Eşimin eski sevgilisi!!

O kıza mail atarak kendinizi küçük düşürmüşsünüz ,
Ha birde eşinizin yaptığı var , başka bir mailden cevap atmış
Kıza kızacağınıza , bence eşinize kızsanız daha iyi olur..
Yeni bir mail adresinden kıza cevap atmış.
Kızın yaptığı ne kadar basitse , Eşinizin davranışıda o kadar basit..
+
Birde kız size o sözleri hangi cesaretle söylüyor onu anlamadım
Eğer eşiniz sizi seviyorsa , o kıza gereken cevabı kat ve kat verir..O da yerini bilir..

olan olmuş daha fazla üzerinde keşke şöyle olsaydı diye konuşmaya gerek yok bence..
Lucky'i haklı bulmuyor değilim, hiç kimse evli bir kadına kendini geliştir diye msj atamaz,, bu ne terbiyesizliktir böyle? Sen kimsin, nasıl bir ortalığı karıştırmaktır bu?
Ayrıca eşin başka mail adresi aldıysa da herkesin düşündüğü gibi kız oraya mail atardı.. Bu kadar basit.. Saçmalamış yani..
Evet, doğru, öncelikle eşin bu duruma tepki vermeliydi ama sizin mailleştiğinizi ve senin içten içe bu kadar meraklandığını bilmiyor tabi eşin.. Yoksa bence olaya dahil olurdu, sen eşine hislerini bu konuda anlatamadığını düşünüyorum..
Sonuç olarak, olayı kapatın,, en son mailleşmelerle bu olay kapandı, kızın görümcene yazdığı maildeki hali ile sana yazdığı maildeki hali arasındaki farkı hepimiz gördük..
Sen yoluna devam ediyorsun, gözünü de açıyorsun bir taraftan.. Bu tarz bir şey yaşadığında direk eşine dönüyorsun, sen muhatap olmuyorsun kimseyle..
Ama böyle bir durum bir daha olmaz inşallah.. Daha siz evliliğinizi baharındasınız.. Bence hemen eşin için birşeyler yap, biraz kendisine vakit ayır, baştan çıkar derim ben : )))

bu arada ilk mesajında eşin maili gmail hesabına attığını sölemişsin.
bunun kimse farkında değil galiba ama kız da farklı mailden cevap verdiğini sölemiş
gmail hesabından eşin cevap atmış bence
aklına kuşku düşürmek istemem ama silcek olan adam orda okuyup silerdi gmailine atmazdı bi de.
bence kızla uğraşmak yerine sevgiline hesap sormalısın

Kız sanırım gamil adresini bilmediği için
Yeni adres filan demiş
Yani eski sevgilinin mailine cevap vermiş eşiniz..

kim ne derse desin ben senin o kıza cvp vererek kendini küçük düşürdüğünü düşünmüyorum ben senin yerinde olsaydım böyle kibar da konuşmazdım ben evli barklı adamların doğum gününü kutlamıyosam kimsede benim kocamınkini kuktlamasın ben bundan daha küçük şeyler için bile kıyetler kopardım eski sevgililer bana hep diken gibi batar bizimde bitane kırmızı kafa problemimiz var kaç kere kızı sıkıştırıp dövmeye çalıştım biliyomusun hemde hamileyken.......

ben olsam bu son mailine bi cevap atardım.. tatlım ben senin neyinle yarışayım senden üstün olduğum herşekilde belli ki şuan onun karısı benim sen sokaktan geçen insansın eşimde bende senin mailinden senden rahatsız olduğumuz için mail atmamanı söylemiştim ama sen kendini bişey sanıp havalandın.. bence sen artık kendinle yarış kendini geliştirde benim gibi mükemmel bi erkeğe sahip ol.. aramızdaki farkı görmen dileğiyle yaz bidahada cevap yazma onun karısı benim sen değilsin neyinle yarışacakmışım dedin mi zaten havası söner

mail falan atmazdım agaaaa, olaya direk dalardım o kızın saçını başını yolardım kesinnnn

aynen doğru

Bence uzatmayın artık,kızın lafları kurşun gibi ağır,sekerse mekerse olan evliliğinize olur.
Ama eşinize gerçek payı olup olmadığı sorulmalı bu farklı mail adresi olayının
Yine de ben olsam yazıp rahatlamak yerine kızıp oturmayı tercih ederdim en başında,özetle salon kadını çizgimden kaymaz ama kocamı da takip altına alırdım,azıcık yalpalarsa hesabını sorardım..

