Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

sonsenabd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
389
6
96
A.B.D.
Herkese selamlar,bu sitede yeniyim bende yardimlarinizi bekliyorumm..
7 aylik evliyim ve evlendikten birhafta sonra Amerikeya geldik. Esim burada mastir yapiyor ben de dil kursuna gidiyorum.Ama evliligim benim yuzumden bitme noktasina geldi.Esimin ben den onceki sevgilisini kiskanir oldum bu durum biz nisanliyken de vardi ama bu aralar hastalik noktasinda kafayi yemek uzereyim ve isin icinden cikamiyorum.Her gun kavga ediyorum hatta bazi gunler cinnet geciriyorum.Esim artik dayanamaz hala geldi.cok anlayisli beni seven ve saygi duyan bir kocam var.ama onuda en sonunda cileden cikardim.eski sevgilisini zorla anlattirdim.simdi sorun cikariyorum hergun kavga ediyoruz.kafamda onunla ilgili seneryolar yaziyorum ve gercekmis gibi saniyorum.Esim onu sevmedigini gelip gecici oldugunu soylese bile ben buna inanmiyorum. Bu konuyla ilgili herseyden suphe duyuyorum. Esim nasil onu sever ona nasil dokunur vs...delirmek uzereyim kafamdan o kadini atamiyorum.hergun bu yuzden kavga ediyoruz.Artik esim de cileden cikardim onun okulu ve sinavlari var...ama elimde degil ne yapmam gerektigini bilmiyorum beynimin her tarafini sarmis durumda hayattan koptum ve esimi hayattan kopardim.yardimlarinizi bekliyorum.Bu arada esim cok ilgili benim mutlu olmam icin elinden ne geliyorsa yapiyor.ben mutluysam mutluydu,ama artik onu da cileden cikardim.( Esimden once benimde sevgilim oldu tabi esimde bunu biliyor. )

sana rahat batmış dicema rtık ne diyim
madem sorun etcektin zorla neden anlattırdın
hadi anlattırdın adama nedendünyayı dar ediosun
burdan sana söliceğim bi psikologa git konuş düzel
yoksa gereksiz yere boşaırsın bu gidişle
senden öncesi sen ilgilendirmez
çok da herşeyi kurcallamicaksın
senind e sevgilin olmuş kendi yaşadıkların noldu uçtumu da eşininklere takar oldun
takıntı boyutuna gelmiş senin durumun

Git tedavi ol bacım sen, iyi görünmüyorsunbenneyaptımki

Bence biraz abartmışsınız bu durumu,hepimizin eşlerinin eski sevgilileri vardır,benim eşim eski sevgilisiyle 6 sene çıkmış ve bi çok şey paylaşmışlar ama hiç sorun etmedim,bizi geçmiş değil gelecek ilgilendirir çünkü,sizi sven de bi eşiniz olduğuna göre yapmayın boş yere yazık....evliliğinizi kurtarmaya bakın...yapıcı olun yıkıcı değil....

iyi valla camdan atmamış kocanız sizi.
benim kocam bana yapsa atmıştım şimdiye kadar camdan valla

bencede abartmışsın, senin nasıl olduysa ilişkilerin eşininde olması normal yani bunda anormal olan bi durum yok. :umursamaz:
bence bi terapiste gitmeyi dene.
bu şekilde hayat geçmez....

Bence de boşanın..
Adama hayatı zehir etmişsiniz çünkü..
Hiç kimse bu dünyaya kahır çekmeye gelmiyor..:umursamaz:

belediyeye basvurursaniz size turkce tercuman yapacak bir piskolog yada turk piskolog ayarlarlar canim.

Psikolojik tedavi almazsan kocanı tamamen kaybedersin, sanmaki seni hep böyle çeker kocan..

Hemen git tedavi ol, ilaçlarla falan atlatırsın bu durumu..

amaaan söylesin ne var evlimisin deilmisin :umursamaz:
biran önce profesyonel yardım al cnm iyi deilsin sen

Şöyle bir empati yapın bakalım, eşiniz aynı şeyleri size yaşatsa neler hissederdiniz.
Gerçi hatanızın da farkındasınız, bu da olumlu bir şey.
Ben de katılıyorum arkadaşlara, kesinlikle tedaviye ihtiyacınız var.

bu kdar kıskanclık yapıyorsun adam en sonunda dayanamıyacak eskı sevgılısıne donecek

ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu

Ee olsun, bunda bir şey yok ki... kiminle evli şu anda siz ona bakın...onu isteseydi onunla olurdu, sizi de çok sevmeseydi bu kadar katlanmazdı... hiçbir erkek katlanmaz çünkü..

ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu

eee adam başına gelicekleri biliyormuş da söylememiş demek ki.
nolucak, tanıştırdıysa tanıştırdı size ne???
sizden yıllar önce olmuş birşey. adam o zaman tanıştırırken ilerde bundan ayrılıp başkasıyla evlenirsem ve karım eski sevgilimi ailemle tanıştırmama ya kızarsa mı diye düşünecekti??
yapmayın Allah aşkına...

senin durumund aolan hatta senden daha beter durumda olan bir arkadasim var oda atlatti bu sorunu kendine baska ugraslar buldu dusunmemeye calisti esiyle bol bol vakit gecirdi.gezmelere giderlerdi her hafta sonu esi cok anlayisli davrandi arkadasimin kaprislerine arkadasimda anladi hata yaptigini duzelmeye basladi.sonucta gecmis gecmiste kalmistir su anda sevdigin erkekle evlisin o sadece sana ait neden gecmisi dusunup bugununu zehir ediyorsun hem kendine hep esine ne guzel bak dil ogreniyorsun.bende ogrenmeye calisiyorum odaklan derslerine bosalt kafani bos islerle sizde beraber bol vakit gecirin eglenceli seyler yapin.pikniklere luna parklara,yuruyuslere gidin yeni mekanlar yerler kesfedin.

Ne var bunda be güzelim?? Sanki cok önemli birseyi gizlemis gibi.....:hulya:

Tanistirmissa tanistirmis....neticede seninle evlendi öyle degilmi?

Sen bir uzmana git bence....kendine hic güvenmiyorsun....bu durumu düzeltmeden saglikli bir iliskin olamaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…