ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim
bu konu yuzunden cinnet gecirdigim birgun esimden tokat yedim.o kadini nasil sever diye cildiriyorum.ama esimin anlattigina gore kadinin hayati biraz kotuymus. bende oyle bir kadinla nasil ciddi dusunur diye cildiriyorum.demekki cok sevmis onu ben bunu kabullenemiyorum aslinda
ayrica benle tanismadan 1 ay once ayrilmis ondan esim.acaba onu unutmak icin mi benimle evlendi diyorum.ve kadini ailesi biliyor.tanistirmis.ve bende tokat yedigim gun onun annesine kufur ettim
hayır yaz tabiki de kimseye cevap vermediğin için okumuyormuşsun gibi geldi bana.
arkadaşım aklını başına devşir; nedemek annesine küfür etmek.
sırf bu bile boşanma sebebi bana göre.
bak arkadaşlar sana bir sürü yol gösterdi psikolog bulman için; değerlendir bu fikirleri.
sonrada şapkanı koy önüne; benim yaptıklarımı kocam bana yapsa ben ne yapardım diye düşün..
yazmaya devam edın kesınlıkle durmadan tum kını ofkeyı boşaltın..arkadaslar okuyorum tabiki ama elimde degil bu durumum diyorum.ve inanin bana cok iyi geliyor buraya yazmak.burada yanlizim sadece esimi goruyorum ve kimseylede konusamiyorum.hepinize cok tesekkur ediyorum
ama inanin elimde degil arkadaslar.ben turkiyede calisiyordum esimin okulu yuzunden evlendik geldik buraya.kimsem yok burada .birtek esim var.cok kotu durumdayim ve suan agliyorum cokk kotuyum.ama hala aklimda o kadin var iste bende kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum
ama inanin elimde degil arkadaslar.ben turkiyede calisiyordum esimin okulu yuzunden evlendik geldik buraya.kimsem yok burada .birtek esim var.cok kotu durumdayim ve suan agliyorum cokk kotuyum.ama hala aklimda o kadin var iste bende kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum
arkadaşım sana yazılabilecek tek şey ; tedavi ol...
çünkü düşünemiyorsun ; haliyle burda yazılacak mantıklı hiçbir şeyi göremeyeceksin...
geçmiş olsun... Allah eşinin yardımcısı olsun...
baska ılgılenecegım bırsey bulmak ZORUNDASIN...
yada kolayı bosan ulkene dön..
evet suan mantikli dusunemiyorum.cok kotuyum beynim o kadinla cebellesiyor
hicbir seyle ugrasmak istemiyorum icimden gelmiyor cunku.sabahtan beridri yataktan cikmadim .bide bugun abisini aradim ona o kadinla ilgili birseyler sordum
niye ağlıyorsun, niye??
bak işten çıkacağım gidip ev topyalayacağım taşınacağım yarın, kaldım burda senin yüzünden.
kocan senden boşanmak istiyor diye mi yoksa hala o kadını seviyorsa diye mi??
eğer kocanı kaybetme korkusundan ağlıyorsan kaybetmemek senin elinde; yok hala kadın içn ağlıyorsan hemen konsolosluğa git tedavi yardımı iste..
yaa anlat bakalım hele deniz_güneş'in dediği gibi; senin eski defterlerden ne haber..
göüzünün gördüğü tek erkek kocan mı ki; aynısını ondan bekliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?