Eşimin eski sevgilisi!!

Cümledeki düzensizliğe falan bakarsak kimin kimin seviyesine erişemeyeceği gayet açık...Çok biliyor gibi görünmeye çalışanlardan sanırım bu arkadaşta...Senin tek hatan ciddiye alıp cevap vermen olmuş bence...Ayrıca geçmişi okuyamadım ama,ben kocanın ayrı bi adresten onun d.gününü kutladığını falan sanmıyorum.Çok aptalca bir ortalık bulandırma oyunu oynuyor sanki...Sakın kanma hır gür çıkarma...Yaa kaç yıl olmuş düş adamın yakasından,ama yok insanı huzursuz edecek yaklava:
Mail adresini iptal edebiliosan et bence canım eşin bir daha girmesin,sende bulaşma ona hiiiç uğraşmaya değmez adamın tapusu sende,it ürür kervan yürür

Konunun hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla;
Bence attığınız mailgereksiz olmuş.
Daha öncede mail atmış ve sinirlenip sizde bu kez cevap yazmışsınız.
Madem cevap yazmayı çok istediniz keşke içerik daha farklı olsaydı.
Yani daha resmi ve üstün içerikli birşeyler yazsaydınız zaten o kızı mat etmiş olurdunuz.

Eşinizin yaptığına gelince ise;
Ben olsam güvenmezdim.Henüz yaşınız küçük.
Sen çok mu büyüksün diyebilirsiniz belki ama, evlilik için çok küçük bir yaş.
Ve eşiniz sizi henüz oy görüyor olabilir ki aranızdaki yaş farkıda çoksa
Kesinlikle güvenmeyin derim.
Belki eşinizin hiçbir kusuru olmayabilir ama yinede maili diğer mail adresine göndermesi şüphe uyandırıyor.
Ya bazı şeyler bitmemiş yada sırf meraktan.
Dilerimki meraktan olsunda sizinde huzurunuz kaçmasın durduk yere.

Birde zaten bu kız madem çirkefti muhattap etmeseydniz kendinize.
Sonuçta karakteri bellidir bu tip insanların...

Emeloska'ya da katılıyorum.
Daha önceki konunuda hatırlıyorum.Sanırım eşin senin yanındayken kızlara bakıyordu.
Tabi ki o konuyu tamamen ele aldığımızda eşinde haksız sayılmaz.Çünkü çok tahrik edici insanlar var.

Ama yinede eşinizi takipte tutun yalnız ona dar ederek değil, hissettirmeyerek.
Çünkü eğer bir yanlışı varsa çok dikkatli olacaktır ki,
Sizde takp ettiğini hissttirirseniz çok daha dikkatli davranır.

ınş bu ihtimallerin kötü olanlarının hepsi uzağınızda olsun.

eşinizden yüz bulmasa o tarz mail yollayamaz,size o şekilde cevap ta veremezdi diye düşünüyorum..

cnm bana sorarsan da kız, eşinin ona yeni mail adresi alıp ordan doğum gününü kutluadığı kısmında yalan söylüyor gibi geldi madem öyleyse o neden o mail adresinden doğum gününün kutlamamış...

sinek pis degil ama mide bulandirir.esin nie sana söylemiyor mail geldigini.yani ona keske sorsaydin,eski erkek arkadasindan sana mail gelseydi ve sende esinin sinirleri bozulmasin die söylemeseydin ve esin bunu bi sekilde ögrenseydi... tepkisi ne olurdu.yanlisin büyügü bu.belki esin kendisi söyleseydi sana gelen maili,cevap yazma yoluna gitmezdin.esler arasinda biseyler saklanmamasi taraftariyim

hiç muhattap olmamalıydın ama olan olmuş bir kere...eski sevgiliden arkadaş olur ama hır gürle ayrılmamışsa bence...eşimin eski sevgililerini önceleri kıskanırdım,daha doğrusu sosyal paylaşım sitelerinde arkadaş olmuşmu,mail adresi varmı onda diye kontrol eder,maillerine falan bakardım..ama çocuklukmuş bendeki,evilik oturdukça ona ve kendime daha çok güvenir oldum...sen de öyle hissedeceksin zamanla,meraketme

Canım bence suçu sadece kızda arama, yüz bulupta mail atabildiyse bir nedeni vardır. Kocanda olsa o bir erkek gözünü kapatıp körü körüne güvenme... Madem ortada bişey yok mail geldiği zaman sana gösterirdi bana böyle mail geldi diye... Sen görünce sinirlenirsin diye sildim attım diyor. Bence kıza bir daha mail atma kocanında üstünden gözünü ayırma...

arkadaşım hiiiççç canını sıkma kızda belli ki hazım sorunu var evlenen erkek her zaman değerli olur böylelerin gözünde eşine güven ve sakın o kızın dediklerine inanıp eşini sıkıştırma açık ve net söyleyeyim ben inanmıyorum eşinin ona mail attığına,seni deli gibi kıskanıyor o hatun bırak kıskansın bunun tadını çıkar cevap verme çıldıran taraf sen değil o olmalı çünkü her halukarda sen kazandın o kaybetti eee ne demişler yenilen pehlivan güreşe doymazmış :)

