İnsan şüpheyle yaşayamaz, eşiniz belki de bu kadar kafaya taktığınızı bilse size güzel bir açıklama yapardı, bilemeyiz.
Eğer her türlü sonucu kabul edebilirim en azından her şey net olarak önüme serilir diyorsanız eşinizi alın karşınıza. Ben epeydir istemeyerek bu konuyu çok kafaya taktım ve senden uzaklaşmaya başladım kafamdaki soru işaretlerini gidermem lazım bir kere konuşalım merakımı gidereyim ve daha hiç açmayacağım bu konuyu deyin. Sonra da ne kadar ileri gittiklerini, eşinizin dinlediği şarkıyı türküyü bile acı mı çekiyor diye yorumladığınızı emin olmak istediğinizi söyleyin. Ben dili kullanın sen diliyle konuşmayın. Aklınızdakileri sorun.Yanımdasın ama aklın başka yerlerde gibi hissediyorum sanki seni istediğim kadar yakınıma çekemiyor gibi. Hem düşündüğünüz gibi kadını düşünüyorsa da sizi kaybetme korkusuyla belki gerçek hayata ve önceliklerine döner.
İki tane evladınız var, böyle sürekli acı çekip enerjinizi kaybetmektense eşinizle açıkça konuşup enerjinizi çocuklarınıza harcamanız daha doğru. O sizin eşiniz sonuçta insan dürüstçe içini dökmeli bence, onu suçlar gibi değil kendi iç huzursuzluğunuzu anlatın. Hani belki de o kişiyi değil ama onun sana attığı kazık seni üzüyor belki de diyebilirsiniz.
Kaldı ki bence kadını unuttu , sadece aldatılmış olarak ayrılmayı hazmedememiş olabilir. İnsanlar unutulur sadece hissedilenler insanın aklında kalabiliyor, çoğuna sorsak 12 yıl önce kime aşık olduğunu bile zor hatırlar ama yediği kazık varsa tüm ayrıntısıyla hatırlar.