off şuraya bakın,, kız ne kafamızı karıştırdı yaw :)
ya benim de kehanet gibi olucak artık kendimden nefret eder hale geldim
ama bence eşiniz gerçekten gmailine yollayıp ordan cevap atmış
üstüne de siz niye eşime mail atıyorsun tarzı bi mail atınca böylece kadın da eşinin bunda bi problem görmediğini bildiğinden size dayılanmış yani sizin bu maili eşinizden habersiz attığınızı farketmiş ve eğer böyle bi durum varsa gerçekten imajınız zedelenmiştir başka türlü bu şekilde konuşmaya cesaret edemezdi
bence eşiniz yanınızda aramayı fln kabul etmez şu gmailine bi el atıverin yanındayken açın gmaili şifren neydi hayatım girer misin de bi bak bakalım
eğer kızın attığı maili sildiyse hotmail hesabından, kendi attığı mailin gönderilenlere kaydedildiğinin farkında olmayabilir belki..
unutmayın gerçekler çok basittir aslında. bi iş ne kadar komplike hale geliyorsa bi yalan girmiştir içine
bu arada aralarında bişi olduğunu sanmıyorum. ama eşinin böyle komplike işlere girip sana enselenmemek için uğraşması gibi bi durum varsa hiç hoş deil.....
dün gece konu açıldı tekrar sordum dedimki kafamı karıştıran tekkonu kızdan gelen maili hotmaildengmaile yollaman oda dediki senin görmenden korktum maili okucaktım ama senin görmemen için o an o kalıma geldi gmaile yoliyim dedim diyo.bi aksilik olur o anda görürsün diye ilk aklıma geleni yaptım dedi.bende deidmki madem hani okumaya vaktin yoktu yada benim görmememi engellemek için başka maile yolladın peki dedim gelen maili okumakmı daha kolay yoksa maili başka adrese yollmakmı?eşimded ediki göndermek daha kolay deneyelim istersen dedi saat geç olduğu için şuanda değil yarın deneriz dedim
dün gece konu açıldı tekrar sordum dedimki kafamı karıştıran tekkonu kızdan gelen maili hotmaildengmaile yollaman oda dediki senin görmenden korktum maili okucaktım ama senin görmemen için o an o kalıma geldi gmaile yoliyim dedim diyo.bi aksilik olur o anda görürsün diye ilk aklıma geleni yaptım dedi.bende deidmki madem hani okumaya vaktin yoktu yada benim görmememi engellemek için başka maile yolladın peki dedim gelen maili okumakmı daha kolay yoksa maili başka adrese yollmakmı?eşimded ediki göndermek daha kolay deneyelim istersen dedi saat geç olduğu için şuanda değil yarın deneriz dedim
Doğru söylemiş eşiniz..
Gelen maili okumak yerine başka adrese göndermek daha kolay...şutarafagitti
Tabii uzun bir mailse..
Bu sadece doğumgünü kutlaması maili değil miydi ya?kafamçokkarıştı
Eşiniz eski sevgilisinden daha uzun ve farklı içerikli bir mail bekliyordu acaba???akannehir
Ayyyy iyice kafam karıştı!!!!:hulya:
canım çok fazla yazan olmuş bütün hepsini okuyamadım. ama bir çok insan haklı. öncelikle ben terapist değilim ama çocuk gelişimciyim... en azından psikolojik açıdan hepsini ele almak istiyorum. bu bayana yazdığın mesaj kocasını sahiplenen bir kadının yaptığı bir tepkidir. sen bu mjı yazdığında karşı taraftan özür mesajı beklerken, kuyruğuna basılmış gibi bir bayan neye dayanarak sana o şekilde mesaj yazıyor. 1 kocanla birçok konuda hala bağları kopmamış olabilir, eşinden destek alıyor olabilir
2 tamamen ruh sağlığı bozulmuş, eski sevgililerinin mutluluklarını kabullenemeyen biri olabilir.
3 kız tamamen masumane yazmıştır...
bu 3 şeklin 1. si çok ağır. birdaha mesaj yazarsan karşına sunulacak bazı şeyleri en azından farkına vararak msj gönder. sana kaldıramayacağın bir olay anlatırsa bundan sonrasında ne yaparsın...
evliliklerde en önemli şey konuşmak aklında hiç bir soru kalmasın eşine soramazsan gece kendi kendinle uğraşırsın buda zamanla güvensizliğe gider...
Laale haklı.
Mail eğer uzunsa elbette göndermek daha kolay.
Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Zaten uzun olmasaydı, forwarda tıkladığında yazan 2 ya da 3 cümleyi görünce, göndermek yerine silmesi gerekirdi bence.
Mantık dışı maalesef...
Doğru söylemiş eşiniz..
Gelen maili okumak yerine başka adrese göndermek daha kolay...şutarafagitti
Tabii uzun bir mailse..
Bu sadece doğumgünü kutlaması maili değil miydi ya?kafamçokkarıştı
Eşiniz eski sevgilisinden daha uzun ve farklı içerikli bir mail bekliyordu acaba???akannehir
Ayyyy iyice kafam karıştı!!!!:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?