aynen ya. şimdi bu aldatma olduğu kesin olan bir konu olsaydı, herkes sizi destekleyecekti ama nedense bu konuda sizi yerip kızın yaptığını haklı çıkarmışlar. içimden çok şey geçiyor da söylemesem daha iyi. bence sizin, o kişinin eşi olarak bundan duyduğunuz rahatsızlığı belirtmeye gayet de hakkınız var. asıl evli olduğunu bildiği eski sevgilisine mail atan bu kız yazdığı cevaptan da anlaşıldığı üzere gayet seviyesiz ve art niyetli biriymiş. 'bilişsel davranış kuramı'nı cümle içinde kullanmak istedi herhalde! o kadar biliyorsa böyle bir şey yapılmayacağını da bilseydi. ayrıca, evli eski sevgilinin doğumgününü kutlamakla medeniyetin, çağdaşlığın en ufak bir alakası yoktur, olamaz. o zaman daha ileriye giden şeyler da gayet medenidir, çünkü aldatma denilen şeyin başlangıcını da böyle zararsız görünen, küçük temaslar oluşturur. kucağına bebeğini alacak olan arkadaş da bunu bir göz önüne alsın bence (eski arkadaş ile eski sevgili de farklı şeylerdir bu arada. hangisi?) 3,5 yıl sevgili olmak demek o kadar çok şeyin paylaşılması demek ki bir kadın ve bir erkek arasında. bunun zararsızı falan olamaz. burada kendini küçülten tek bir kişi var, o da bu kız (gerçi daha ne kadar küçülebilirmiş bilmiyorum, üslubu aşırı rahatsız edici).

keske hic ilgilenmeseydin,keske insan yerine koyup mail atmasaydin..
evlenmeden 3 ay önce eski sevgilisi benim esimede dogum gününde mail atmis. bu kizla esim 3 yil beraber olmus. esim cevap yazmamis ama maili hala silmedi duruyor.ben bunu gecen sene gördüm. dogum günü mesaji dedi. kiz bide facebook a eklemek istemis. esim kabul etmemis.. arada cok aklima geliyor niahyetinde 3 sene beraber olmuslar. birbirlerine o kadar hediye almislarki evimiz o kizin hediyeleriyle dolu, esim hicbirini atmiyor. esim mizac olarak esyalara , mallarina cok deger verir. bu kizin aldiklarini at dedim niye atayim bende ona bi sürü sey aldim hem bunlar para dedi hepsine degerli kullandigim seyler dedi. sen kafana takma dedi. bende cok sinirledim o zaman ben atarim dedim bende kafani kirarim dedi böyle esprili sekilde . ben kriz gecirdim.. özür diledi sarildi , o skilde bakma bunlara mal olarak bakiyorum eski sevgilimle ilgisi yok bosuna kendini üzme dedi. konuyu kapattim ama icimde cok kaldi.. salonda kizin verdigi saat var vitrinde. sirf o saat orda diye salondaki vitrindeki duvardaki butun süsleri resimleri vs herseyi kaldirdim. kac hafta oldu. saat hala orda benim esyalar hala kaldirdigim yerde. nabim ki bilmiyorum..
gecen aldatma hakkinda konustum, beni sakin aldatma dedim bana aynen söyle dedi ;

ben biriyle birlikte olupta eve gelip snin yüzüne hersey normalmis gibi yapmam dedi bunu asla yapmam ne sana ne senin ailene dedi , bana benim vicdanim el vermez hemde dedi. eger oyle birsey aklima girerse sana soylerim ben artik seni istemiyorum baska kadin istiyorum diye sana söylerim dedi ki böyle birseyde asla olmaz dedi. ben gec evlendim kimseyi evlelenecek degerde görmedim. sen kafani biseye takma seni cok sevyiorum dedi. konu kapandi ..

belliki senin esinin eski sevgilisi baya eski k ..... mis.. sana attigi mailden belli. inme seviyesine adam senin kocan.. isini kocanla hallet derim sana ..

sana söylerim demesine güvenme erkeklerin klasik sözü benim eşimde aynısını söylüyodu ama ben aldattı ve söylemedi şimdi her fırsatta yüzüne söylüyom

super bı cvp olmus

super bı cvp olmus

Ayrılmışlar,adam evlenmiş kendi yolunu çizmiş,bu kadın hala milletin doğum gününü kutluyor.Ne bileyim ben de böyle gereksiz bişey yapmasını anlayamıyorum,ne alaka ya dostça mostça bana gereksiz davranışlar geliyor,insan çok yakın arkadaşlarının ailesindekilerin doğum gününe yetişemiyor kaldıki,ayrıldığın sevgiliye mail atacaksın da cart curt...Birde çok bilmişçe bir mail atmış gereksiz ve anlamsız kelimeleri sıralayarak alim olduğunu kanıtlamaya çalışmış,kızım afeti devran da olsan adan seni değil başkasını tercih etmiş.Belliki hayatında hala boşluk var ,kimsecikler yok,eski sevgiliyide kaptırdı kuduruyor:)) ben mail atan arkadaşı suçlamıyor ama maili attıktan sonra kızın mailinede blok koyarsın sana mailde gelemez canında sıkılmaz,ben olsam canımı sıkmaz onu delirtirdim imkan yok başa çıkamazdı kudurudu:)) ama sen madem sinir oluyosun blokla yazamasın. çok içinde de kaldıysa bir okkalı mail daha at, milletin kocqasının peşinden kuyruk sallamasından dem vuran:)) sonra blokla gebersin hırsından:)))

siz baştan yanlış yapmışsınız kıza cevap atarak onu ciddiye almışsınız bırakın boşverin eşinize de böyle şeyler hakkında dikkatli olmasını ve size söylemesini isteyn. o da cevpatmamış zaten kız delirsin dursun ne güzel işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…