Eşimin eski sevgilisi!!

Yalnız farkındaysan eşinde yeni bir mail adresinde kızın doğum gününü kutlamış...

Evet o benim de dikkatimi çekti...
O maili atmakla iyi ettiniz mi bilmiyorum ama ben öyle bir cevap karşısında o kızı yolardım sanırım :bbo:

O maili atmakla iyi ettiniz mi bilmiyorum ama ben öyle bir cevap karşısında o kızı yolardım sanırım :bbo:

bende çok yolmak istiyorum ama kız amerikada maaleseffklava:

bu eski sevgililer zaten hep sorun...
bende eskilerden birinin facebok adresini buldum, bide sık kulanılanlarıma kaydettim işyerimde hergün açıp bakıorum, sonra sinir oluyorum kendi kendime....
eşim bile belki bulup bakmamıştır :)))
kaydirigubbakcemile3

bende çok yolmak istiyorum ama kız amerikada maaleseffklava:

Yapmayın ayol..
Siz kadını yolsanız ne olacak?
Adam eski sevgilisine "hoopppsssttt sana ne oluyor?" demedikten sonra...
Artık erkeklerin verecekleri cevapları da biz üstlendik?
Sonra bu adam çok tepeme çıktı diye ağlarız..
Bırakın o sizi korusun kollasın,laf getirtmesin!
Onun sorunu bu,sizin değil!

ben 18 aylık evliyim. 4 aylık kızım var.

eşim dün gece benim pc den nete girdi face'e bakmış ve açık kalmış sabah ben pc açtığımda adresi açıktı gönderilen mesajlara baktım eski sevgilisi resim eklemiş face'e oda mesaj atmış ve eminem son iki resmini çok begendim demiş. mesajı okuduğumdan beri aptal gibiyim bebeğim gözlerimin içine bakıyor gülebilmek için ağlamaktan nefesim kesiliyor. herkesin gıptayla baktığı eşe sahibim herkes yerimde olmak istiyor çevremde. kimseyle paylaşamadım bu durumu. annemler şu an memlekete gittiler yakında olsalar alıp kızımı çıkacagım evden
çok güvendiğim eşim bunu nasıl yapar bilmiyorum.
bu benim bildiğim kısmı daha fazlasıda var mı bilmiyorum
aptal hissediyorum kendimi
onu baba yaptığım için kızıyorum kendime çünkü ben hamileyken de yeni yıl mesajı yollamış kızın cevalarına bakamıyorum gelen mesajlar silinmiş sadace gönderilenler duruyor

sinirliyim öfkelyim alıp başımı gitmek istiyorum
kırgınım yüzyüze bakmak dahi istemiyorum

Emine'm yazmış kıza?
bu ne demek
nereye çekeceğin ne düşüneceğim.

görüşemezsek iyi seneler demiş aralık ayındaki mesajda demekki görüşüyorlr mı?

beni kaybetmekten hiç mi korkmuyor bu kadar mı elinde görmüş beni
eski sevgilisini seviyorsa onunla evlenseymiş
ben evlenmek istemedim o istedi ben kabul ettim 1 yıl çıktık biz

baskıcı değilimdir anlayışsız değilimdir ailesiyle aram çok iyi benim annemler onu çok seviyor yere göğe koyamıyor
bunu neden yaptı
ben ne yapayım şimdi
alsam kızımı gitsem bir mektup bırakarak

yada beklesem eve gelse şişmiş gözlerimi kısılmış sesimi görse
hiç güvenme 10 tane çocuğum olsa yine dakika tereddüt etmem çeker giderim ne evlendik diye ne bebek var diye güvenme çeker giderim desem

ben ne telefonuna bakarım ne arayan kim diye sorarım güvenim tamdır
şimdi nasıl güveneyim ben ona
evliliğimizde herşey rüya gibi giderken şimdi nasıl devam edeyim
güvenemem artık
ne yanayana gelmek istiyorum ne görüşmek
şaka gibi sabah öperek işe yolladığım kocam şimdi gözümde nerde? düşünmek bile acı veriyor

sizce ne yapmalıyım?
kimseye açamıyorum derdimi anneme söylesem bir ömür unutmaz en yakın arkadasıma söylesem istemiyorum söylemek hep bana ne kadar şanslısın derdi bilsin ,istemem sürekli aldatılıyormuşum gibi düşünür benim için
kim bilir belkide sürekli aldatıldım

yüzyüze konusmaya cesaretim yok yüzüne bile bakamam

geçen taksiye binmiş para üstü 10 lira fazla vermiş taksici inince farketmniş eşim babasına baba kul hakkı oluyor mu haram oluyor mu diye soruyordu

bu kadar değer verirken kul hakkına ben hakkımı sana helal etmiyorum demek istiyorum

