muhtemelen bu hale gelip onu delirtmenizden çekinmiştir.kadınlar da bu tarz konularda yalan söylerler eşlerine ya da yeni sevgililerine.bakınız : sen benim ilk ilişkimsin vs yalanları.ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu
aza hanim siz kendinize aciyin.buraya girip insanlarin dertlerinden mutluluk duymaktan vazgecin bence.anlayamadigim birsey esleri iyi olan bayanlara bu dusmanliniz neden? es konusunda yanlis tercih yapmanizi lutfen baskalarindan cikarmayin.saygilar
zaza hanım 'a sevgıler
:roflol::roflol::roflol:ay hic gülecegim yoktu demek esin cok iyi oldugu icin sana düsmaniz öylemi:roflol:
arkadasim hastasin sen hasta bence durumun gercekten cok vahimşakkıdı
ben es konusunda yanlis tercioh yapmadim cok sükür
ama sizin esiniz icin ayni seyi söylemeyecegim zavalli adam:icecream:
İnanmıyorum şaka gibi..
bence burdaki konu topiğinizi kaldırın..gidip tedavi görmelisin bir an önce kimsenin seni kıskandığı yok..
zaten ruh sağlığı yerinde olmayan biri de kıskanılmaz
İnanmıyorum şaka gibi..
bence burdaki konu topiğinizi kaldırın..gidip tedavi görmelisin bir an önce kimsenin seni kıskandığı yok..
zaten ruh sağlığı yerinde olmayan biri de kıskanılmaz
evli olmayanların yorum yapamayacağına inanmıyorum.ortada evlilikle ilgili bir durum yok ki.sevgili olan kişiler de 'eski sevgiliden kıskanma' moduna girebilirler pekala...:asigim:guzel kardesim bana yorum yapmak zorunda degilsin.ilk gunden beridir kendinize gore biseyler yazip durdunuz.Evli bile degilsin ki senin bu konuda ne dusuncen yorumun olabilir.bakin isinize siz ya.
evli olmayanların yorum yapamayacağına inanmıyorum.ortada evlilikle ilgili bir durum yok ki.sevgili olan kişiler de 'eski sevgiliden kıskanma' moduna girebilirler pekala...:asigim:
tabiki yapabilirler .ama o bayanin yaptilari yorumlar cizmeyi biraz asmis artik.burada birbirimizi yargilamak icin ugrasmiyoruz.sevgiler
canim benim senin acmis oldugun konularin birkaci okuyabildim.erkek arkadasinla sorunlarin ne oldu.onun ortamin daki kizleri az cok tahmin edebilisiniz demisssin.ben anlayamadim acikcasi.sizin nasil birimi oldugunu tahmin edebilecegiz onun ortami siz degilmisiniz onun kiz arkadasisiniz.simdi ne oldu bilemiyorum ama heralde olmamis demekki onun cevresindeki kizlardan biri degilmissiniz onlar dahami agir geldi sevgilinize acaba....
hem sonseble benim 1 seneyi askım süre önce actığım ve şimdi cümlesini dahi hatırlamadığım bir konu bu..seni ne ilgilendiriyor ki,benim eski erkek arkadasımla olan biten şey..evde durmaktan saracak yer mi bulamadın??
burda zaman kaybetceğine git sorunlarını çöz. SENİN ANLAMANI DA GEREKTİRİCEK BİR ŞEY YOK ZATEN..ZATEN MANTIKLI MAKUL BİR ANLAYABİLME KABİLİYETİN OLSA ESKİ SEVGİLİ SENDRMUNDAN CİNNET GEÇİRMEZDİN DİYE TAHMİN EDİYORUM...
neden hala benimle ugrasiyosun.senin yaran var belli.kendi derdimi unuttum senin derdine dustum inan.yazik sana ya.neyse canim fazla takma seni anlayan kiymetini bulan bir erkek cikar insallah.umarim bundan sonraki hayatin da mutlulugu yakalarsin.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?