Eşimin Eski Sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meryemcicek21

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
12
2
1
23
Kızlar merhaba benim eşimle 8 yıllık ilişkim var
Benimle tanışmadan 4 ay önce eski sevgilisiyle ayrılıyor kuzeni oluyor bu arada neyse
Bana aramızda ciddi birşey yoktu dedi ayrılma sebepleri kızın bunu aldatması
Neyse biz evlendik evlendikten bi kaç ay sonra eşimin laptobunda bu kızın konuştukları zamana ait fotoğrafları eşimle dudak dudağa fotoğrafları kızın bornozlu fotosu falan ben bunu gördüm çılgına döndüm hani aranızda ciddi bişery yoktu diye ..Bu arada eşim laptop kullanmaz ta o zamanlar aldatıldıgından şüphelenince kızın Facebook kırıyor tüm bilgiler fotolar bilgisayara yükleniyor eşim bunu unutup gidiyor.Bende gördüm işte neyse dedim konuyu kapattık üstünden 5 sene geçti biz o kızla bir kere aynı ortamda bulunduk muhatap bilemolmadık ve bu sene köye gideceğiz ailecek o kızda gelecekmiş yeni boşandı bu arada bende eşime dedim ki gelmesini istemiyorum aynı ortamda yatılı kalacağız çünkü oda üstünden kaç sene geçti abartma boşver dedi
Kayınvalideme dedim akrabasına açmış konuyu kızın kız kardeşine oda demişki gelir üstünden kaç sene geçti niye uzatıyorsun diye bn tatile gitmek istemiyorum sırf o kız yüzünden eşimde ev benim evim gelmezse o gelmesin diyor bunlar akraba oldukları için ses edemiyorlar
Ne yapmam gerekiyor
Geçmiş bi konu ama o fotoğrafları konuşmaları aklımdan çıkartamıyorum kız bunun üstüne iki defa nişanlandı bi defa evlendi ayrıldı

Vallaha kuzeni ile iliski yasamasi ayri mide bulandirici, ama sahsen ayni ortamda bulunmayi kabul etmezdim. Bunu zamaninda düsünecekti. Hic üstünden kac sene gecti felan demesin kimse. Ayni durum sizin ve kuzeniniz icin söz konusu olsaydi emin olun esinizin tepkisi öyle "üdünden udun senler gedü" olmazdi

Kesinlikle kabul etmez istemezdim. Kaç sene geçti ne alaka . Sonuçta yaşanmışlıklar var bi zamanlar sevmişler birbirlerini belli ki aralarında dudak dudağa şeyler de yaşanmış. Hiç bir şey olmamış gibi yatılı aynı ortamda aynı sofrada katiyen rahat edemem . Kimse şimdi eşine güven zaten aralarında bi sey olacaksa kurtulmuş say demesin ateş ile barutu da kocama güveniyorum zaten ihanet ederse de kendi kaybeder diye aynı ortama sokmanın alemi yok . Sizin kuzeniniz ile ilişkiniz olmuş bitmiş olsa eşiniz sizin aile evine o kuzen ile yatılı gidip kalmanizj kabul eder miydi??

Kızın bunun üstüne kaç defa evlenip ayrılması ne alaka?
Gelmesini istemiyorum diyerek kendinizi o konuma sokmasaydınız keşke hiç.
Eşiniz size başta yalan söylemiş, belli ki siz de hala onun hıncı var.
Ev sizin evinizse zaten başta davet etmezsiniz olur biterdi ama ev sizin değil eşinizin ailesinin demekki. Onlar da sallamıyorsa siz gitmeyebilirsiniz. Eski sevgilisi olmasıyla kadının özel hayatı farklı durumlar. İkisini birbirine karıştırmadan konuyu açsaydınız keşke.

Maşallah memlekette aldatılan kadından çok aldatılan erkek var. Bütün kocaların eski sevgilileri hep aldatmış🙄

İki kuzen sevgili olmuş, yetmemiş sevişmiş (bak bunu ilk kez gördüm) yetmemiş kadın adamı aldatmış (aile içinden birini hem de) yetmemiş bi de köyde kuzen buluşması yapacaklarmış. Ne desem bilemedim, paralel evrende yaşanmış gibi ütopik bir hikaye.

Kızın bunun üstüne kaç defa evlenip ayrılması ne alaka?
Gelmesini istemiyorum diyerek kendinizi o konuma sokmasaydınız keşke hiç.
Eşiniz size başta yalan söylemiş, belli ki siz de hala onun hıncı var.
Ev sizin evinizse zaten başta davet etmezsiniz olur biterdi ama ev sizin değil eşinizin ailesinin demekki. Onlar da sallamıyorsa siz gitmeyebilirsiniz. Eski sevgilisi olmasıyla kadının özel hayatı farklı durumlar. İkisini birbirine karıştırmadan konuyu açsaydınız keşke.
Özel hayatı söyleme sebebim yani kız eşimi önemsemiş olsa o kadar ilişki yaşamazdı

Maşallah memlekette aldatılan kadından çok aldatılan erkek var. Bütün kocaların eski sevgilileri hep aldatmış🙄

İki kuzen sevgili olmuş, yetmemiş sevişmiş (bak bunu ilk kez gördüm) yetmemiş kadın adamı aldatmış (aile içinden birini hem de) yetmemiş bi de köyde kuzen buluşması yapacaklarmış. Ne desem bilemedim, paralel evrende yaşanmış gibi ütopik bir hikayeYa ne devişmesi

Bir üstte arkadaşın dediği gibi siz kuzenle dudak dudağa fotoğraf çektirip saklasaniz ,aranızda sevgili durumu olsa eşiniz ayağınızı onun olduğu il sınırına attirmaz, isterse 1000 yıl geçsin,ama karakter erkek olunca " eskiden di yaaaa geçti gitti" diye ağız eye eye konuşurlar

Ş

İki kuzen sevgili olmuş, yetmemiş sevişmiş (bak bunu ilk kez gördüm) yetmemiş kadın adamı aldatmış (aile içinden birini hem de) yetmemiş bi de köyde kuzen buluşması yapacaklarmış. Ne desem bilemedim, paralel evrende yaşanmış gibi ütopik bir hikaye.
Siz birde beni görseniz ama sevişme falan yok 😂öpüşme var sadece
Bunların midesi bulanmıyor maalesef faka ben böyle birieyi kaldıramayacağım için fikrimi belirtmek istedim

Kuzenine bakan biriyle evlenmişsiniz.
Siz kendinizi de yırtsanız o ailede o kadın sizden bin kat daha değerlidir (malesef)
Buna maruz kalırsınız yani..
Aile akraba olduğu için esas kadın gibi davranır siz suçlanırsınız yani aynı evde yatılı kalmak çok abes çok… ama onlar normal görüyor bunu öyle düşünün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X