Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

esınızı cok sevıyosunuz ..ozaman boşanınkı esınız rahat etsın..
yada bu takıntılıkdan vazgecın..
allah askına bırı sıze bunu yapsa napardınız?..
hayatınızı gecmısınızdekı ılıskı yuzunden sorgulasa canınızı sıksa herdaım..
gelecegınızı meslegınızı kurmak uzereyken her taşın altından eskı ılıskın demesı nekadar can yakar ..
vallahı esınız sımdı sıze ılgı duyuyo olabılır ama zamanla sızden soguyup onu anlayan bırıne kayabılır..
hayal ettınız dusundugunuz manzarayı sız yaratıcaksınız..
en kısa zamanda bı psıkıyastırden randevu almanız şart..sanırım..

hayır yaz tabiki de kimseye cevap vermediğin için okumuyormuşsun gibi geldi bana.
arkadaşım aklını başına devşir; nedemek annesine küfür etmek.
sırf bu bile boşanma sebebi bana göre.
bak arkadaşlar sana bir sürü yol gösterdi psikolog bulman için; değerlendir bu fikirleri.
sonrada şapkanı koy önüne; benim yaptıklarımı kocam bana yapsa ben ne yapardım diye düşün..

ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim

mümkündür

bu şeklde devam edersn adama cinnet geçirteceksin. bu sefer bir tokatla kurtulur musun bilinmezkötükedihüso

kafandakileri sil de şurada yazılanları bi oku bi zahmetlmaz:

kurgulardan kurtul gerçek hayata dön
şakkıdı

ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim

sen abartmıssın canım..ama bu gıdısın sonu kotu gorunuyor..sen hala aynı seyden bahsedıyorsun..konuyu detaylıca açmak dahada irdelemek ıster gıbı bır halın var..
şaçmalıyorsun..bırak artık eskıyı.
geçmısle yasanmaz..gelecege bak..kocan artık senle ılgılenmedıgı gıbı senden kaçar olur bır sure sonra..topla kendını...

arkadaşım sana yazılabilecek tek şey ; tedavi ol...
çünkü düşünemiyorsun ; haliyle burda yazılacak mantıklı hiçbir şeyi göremeyeceksin...

geçmiş olsun... Allah eşinin yardımcısı olsun...

ama inanin elimde degil arkadaslar.ben turkiyede calisiyordum esimin okulu yuzunden evlendik geldik buraya.kimsem yok burada .birtek esim var.cok kotu durumdayim ve suan agliyorum cokk kotuyum.ama hala aklimda o kadin var iste bende kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum

alkisalkisalkisŞenizolumunekankayizsmilesempatiksalakcinni

arkadaslar okuyorum tabiki ama elimde degil bu durumum diyorum.ve inanin bana cok iyi geliyor buraya yazmak.burada yanlizim sadece esimi goruyorum ve kimseylede konusamiyorum.hepinize cok tesekkur ediyorum
yazmaya devam edın kesınlıkle durmadan tum kını ofkeyı boşaltın..
belkıde ıcınıze atmakdan bu sekılde oldunuz..
yada kendınıze bı not defterı edının..
yanlız ısenız devamlı kurmanız daha kolay olmusdur esınızle oturun sorunlarınızı yazın bı kagıda ve bırlıkde cozun..yapabılırsınız bunları bılınclısınız emın olun sadece bıraz guvenın kendınıze..

niye ağlıyorsun, niye??
bak işten çıkacağım gidip ev topyalayacağım taşınacağım yarın, kaldım burda senin yüzünden.
kocan senden boşanmak istiyor diye mi yoksa hala o kadını seviyorsa diye mi??
eğer kocanı kaybetme korkusundan ağlıyorsan kaybetmemek senin elinde; yok hala kadın içn ağlıyorsan hemen konsolosluğa git tedavi yardımı iste..

yaa anlat bakalım hele deniz_güneş'in dediği gibi; senin eski defterlerden ne haber..
göüzünün gördüğü tek erkek kocan mı ki; aynısını ondan bekliyorsun..

baska ılgılenecegım bırsey bulmak ZORUNDASIN...
yada kolayı bosan ulkene dön..

su anda tek sorunuz bu da ondan cebellesiyorsunuz bos yere takinti yapiyorsunuz.bakalim baska derdiniz olsun (olum,hastalik vs.)bu konuyu bu kadar takarmisydiniz.herseyin bir caresi var sadece olumun yok hayati zindan etmeyin doya doya sevdiginizle yasayin.

ayrica gecmiste izde bos degilmissiniz sizinde sevgiliniz olmus.esiniz ayni seyi size yapsa katlanamazsiniz bence

hicbir seyle ugrasmak istemiyorum icimden gelmiyor cunku.sabahtan beridri yataktan cikmadim .bide bugun abisini aradim ona o kadinla ilgili birseyler sordum

gercekten turk olmasada amerıkalı bır psıkıyatrıste gıtmelısın..herkesın huzurunu kaçırma barı ..kocanın kı kaçmıs..psıkıyatrıst bul..netten de olsa bul yanı..nette turk psıkologlar var dünya kadar..

batakliktayim sanki girdim cikamiyorum esim biraz rahat simdi cunku ben burada sizlerle yazisiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…