Bence sizin yazmanız gereken cevap,"eşimin sizin hakkınızda neden yüzsüz,laftan anlamaz" dediğini bende cevabınızdan sonra çok iyi anladım. Sayenizde aydınlandım Sevgiler :)))
Ben olsam böyle yazardım...
böyle birşey benide çok rahatsız ederdı ayrıca siz gayet medenı bır şekılde rahatsızlığınızı bıldirimişsiniz bence...çok sinir bozucu bir durum ben eskı sevgılıden arkadas olabılecegıne katılmıyorum... kımelerıne göre geriş kafalılık bu ama medenıyet olarak görülüyorsa ben o kadar medenıleşemedım....
sana söylerim demesine güvenme erkeklerin klasik sözü benim eşimde aynısını söylüyodu ama ben aldattı ve söylemedi şimdi her fırsatta yüzüne söylüyomkeske hic ilgilenmeseydin,keske insan yerine koyup mail atmasaydin..
evlenmeden 3 ay önce eski sevgilisi benim esimede dogum gününde mail atmis. bu kizla esim 3 yil beraber olmus. esim cevap yazmamis ama maili hala silmedi duruyor.ben bunu gecen sene gördüm. dogum günü mesaji dedi. kiz bide facebook a eklemek istemis. esim kabul etmemis.. arada cok aklima geliyor niahyetinde 3 sene beraber olmuslar. birbirlerine o kadar hediye almislarki evimiz o kizin hediyeleriyle dolu, esim hicbirini atmiyor. esim mizac olarak esyalara , mallarina cok deger verir. bu kizin aldiklarini at dedim niye atayim bende ona bi sürü sey aldim hem bunlar para dedi hepsine degerli kullandigim seyler dedi. sen kafana takma dedi. bende cok sinirledim o zaman ben atarim dedim bende kafani kirarim dedi böyle esprili sekilde . ben kriz gecirdim.. özür diledi sarildi , o skilde bakma bunlara mal olarak bakiyorum eski sevgilimle ilgisi yok bosuna kendini üzme dedi. konuyu kapattim ama icimde cok kaldi.. salonda kizin verdigi saat var vitrinde. sirf o saat orda diye salondaki vitrindeki duvardaki butun süsleri resimleri vs herseyi kaldirdim. kac hafta oldu. saat hala orda benim esyalar hala kaldirdigim yerde. nabim ki bilmiyorum..
gecen aldatma hakkinda konustum, beni sakin aldatma dedim bana aynen söyle dedi ;
ben biriyle birlikte olupta eve gelip snin yüzüne hersey normalmis gibi yapmam dedi bunu asla yapmam ne sana ne senin ailene dedi , bana benim vicdanim el vermez hemde dedi. eger oyle birsey aklima girerse sana soylerim ben artik seni istemiyorum baska kadin istiyorum diye sana söylerim dedi ki böyle birseyde asla olmaz dedi. ben gec evlendim kimseyi evlelenecek degerde görmedim. sen kafani biseye takma seni cok sevyiorum dedi. konu kapandi ..
belliki senin esinin eski sevgilisi baya eski k ..... mis.. sana attigi mailden belli. inme seviyesine adam senin kocan.. isini kocanla hallet derim sana ..
bence ona de ki sen benim için bir tehlke değil sadece can sıkıntısı olursun ayrıca ben eşime ve kendme sonsuz güveniyorum.bu güvenim olmasaydı bugün evli ve bebek bekleyen bir çift olamazdık..özgüven problemim olsaydı bugün senin yerine evli eski sevgiliye ben mail atıyor olurdum sen benim için kıskançlık konusu deği sadece hayatımda ki parazit olursun de..
çünki ben olsam maile cevap vermek değil o arsız kıza fazlasını yapardım bu ne yüzsüzlük ada evlenmi seni istememiş yanii bide hala mail atıyosun..
super bı cvp olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?