guzel kardesim bana yorum yapmak zorunda degilsin.ilk gunden beridir kendinize gore biseyler yazip durdunuz.Evli bile degilsin ki senin bu konuda ne dusuncen yorumun olabilir.bakin isinize siz ya.
canim benim sakin sorular sorup zorla ona biseyler anlattirma .ben yaptim cezami cekiyorum.ben zaten battim bu konuda beynimin her tarafi sarilmis durumda cikamiyorum isin icinden.kafamda seneryolar kurup gercekmis gibi saniyorum.allahtan esim anlayisli ama tabi o da bir yere kadar ,zor durumdayim ne yapacami bilemiyorum ben de.
canım böyle bir konuyu takıntı yapmışsın ruh sağlığın filan bozuk deil bu tip yorumlara kafanı takma belliki içini dökmek için topik açmışsın ama biraz sert yorumlar almışsın bunlara aldırma sadece bir arkadaş demiş anlat devamlı yada bir yere yaz takıntılarını katılıyorum burda paylaş rahatlarsın yada bir yerlere yaz bu hastalık deil sende büyük bir takıntı haline gelmiş belkide normalde bukadar kıskanmıyosundur ama daha önce başkasını sevmiş olduğu düşüncesi seni bu hale getirmiş anlattıkça paylaştıkça rahatlarsın. ben çok duydum etrafımda böyle olaylar ama geçiyor inan bana sadece bu konuda kafayı yiyecek gibi olduğunu hissetsende ki eminim bu duruma geliyosun zaman zaman bunu eşine çok fazla yansıtmamaya çalış kendi kendine kararlar al bizde burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız çok taksanda eşine belli etme
bir uzmandanda yardım alabilirsin ama bunu hastalık olarak gördüğümden demiyorum sadece bir uzmanın daha etkili olabilecğini düşünüyorum
kendini kötü hissetme canım bir şekilde bunun üstesinden gelme yollarını araştır opuyorumnanaktan [/Q
yorumlariniz icin tesekkurler iyiki varsiniz.
walla ugrasamiycam sizlerle.bana yorum yapmak zorunda degilsiniz guzel kardesim.beni yargilamak size dusmez.siz yolunuza devam edin .siz kimsiniz ki zavalli diyebiliyosunuz.haddinizi asmayin lutfen.sizin gibi kendini bilmez insanlarla ugrasacak vaktim yok.yolunuza devammmm
yahu zaten arkadasımız içinde bulunduğu durumun normal olduğunu iddaa etse burda gelip konu açmazdı.. demekki kendisi de çırpınıyor ama elinde değil.. ben de aynı hisleri yaşadım.. cidden çok zor allah yardımcımız olsun.. bu birliktelik bekar bi kızla yaşanmış bişey olsaydı takmazdık.. ben de takmazdım.. ama bu kadın benim sevgilimi çook sevmiş.. gece uyurken sevgilimi izlermiş sabaha kadar.. bebeği gibi ilgilenirmiş.. ama sevgilim ne yapmış. kadınla sadece yatip kalkmışş.. ne demek bu ya.. ben de bunu aşamıyorum zaman zaman.. napim diyor.. sevmediğimi söylemediysem dünyanın en adi insanıyım sevmiyorum seni olmaz yapamayız dediğim halde ağlayip zirlardi diyor.. ve şuan bu kadın ailesinin sahip çıkmaması üzerine eski kocasına geri dönmüş.. sevgilim arkasında dursaydı bu kadının.. bu kadını sevseydi belki böyle olmicaktı.. ben bu konularda erkeklerden nefret ediyorum.. neden evlenmedin dedim.. dul olduğu için mi.. çocuğu var diye mi.. kocası dövüyordu çaresizdi bu yüzden mi evlenmedin.. neden sana siğinan bi kadınla yattın kalktın ama sonra kaldırıp resmen attın.. duygularını kullandın diyorum.. neden bizim kadar duygusal değiller anlamıyorum.. şimdi ben de boşanmış bi kadın olsaydım benle de evlenmeyi düşünmicek miydi.. çook merak ediyorum bazı şeyleri.. acaba diyorum o kadına sevmediğini cidden söyledi mi.. sevmemiş olduğuna ben eminim.. ama bunu o zamanlar bu kadının yüzüne söyledi mi.. söylediyse allah bunun acısını ondan çıkarmıcak mı.. zaten hayat vurmus ailesi vurmus kocasi vurmus bu kadın da sevgiyi aşkı sevgilimde aramış ona siğinmiş.. böyle bir kadın kullanılır mı.. kendi istiyordu diyor.. hayır ya istediği kadar istesin umut bağlamış iste sana.. ooff bu vicdansızlık yaa... hiç bi kadın bunu yaşamayı hak etmiyor.. sevdiği adam tarafından sadece yatak objesi olarak görülmeyi kabul etmiyor. bu kadının yeterince acısı varken bi de aşk acısı çektirdi sevgilim ona.. ve ben hesap soruyorum neden evlenmedin diye.. neden sevgisinin arkasında durmadın diye.. o kadının yerine kendimi koyduğum zaman canım çok yanıyor.. boşanmış olunca cocuğumuz olunca sevilmeyi hak etmiyomuyuz.. konu sahibi arkadasımızın eşi de belli ki kadından sadece cinsel anlamda faydalanmış.. 2 ay ayrılmak için mücadele etmiş.. aynı şeyler.. benim sevgilim de hep kovmuş hep git demiş.. o zaman bazı şeyler başınıza vurunca da aynı iradeyle istemiyoruz diceksiniz.. erkekler bunu yapmıyor ama.. resmen işlerini görecekleri zaman kadınların sevgisini duygusalliğini kullanıyorlar.. sonra gene olmaz istemiyorum bitecek diyolar.. o zaman aynı iradeyle hep bitti diceksiniz.. canınız isteyince hadi gel demiceksiniz.. gene sinirlendim.. kadın olmak ne kadar zor bişey yaa.. neden bu kadar duygusalız biz.. neden sevince böyle oluyoruz.. =(
ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu
fake mi deil mi bilemem ama benim de yazdığım hiç 1 şeye cewp wermedi kaydirigubbakcemile3 duvara konuşuyomuşum gbi hissettimkaydirigubbakcemile3 amaann neyse ne:dilcikar:misSpink eger gercekse durumu kötu ama bu bekar olan ve burada ona yorum yapmıs olan ınsanları asagılama hakkı wermez öyle degıl mı? bırde mıllete benım kocam ıyı dıye kıskanıyorsunuz yazmıs sence bu ınsan normal mı sahte oldugu duygusuna kapıldım cnk kadına soruyorlar ne yaptın psıkologa gıttın mı naptın o hiiiç duymamazlıktan geliyo yazıo da yazıo arada tesekkur edıyor sürekli falan bana çok garip geldi sadece fake oldugunu düsünen de ben değilim.
fake mi deil mi bilemem ama benim de yazdığım hiç 1 şeye cewp wermedi kaydirigubbakcemile3 duvara konuşuyomuşum gbi hissettimkaydirigubbakcemile3 amaann neyse ne:dilcikar:
fake mi deil mi bilemem ama benim de yazdığım hiç 1 şeye cewp wermedi kaydirigubbakcemile3 duvara konuşuyomuşum gbi hissettimkaydirigubbakcemile3 amaann neyse ne:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?