Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

ama o evlenmis bosanmis ve 10 yasinda kizi var.ailesi kabul etseydi onunla birlikte olurmuydu bu dusunceyi kafamdan atamiyorum.ayrica cocuguna da cok guzel abilik etmis

Lütfen hemen boşanın da adama hayatı zehir etmeyin.
Ya da hemmmeeennn bir uzmana gidip tedavi olun.

ama o evlenmis bosanmis ve 10 yasinda kizi var.ailesi kabul etseydi onunla birlikte olurmuydu bu dusunceyi kafamdan atamiyorum.ayrica cocuguna da cok guzel abilik etmis

evet kocan çok büyük hata yapmış çocuğa abilik ederken.
duvardan duvara çarpmalıydı küçücük çocuğu dimi.
o zaman rahat ederdiniz yani..

ne diyim adam haklı valla galiba

yaw canım benim tamamda yanlış anlama ama bunlardan sanane... senden öncesi seni ilgilendirmezki... niye hayatı zindan ediyosun hem kendine hem erkeğine.. yazık günah baksana o kadar büyütmüşünki kafanda yazık valla... arkadaşlara katılıyorum hemen bi terapiste gitmen lazım...

Sen niye eski sevgilinden ayrıldın?
Neden?
Neden evlenmediniz?
Seni çok sever miydi?
Ailesiyle tanışmışmıydın?
Sana hiç dokundu mu?
Öptü mü seni?
Birlikteyken neler yapardınız?
Sana ne diye hitap ederdi?
Onu çok sevdin mi?
Evlilik planları yaparmıydınız?
Hala aklına gelir mi arada?
Geliyordur mutlaka..
Gelmiyor deme..

Başka anlat bakalım yakışıklı mıydı?

Bunları her dakika eşinin sana sorduğunu ve hayatı sana zindan ettiğini dşünsene?

------------

Şekerim kendine gel, napcan sen eski sevgilileri de bilmem neleri de yahu..

Adamın aklına zorla eski sevgilisini sokuyorsun bilmem anlatabildim mi?sempatiksalakcinni

Gerçi biz ne desek boş, senin durumun çok ciddi, ciddi anlamda tedavi olman lazım.

artık kendıne bır dur de ve baska seylerle ılgılen..
sonra uzulursun canım..
bırak eskı sevgılıyı..herkesın olmadımı zaten sevgılısı..bundan sanane.aklına gelmeyecegı varsada getırıp gündeme oturtmussun kızı....

:roflol::roflol::roflol:
ayy okurken bile kendimi sorgu odasında hissettim.
böyle kafamda loş bi ışık.
arkamda elinde sigarasıyla polis..
ayy gerildim valla..

Amerikadayiz burada turk psikiyatris yok.o yuzden gidemiyorum.ama inanin cok kotu durumdayim.ne yapacami bilemiyorum .artik esimde ilgilenmiyor kendi basima halletmeye calisiyorum durumumu

ya geçmişe niye bu kadar takıyosunki. önemli olan şimdi sizin beraber olmanız ve mutlu olmanız. bence obsesiflik düzeyde psikoljiniz düzelmiş ama bu çevrenizin tamamen değişmiş olmasından da kaynaklanıyor olabilir. çünkü ne kadar yalnız kalırsan o kadar çok kafaya takarsın. bence psikolojik destek ol ve daha sosyal olmaya çalış. böylece kolaylıkla atlatırsın bunu.

deniz_gunes ne kadar iyi ifade etmis

adamin aklina karpus kabugunu getiriyorsun be guzelim yapma sen zararli cikarsin bu isten

bu halde devam edersen ne olacak yazayım da rahatlıyayım:lepi:

sen ve kocan boşanacaksınız

eski kocan da eski sevgilisi il e yeni bir hayat kuracakkaydirigubbakcemile3

tedavi ol bir an evvel
lmaz:

canım amerika da türk konsolusluğu yok mu? git oraya türk psikolog arıyorum de. onlar sana bulurlar, yardımcı olurlar.

ayrıca eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı... bırak geçmişi, geleceğe bak. şu an seninle, seni seçmiş. önemli olan bu değil mi?

senin ki ciddi bir rahatsızlık. psikolog bulamadım diye ipin ucunu bırakma, git araştır sor soruştur bul birini. ayrıca kocanla da gidebilirsin psikologa, o yapar tercümanlığını senin kendini ifade edemediğin yerlerde. sonuçta bu problemi iki kişi yaşıyorsunuz.

bu konu yuzunden cinnet gecirdigim birgun esimden tokat yedim.o kadini nasil sever diye cildiriyorum.ama esimin anlattigina gore kadinin hayati biraz kotuymus. bende oyle bir kadinla nasil ciddi dusunur diye cildiriyorum.demekki cok sevmis onu ben bunu kabullenemiyorum aslinda

Amerikadayiz burada turk psikiyatris yok.o yuzden gidemiyorum.ama inanin cok kotu durumdayim.ne yapacami bilemiyorum .artik esimde ilgilenmiyor kendi basima halletmeye calisiyorum durumumu

burada council diyoruz(ingilterede) belediye yani oraya basvurursan durumunu anlatirsan sana yardimci olurlar emin ol.dil bilmen onemli degil sana ayarlarlar herseyi merak etme yeterki iste sen:1closedeyes:

yazdıklarımızı okuyor musun?
yoksa hala sesli düşünerek kendini mi dolduruyorsun??

ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim

arkadaslar okuyorum tabiki ama elimde degil bu durumum diyorum.ve inanin bana cok iyi geliyor buraya yazmak.burada yanlizim sadece esimi goruyorum ve kimseylede konusamiyorum.hepinize cok tesekkur ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…