Esimin eski sevgilisi

Diyelim ki oturdunuz konuştunuz. Eşin de açık açık şöyle sevmiştim, böyle aşıktım herşeyi anlattı. Ee sonra?

Artık bir 12 yıl da bu adma beni sevmiyor mu diye geçirirsin. Saçma bir.merak bu, gereksiz bir konunun peşindesin. Seni sevmese 12 sene aynı evde yaşamaz seninle. Eskileri hatırlayıp dettlenmeyen mi var? Benim de eski sevgilim ayrıldıktan 6 ay sonra en yakın arkadaşı ile evlendi. Hala hatırladıkça üzülürüm. Onu mu seviyorum şimdi ben? Yıllar geçmiş evlenmişim çocuğum olmuş. Yolda görsem belki tanımam bile. Ama bazı üzüntüler geçmiyor. Kişiler demiyorum bak, üzüntüler diyorum. Adamın acısına biraz saygın olsun kurcalayıp durma.

Durduk yere yuvanın huzurunu kaçıracaksın.
Yasadigi acımıdir diyorsun yani aklına gelen 😔

Yani sonra yine yerimdeyim hic birsey degismeyecek belki daha cok huzurum kaçacak ama merakmi huzursuzlukmu ben sordukça konunun kapatılmasımi bilmiyorum
Eşim bana 12 yıl önceki sevgilimi sorsa bu halin ondan mı dese bende ciddi sinirlenirim.

12 yıl yahu, esinizle mutlu değilsiniz de sebep olarak eski sevgiliyi buluyorsunuz kendi içinizde muhtemelen bana öyle geldi. Ama sebep o değildir.

Kafanızı boşuna kurcalamayın derim hem kendinizin hem eşinizin sormayın sakın birşey eşiniz sizi sevmese 12 yıl evli kalmazdı ve 2 çocuk yapmazdı. Böyle konuları açıp hiç aklına bile düşürmeyin

İnsan şüpheyle yaşayamaz, eşiniz belki de bu kadar kafaya taktığınızı bilse size güzel bir açıklama yapardı, bilemeyiz.

Eğer her türlü sonucu kabul edebilirim en azından her şey net olarak önüme serilir diyorsanız eşinizi alın karşınıza. Ben epeydir istemeyerek bu konuyu çok kafaya taktım ve senden uzaklaşmaya başladım kafamdaki soru işaretlerini gidermem lazım bir kere konuşalım merakımı gidereyim ve daha hiç açmayacağım bu konuyu deyin. Sonra da ne kadar ileri gittiklerini, eşinizin dinlediği şarkıyı türküyü bile acı mı çekiyor diye yorumladığınızı emin olmak istediğinizi söyleyin. Ben dili kullanın sen diliyle konuşmayın. Aklınızdakileri sorun.Yanımdasın ama aklın başka yerlerde gibi hissediyorum sanki seni istediğim kadar yakınıma çekemiyor gibi. Hem düşündüğünüz gibi kadını düşünüyorsa da sizi kaybetme korkusuyla belki gerçek hayata ve önceliklerine döner.

İki tane evladınız var, böyle sürekli acı çekip enerjinizi kaybetmektense eşinizle açıkça konuşup enerjinizi çocuklarınıza harcamanız daha doğru. O sizin eşiniz sonuçta insan dürüstçe içini dökmeli bence, onu suçlar gibi değil kendi iç huzursuzluğunuzu anlatın. Hani belki de o kişiyi değil ama onun sana attığı kazık seni üzüyor belki de diyebilirsiniz.

Kaldı ki bence kadını unuttu , sadece aldatılmış olarak ayrılmayı hazmedememiş olabilir. İnsanlar unutulur sadece hissedilenler insanın aklında kalabiliyor, çoğuna sorsak 12 yıl önce kime aşık olduğunu bile zor hatırlar ama yediği kazık varsa tüm ayrıntısıyla hatırlar.

İnsan şüpheyle yaşayamaz, eşiniz belki de bu kadar kafaya taktığınızı bilse size güzel bir açıklama yapardı, bilemeyiz.

Eğer her türlü sonucu kabul edebilirim en azından her şey net olarak önüme serilir diyorsanız eşinizi alın karşınıza. Ben epeydir istemeyerek bu konuyu çok kafaya taktım ve senden uzaklaşmaya başladım kafamdaki soru işaretlerini gidermem lazım bir kere konuşalım merakımı gidereyim ve daha hiç açmayacağım bu konuyu deyin. Sonra da ne kadar ileri gittiklerini, eşinizin dinlediği şarkıyı türküyü bile acı mı çekiyor diye yorumladığınızı emin olmak istediğinizi söyleyin. Ben dili kullanın sen diliyle konuşmayın. Aklınızdakileri sorun.Yanımdasın ama aklın başka yerlerde gibi hissediyorum sanki seni istediğim kadar yakınıma çekemiyor gibi. Hem düşündüğünüz gibi kadını düşünüyorsa da sizi kaybetme korkusuyla belki gerçek hayata ve önceliklerine döner.