onu bende sordum ama verdiği cevap şu oldu maili okuyamayınca çok işim vardı bende gmaile yolladım ordan okuyup sildimdedi.şölede bişi var madem mailleşiyolardı neden o maili gönderilenlerden silmedi?

esınin senden gızledıgı baska bır maıl adresı mı var
bence bu dogruysa bunu ortaya cıkardıgı için o kıza tesekkur etmek gere ..ayrıca bır dogum gunu mesajına sızın tutup cevap yazmanız onu önemsedıgınızı gosterır cevabını esınız cevap atmayarak gostermıs eger gercekten atmadıysa ..

tüm mesajlari okumadim
ama Laale'nin yorumu gözüme carpti
bence esine emrivaki yapip kizi arattir
hoparlörü acsin konussun sen yokmussun gibi sorsun
en mantiklisi bu bence

bu arada hep "keske msj atmasaydin" vs diyoruz
ama hic düsünüyo muyuz bizim basimiza gelse ne yapariz diye
valla ben senin kadar sakin bile yazmazdim
daha sert bi mail yazardim
sen yine usluplu bi sekilde yazmissin
bence esinin bu kiza mail atip atmadigini ögrenmen icin esin arasin senin yaninda sorsun
baska türlü ögrenemezsin neyin ne oldugunu

bak buda mantıklı olabilir aslında
bence cok mantikli
durduk yere "hadi cabuk ara hoparlörüde ac, dinlicem" derse
esi yalanda söyleyemez
veya ne biliyim "esim yanimda dogru konus" gibi bi uyaridada bulunamaz o kadina
mecbur sormak zorunda kalir
e kadinada kimse yok diye rahat bi sekilde konusur
hem uzun yollardan kendini yormaz
hemde bütün gercekler ortaya cikar

yanlız şu var eğer mail adresi var ve bunlar konuşuyorlarsa eşinin direk benim başka mailim mi var diye sorarsa kadın olayı çakar anında şu mail adresini söyle bana tarzında konuşursa daha ii olur konuşacakları önceden tasarlayın kafanızda ayrıca sen onlar konuşurken kağıda yaz o söylesin

evet bak kagita yazma olayini bende düsündüm ama gülersiniz diye yazmadim buraya:roflol:
bencede orasi kafa karistirir
söyle diyebilir ama " neden S..ye ethem mail atti dedin" vs diyebilir
böyle sorarsa kadinin vericegi cevap cözer isi bence

"bilişsel çelişki" hahaha arkadaş eğitim fakültesi mezunu galiba.bildiği birkaç terim ile cümle kurup seni ezmeye çalışmış...ama yanılmış... senin bu maili atarken "atayım mı atmayayım mı gibi bir zihinsel karmaşaya düştüğünü zannetmiyorum..ayrıca insanın bilişsel çelişki yaşaması iyi birşeydir...terim anlamını bilmeden olup olmadık yerlerde bu kelimeyi kullanmış olması asıl bu insanın küçük beyinli olduğunun kanıtıdır...o yüzden boşver canım takma kafana bence o eşinin seninle olmasını kaldıramamış ve kendini kanıtlama çabasına girmiş...

bende bu sözlere katılıyorum böyle kişilerle muatap olunmaz kişiliksizler evli adamların peşinde koşmakla ne anlıyorlar bilmem ama cvp vermeyin daha fazla kendini bişey sanmasın klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…