinden emin ve mutlu bir şekilde demelisin.Çıldırmak neymiş görsün...
Bence herkes kendi silahıyla vurulmalı
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…