İki tane evladınız var, böyle sürekli acı çekip enerjinizi kaybetmektense eşinizle açıkça konuşup enerjinizi çocuklarınıza harcamanız daha doğru. O sizin eşiniz sonuçta insan dürüstçe içini dökmeli bence, onu suçlar gibi değil kendi iç huzursuzluğunuzu anlatın. Hani belki de o kişiyi değil ama onun sana attığı kazık seni üzüyor belki de diyebilirsiniz.

Kaldı ki bence kadını unuttu , sadece aldatılmış olarak ayrılmayı hazmedememiş olabilir. İnsanlar unutulur sadece hissedilenler insanın aklında kalabiliyor, çoğuna sorsak 12 yıl önce kime aşık olduğunu bile zor hatırlar ama yediği kazık varsa tüm ayrıntısıyla hatırlar.
Teşekkür ederim söyledikleriniz icin ben daha once konusmayi denedim ama sizin dediginiz gibi degil yargilar gibi kavga şeklinde oda geri tepti şimdi de konusamiyorum

Eşim bana 12 yıl önceki sevgilimi sorsa bu halin ondan mı dese bende ciddi sinirlenirim.

12 yıl yahu, esinizle mutlu değilsiniz de sebep olarak eski sevgiliyi buluyorsunuz kendi içinizde muhtemelen bana öyle geldi. Ama sebep o değildir.
Aslında onu cok seviyorum mutsuzluk degil.ama.hareketlerini onun benim sevmemesine yordum ben hep

böyle bır konu daha vardı.akarabalrmış kavuşamamışlar.dans ederken eşi bakıyormuş vs o siz değilsiniz değil mi

böyle bır konu daha vardı.akarabalrmış kavuşamamışlar.dans ederken eşi bakıyormuş vs o siz değilsiniz değil mi
Yok ben hic görmedim kim olduğu sima olarak bilmiyorum adini yerini nerde oldugunu biliyorum sadece

hali hareketi unutamamış gibi dediniz. ne yaptı ki eski eşyalarımı saklıyo . kızın adını mı sayıklıyo..
bence durduk yere bunları eşinizi söyleyip ortamı bulandırmayın aranıza soğukluk girmesin ..

Allah aşkına 12 senelik evlisiniz 2 çocuk var adamdan bir şikayetiniz yok gül gibi geçinip gidiyorsunuz da bunu mu takıyorsunuz. Hepimizin hayatında eskiler var ciddi düşünüp olmayınca ayrıldıklarımız var ne yani eşlerimizi sevmiyor muyuz. Hem hal hareketleri nasıl unutmamış gibi onu anlamadım ne hareketi yapıyor ki. Çok ilginç.. Takıntı olmuş size dert arıyorsunuz kendinize. O insan da evlenmiş çocuk sahibi olmuştur belki de

Teşekkür ederim söyledikleriniz icin ben daha once konusmayi denedim ama sizin dediginiz gibi degil yargilar gibi kavga şeklinde oda geri tepti şimdi de konusamiyorum
Belki de gerçekten unuttu ama sizin böyle düşünebilmenize kızdı, yada üste çıkmak için iyice asabi konuştu. Güzel bir şekilde konuşmaya çalışırsanız, onu suçlamadan yani belki konuşur sizinle. Açıkcası aldatılmış birde o kadından nefret etmiştir zamanla. Aldatan birini ne kadar sevebilirki , aşkından ölse napar ne eder onu affedip ailesine kabul ettirir evlenirdi. Bence kendinizi üzmeyin bu konu yüzünden.

Ben 12 senelik evliyim 2 de çocuğum var Allah.bagislasin esimle severek evlendim ailem istemedi onun ailesinde de pek.gonlu olmadi bizimkiler istemeyince ama evlendikten bir sene sonra esimin bir kizi cok sevdigini onunla evlenmek istedigini ama kayınbabamın engel oldugunu akrabalarinda kizin kendini aldattığıni soyledigini duydum ama esim cok istemis ben bunu kac senedir düşünüyorum.esimin hali hareketi geçmesi unutmamis gibi ben cok huzursuzum ne yapacağım esimle konussam mi ne diyecekki gerçi oyle olsa bile
Eski konularınıza da bi göz gezdirdim. Siz ciddi sıkıntılı bir surectesiniz ruhsal olarak. Kayış kopmak üzere nerdeyse. Lütfen en kısa zamanda psikolojik destek alın ve esinizin vs kimsenin sözüne bakarak da yarim bırakmayın. Yoksa sonunuz hiç iyi görünmüyor. Alalh yardımcınız olsun

Eski konularınıza da bi göz gezdirdim. Siz ciddi sıkıntılı bir surectesiniz ruhsal olarak. Kayış kopmak üzere nerdeyse. Lütfen en kısa zamanda psikolojik destek alın ve esinizin vs kimsenin sözüne bakarak da yarim bırakmayın. Yoksa sonunuz hiç iyi görünmüyor. Alalh yardımcınız olsun
😔😥

Back
X