çok tatlı anlayışlı sevimli biridir kızımıza en süper babadır ilgilidir ama tek bir şey öğrendim ve belkide dahası var bilemiyorum şimdi ne düşüneyim kocam hakkında bilmiyorum

kıza bişey demem. bekar çünkü o hayatında biri bile yok. gururnu okşamıştır eski sevgilim evli çocuklu ama hala bana aşık benle mesajlaşıyor dmeiştir
hiç görüşmüyor olsalar bundan emin olsam bile sadece bu şekilde mesajlaşmasını kabul edebilir miyim
yeminler etse inanabilirmiyim
Allah rızası için ne yapayım şimdi
8 de eve
gelecek.
evden gitmek istiyorum ama burda ne akrabam var şu an ne başka biri arkadaslarımada gitmek istemem.

Kızı koruyorum sanmayında, kız durup durup gocunmamış ki, etki yapmışsınız, tepki bulmuşsunuz, siz yazmışsınız, cevap yazmış. Yani eşinde ayrı bir mail adresi aldı benim kini kutladı demek, gereksiz bir ayrıntı olabilir, bunu yazdı acaba aramzı mı bozmaya çalışıyor diye düşünebilirsiniz (belki de öyledirde). Ama aynı zamanda, eşinde benimkini kutladı, sadece ben kutlamadım, o benimkini kutlamasaydı, ben de onunkini kutlamazdım anlamı da çıkabilir. Ve sizin mailinizden sinirlenip, o da gereksiz bir cevap vermiş olabilir. Eşiniz mail adresi alıp, onun da doğum gününü kutladığını inkar ediyorsa, eşinizde yalan söylüyor olabilir, sırf sizden korktuğu için, ya da kız yalan söylüyor olabilir. Olabilirde, olabilir yani.

Sonuç olarak, bu sınırları eşinizle halletmeniz lazım, çünkü karşıda sizi sürekli rahatsız eden çirkef biri yok aslında, sürekli bunu yapıyorsa o zaman sonuna kadar rahatsız olun ve istediğiniz şekilde karşıdakine de tepki gösterin. Ama şimdilik bu boyutta değil bence. Eşle halledilmesi gerekir.

sen neden ewden qidiyorsun qidecek bibrisi warsa oda kocan bence ara heşeyi bildiqini anlat ewe falan qelme de olsun bitsin bence çocukla hiçbir yer qitme sakın o qitsinnn

we aqla sakın kendini sıkma çocuqun war unutma akıllı ol ama ona bildiqini belirt benceee

cok sacma bır msjla asıl sız cvp vermıssınız bu ne kıskanclıktır yahu
bır dogum unu kutlaması yanı ne hakkınız var kızı ezmeye calısıyorsunuz
nıtekım ıyı olmus kız sızden baskın cıkmıs aferın ona
medenı olmak sevgılı bulmak vb ıse egr nasılkı sizin eskı sevvgılınız olabılırse esınızınde olacak
ne yanı hayatına sız grdınız dıe sızden oncekıler bırden uçup gıdecek ve bır dogum gunlerı bıle kutlanmayacakmı nasıl bır egoizm bu

derinduygular, emın ol ne kadar fevrı davranırsak, o kadar uzuyoruz kendımız. Bıraz soluklan.

Muhakkak kı yerınde olsam, aynı dusuncelere kapılır, aldatılmıs hıssederdım kendımı. Fakat sakın kafa ıle, dısarıdan bakınca anı kararların ınsana daha cok acı verdıgını gorebılıyorum.

Evınden cıkıp, gıtmek de ne oluyor? Hıc bır acıklama yapmasına musade etmeden. Bu durumda senı haksız duruma dusurur. Belkı gercekten ınandırıcı bır acıklaması var (emınım dıye hıtap etmesı dısında) belkı guzel bır yalan uyduracak. Fakat her ne olursa olsun dınle onu...

Evet, hıtap seklı hos degıl, kesınlıkle rahatsız edıcı. Fakat cekıp gıtmek yerıne, onu baska yontemlerle cezalandırabılırsın.

