Eşimin eski sevgilisi

SenYarimIdun25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4
0
1
Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim ve sorunum şu eşimin eski sevgilisi beni sinir ediyor kendiside evli iki çocuğu var aynı köylü olduğumuz için düğünlerde özel günlerde karşılaşabiliyoruz ve ne yapıp edip eşimin gözüne gözükmeye çalışıyor nişanlı iken de yapıyordu bunu hatta düğünümüze bile gelidi ve oynadı. Sosyal medyada da eşimle ortak arkadaşlı foto atınca illa bir yorum da bulunuyor. Eşimle mutluyuz beni çok seviyor ama bu kadın huzursuzluk yaratıyor eşime birşey demiyorum tabi aramızda soğukluk olmasın diye ama hergun aklıma takılıyor içim içimi yiyor ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin Utanma kalmamış.

Sakin esine belli etme bu durumu..o kadinla ilgili yapacagin iyi yadakötü konusma esine o kadini hatirlatma aklina sokmak olur..dikkatli davran

Esine soyleme boyle bi durumu durup dururken aklina getirirsin. Esinde kadini gozlemlemeye baslar. Gormemezlige gelip takip edin.

eşinin facebook şifresini biliyorsan gir engelle kadını. o da görmemiş olur hem kendini hem yorumu. onun geleceği düğünlere de pek gitmezsiniz.

Ben esimin eski sevgilisini ilk kez bayram ziyaretinde gordum. Hiiiic tanimiyormus gibi yaptim sonra da dugunde gormustum beni herkese gosterip durdu. Yani takmayin gormezden gelin

huzursuzluğu sen kendi kafanda yaratıyorsun. elin gerizekalısını neden adam yerine koyuyorsun ki? bırak istediğini yapsın. hele kocana bunun mevzusunu bile etme. erkek milleti paylaşılamadığını gördükçe şımarır. sen pırlantasın o çöp değerini bil kafaya takma..

Yorumlariniz için teşekkür ederim Görmemezlikten geliyorum ama insan çıldırıyor! Şifresi var evet ama engellemedim kendini birşey sanar diye. Sinir oluyorum böyle insanlara hem bırakıyorlar hem gözleri kalıyor. Utanma kalmamış bari eşine çocuklarına saygı duy.

Canım bence kendine dert edinme sen varsın eşinin yanında o adı üstünde eski ama var öyle karakterde insanlar hepimizin çevresinde seni rahatsız edecek görebileceğin her yerden sil gitsin takma da kafana bırak o çırpınıp dursun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…