burda okuduğuma göre bir yorum yapıcam bana kızabilirsiniz ama böyle sizinkisi tamamen şımarıklık size rahat batıyo başka bi açıklaması yok bunun benimde oğlum var ve allah sizin gibi gelinlerden korusun oğlumu allah eşinizede çok büyük sabır versin ama unutmayınki sabır taşı bile bir gün çatlıyor...
arkadaşlar böyle olmaz, alın bir sopa girişin allah ne verdiyse.. bu kadar batırmayın kızı, zaten durumu yeterince zor. ayrıca kendisi de durumundan memenun değil ki yazmış, "ne yapabilirim" diyor. yazık yahu, destek olmak gerekirken durumu daha da zorlaştırıyoruz..
arkadaşım dediğim gibi, senin sorunun tamamen ailenden ayrı bir ülkede olmak. 2 sene göz açıp kapayana kadar geçer emin ol. özellikle emrivaki gibi bir durumla gidenlerde oluyor bu..
konsolosluktan psikolog yardımı iste, bol bol buraya takıl yerimseniben aklını bir şekilde meşgul et.. kitap oku.. oyala kendini kısaca a.s.[/Q
yorumlariniz icin tesekkurler
son durumunuz nasıl merak ettim hala aynımısınız yani buradaki arkadaşların bi faydası oldumu size yada zararı...
biraz daha iyiyim. en azindan yataktan kalip biseyler yiyebiliyorum.ama hala dir dir larim durmadi.icim neden yaniyo anlayamiyorum.her gun yine soruyorum.ama 1 haftadir cinnet gecirmiyorum.herseyi unutmak istiyorum ama heralde zaman gerekli
sanirim bir deprsyonun basindasiniz..kendinizi bi an once toplamaya calisin.bos biri ve gecmis zaman icin kendinizi uzmeyin.
aza hanim siz kendinize aciyin.buraya girip insanlarin dertlerinden mutluluk duymaktan vazgecin bence.anlayamadigim birsey esleri iyi olan bayanlara bu dusmanliniz neden? Es konusunda yanlis tercih yapmanizi lutfen baskalarindan cikarmayin.saygilar
aloooo ordamısınız
benim sevgilim de benden önce boşanmış 6 yasında bir çocuğu olan bir kadınla bir bucuk sene bir ilişki yaşamış.. sevgilimin dediğine göre kadın çok seviyormuş ama sevgilm duygusal olarak bişey hissetmiyormuş.. ilk cinsel deneyimi bu kadınla olmuş. kadına sürekli artık bitsin demiş.. kadın evlenelim demiş.. hamileyim demiş.. sevgilim asla evlenemeyeceğini söylemiş..bu beni hala çok kötü bi şekild etkiliyor.. neden etkiliyor diye çok düşündüm.. kıskanıyor muydum onu ? neden kıskanayım ki.. sevgilim ağlatmış defalarca bu kadını.. ayrılmak istediğinde ağlayıp sizlamış..ve sadece kadınla yatmış.. tek amacı buymuş.. ben neden etkileniyorum bu olaydan hala.. hala aklıma geldikçe üzülüyorum.. o kadın için.. çok sevmiş sevgilimi.. kocasından dayak yediği aldatildiği için ayrılmıs ve sevgilime siğinmiş.. sevgiyi aşkı onda bulmuş..ama deyim yerindeyse resmen dul olduğu için kullanılmışş.. evet bunu yapan benim sevdiğim adam.. nasıl yapabildi.. nasıl onun sevgisini böyle adi bi şekilde kullandı hala anlayamıyorum.. ama sevmediğimi biliyodu diyerek kendini savunuyor.. kim bilir ne kadar acı çekti o kadın.. evlenebilirdin sevseydin dedim.. evet sevseydim evlenirdim dedi.. neden sevmediğin halde bir bucuk yılını çaldın dedim.. ben bitiriyordum gene geliyordu görüşmek istiyordu ağliyordu yalvariyordu dedi.. kadın sevgisini kazanabilmek için deli gibi çirpinmiş işte.. bebeği gibi seviyormus sevgilimi.. çok üzülüyorum ben o kadına.. hala aklıma gelir.. merak ederim.. ona o acıları çektiren benim sevdiğim adam mı =( inanması çok güç.. offff... bilemiyorum cnm.. ama sen kocandan yana değil bu kadından yana üzgünsün bence benim gibi.. bi kadının bunları yaşaması o kadını tanımıyor olsak da içimizi acitiyor.. ben hiç bi kadının üzülmesine.. cinsel bir obje olarak görülmesine dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?