Bıraz sakınles sadece. Ve bence o gelınceye dek suskunlugunu muhafaza et. Zıra 'telefonda acıklanacak bır durum degıl' dıye sana karsılık verıp, aksama kadar dusunme fırsatını ona sunmamıs olasın.

Bir de aklıma şu geldi, kız ya da eşiniz yalan söylüyorsa, özelliklede kız cidden çirkef biriyse ve aranzı bozmaya çalışıyorsa, bunu bundan sonra daha rahat anlayabilirsiniz.
Eğer ki kız, aranızı bozmak istiyorsa, sizi rahatsız edecek şeyler yazabilir, daha kötü şeyler yazabilir, eşinizi kötüleyecek şeyler yazabilir, geçmişte yaşanmış ayrıntları anlatıp maille,sizin canınızı sıkabilir, hatta madem eşinizin başka mail adresi varmış, bu adresi bile size açık açık yazabilir. Yani çok kötü biriyse, elinden geleni ardına koymayablir. Ama bunlarn hiçbirini de yapmyorsa da sizde, kız için çok suçlayıcı olmayın derim ben. Sadece doğum günü mesajı için bu kadar ağır düşünmeyin, istese çok başka şeyler de yazabilirdi, gerçek değilse bile yalandan aranızı bozacak ağır şeyler yazabilrdi.

keşke ayrı bi başlık açsaydınız...yorum yapmak isterim ama şimdi konu sahibine ayıp olur...

sözlerinize dikkat edin lütfen burda kimse kimseye bu şekilde konuşamaz. iyi o zmaan siz evlendiğinizde eşinizin eski sevgilileriyle görüşmesine izin verirsiniz.biraz saygı lütfen

bir yalan söyleyecek ve inanmamı bekleyecek eminem diye hitabını açıklayamaz zaten.
inanmıyorum hala yaşadıklarıma inanamıyorum
nasıl bu kadar güvendim çünkü hiç sebep yoktu güvenmemek için
kayınvelidem geliyor bebeği yıkamak için belli etmemeye çalışacagım.
ama diyelim ki akşam geldi sordum ve bir açıklama yaptı yada yapamadı bilmiyorum aynı evde kalmak istemiyorum
aynı yerde bulunmak

kayınvelidemler yan dairede. hemen duyulur olay büyür büyüsünde zaten söylesem kayınvalidem mahveder onu oğul falan dinlemez ailesi hep bana arka çıkar ama ailemizle ilgili, mesele aile içinde kalsın istiyorum ne yaptın da duygu gitti diye hesap sorarlarsa varsın dili açıklasın istiyorum

Nasıl bır yorumdur bu?
Herkes sızın kadar medenı olmayabılır. Esını kıskanmıs, bır anlık bır tepkı vermıs, medenıyetsızlık bu mudur?
Esını benımsemek, bılhassa eskı sevgılıden sakınmak ıse medenıyetsızlık, ben lıder olurum.
Muhtemelen tepkım bu sekılde olmazdı, fakat durumdan da hosnut kalmaz, esımı ıkaz eder, bır daha gorusmemelerını talep ederdım...
Bu kadar elestıren kısıler, bıraz empatı yapsın. Acaba kendılerı ne kadar sakın olabılırmıydıler?

Son düzenleme:

özür dilerim konu sahibini düşünemedim bir an
rehberi gezdim telefon rehberimi konuscak kimsem yok burda
düşünemedim

söylediklerinizi mutlaka dikkate alıcam tşkler :))

[[/B]
işte erkeklerin en sevmediğim yönüde bu .Bu kız madem bu kadar çirkefti bukadar yüzsüzdü dediği gibi neden 3,5 sene beraber olmuş sordunuzmu?beraberken iyiydi hoştu ya 3,5 sene dile kolay.ozaman beraber olmasaydı?
tabiki bende olsam kıskanırım eski sevgilden gelen maili ama önce eşime hesap sorardım kıza sarıp kendimi küçük düşürmezdim.çünkü çok güzel laflar oturtmuş size...
eski sevgiliden arkadaş olmaz eşinizin ve kızın tutumu yalnış...

Son düzenleme:

Canım sen baska bır konu ac ıstersen, yorum yapmak ısteyenler oradan devam etsın. Belkı bıraz sakınlesmene yardımcı olur hem, hemde konu sahıbını bu sekılde rahatsız etmemıs oluruz.

kesinlikle ve kesinlikle cevap atma taraftarı değilim ben zaten gerekeni yazdım kendimi daha fazla küçük düşürmücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…