Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

kesinlikle tedavi olman gerekiyor. durduk yere neden kıskanıyorsun anlamıyorum. benim eşim nişanlanmış ayrılmış annesi hep o kızı istemiş hatta o yüzden benimle sürekli kavga ediyor annesi. ama asla o kadını kıskanmam sonuçta eşim benimle evlendi. saçmalama asıl o seni kıskansın. şöyle bir rahatla kendine gel. demekki seni seviyormuşki seninle evlenmiş bunları düşün

Yorumunuz icin tesekkurler teyzecigim.Umarim oglunuz dilediniz gibi birini bulur.

arkadaşlar böyle olmaz, alın bir sopa girişin allah ne verdiyse.. bu kadar batırmayın kızı, zaten durumu yeterince zor. ayrıca kendisi de durumundan memenun değil ki yazmış, "ne yapabilirim" diyor. yazık yahu, destek olmak gerekirken durumu daha da zorlaştırıyoruz..

arkadaşım dediğim gibi, senin sorunun tamamen ailenden ayrı bir ülkede olmak. 2 sene göz açıp kapayana kadar geçer emin ol. özellikle emrivaki gibi bir durumla gidenlerde oluyor bu..
konsolosluktan psikolog yardımı iste, bol bol buraya takıl yerimseniben aklını bir şekilde meşgul et.. kitap oku.. oyala kendini kısaca a.s.

hayatim hangimizin hayatimizda asklar yasamadikki eslerimizle evlenmeden önce söylermisin
hic asik olmadim diyenimizin bile ufacik masum ir aski olmustur ilk okuldaki sira arkadasima bile asik olmustum cocukca

esimle yeni tanistigimizda ona benden önceki kiz arkadasini sordum esim dediki senden öncesi yok benim icin senin benden öncesnide bilmek istemem ögrenirsem belki kaldiramam dedi bir dahada bu kouyu hic acmadik
banane onun benden öncesi beni ilgilendirmez beni daha cok sevmiski benimle evlenmis
senin yerinde olsam esin gelince al karsina konus ona yaptiklarin icin üzgün oldugunu söyle özür dile adam azcik kafasini toplasin o kadin her aklina geldiginde söyle düsün onu sevseydi onunla evlenirdi
hem ben daha güzelim esimide ondan daha cok seviyorum biz cok mutluyuz kendini birazcik motive et inan cok iyi gelir dene bakalim

son durumunuz nasıl merak ettim hala aynımısınız yani buradaki arkadaşların bi faydası oldumu size yada zararı...

bende çok uzun zaman takıldım bu tarz düşüncelere. ama ne kadar yanlış yaptığımı anladım. güven durumu sarsılıyor bir kere. üstelik unutmuş gitmişken habire onu hatırlatarak ne yanlışlar yapıyoruz. evliliğin ilk zamanları zordur. eve alışmak onun ailesine alışmak eşe alışmak çevreye alışmak. herşey sorundur yeni evlilikte. üstelik eşimiz oldukları için bizden öncesi hiç yaşanmamış olmasını isteriz. başka birini sevmiş öpmüş dokunmuş olmasını düşünmek bile ölüm gibi gelir. ama bu böyledir. nasıl ki bizimde eski sevgililerimiz olduysa onlarında olmuştur. eşim şu an benim yanımdadır. siz evinizde eski sevgilinizi düşünüyormusunuz ? ya da hala ona karşı birşeyler hissediyormusunuz?bunları düşünün. evliliğimi nasıl güzelleştiririm diye düşşünün. eşiniz bu şekilde size daha çok bağlanır. diğer türlü ise onu tamamen soğutur kaybedersiniz. şu üç günlük dünyada geçmişi düşünerek bugünü hem kendinize hem eşinize zehir etmeyiniz. olmadı profesyonel destek almayı deneyin.

son durumunuz nasıl merak ettim hala aynımısınız yani buradaki arkadaşların bi faydası oldumu size yada zararı...

biraz daha iyiyim. en azindan yataktan kalip biseyler yiyebiliyorum.ama hala dir dir larim durmadi.icim neden yaniyo anlayamiyorum.her gun yine soruyorum.ama 1 haftadir cinnet gecirmiyorum.herseyi unutmak istiyorum ama heralde zaman gerekli

biraz daha iyiyim. en azindan yataktan kalip biseyler yiyebiliyorum.ama hala dir dir larim durmadi.icim neden yaniyo anlayamiyorum.her gun yine soruyorum.ama 1 haftadir cinnet gecirmiyorum.herseyi unutmak istiyorum ama heralde zaman gerekli

sanirim bir deprsyonun basindasiniz..kendinizi bi an once toplamaya calisin.bos biri ve gecmis zaman icin kendinizi uzmeyin.

sanirim bir deprsyonun basindasiniz..kendinizi bi an once toplamaya calisin.bos biri ve gecmis zaman icin kendinizi uzmeyin.

depresyonun basimi bence tam icinde arkadas burada arkadaslar o kadar diller dökmüs cünkü ona yardim etmek istiyor herkes ama o hic birisini kaale almamis aynen devam
acidim valla esinesengözlerimebaksanab

aza hanim siz kendinize aciyin.buraya girip insanlarin dertlerinden mutluluk duymaktan vazgecin bence.anlayamadigim birsey esleri iyi olan bayanlara bu dusmanliniz neden? es konusunda yanlis tercih yapmanizi lutfen baskalarindan cikarmayin.saygilar

canım kardeşim senin yaşadıklarını herkes yaşar böyle ayrıntılara takılma hayatı yaşamana bak sevdiğinle amerika gibi yerdesiniz özgürlüğün tadını çıkarın kavgayla bir yere varılmaz hem senden önce olmuş bişey gayet doğal :sm_confused:canım sonra çok pişman olursun birbirinize karşı saygınlığınızı yitirmeyin lütfen hayatınızın en güzel günleri bu yıllar emin olun birdaha bulamazsınız güzel günler sizinle olsun:Saruboceq:

eşimin 2. evliliğiyim...bende ilk başlarda tahammül edemiyordum...kuzu kuzu anlattırıyordum sonra onları kullanıyordum...eşimin sülalesi ile karşılaşmak eski arkadaşları ile görüşmek istemiyordum...hep beni diğeri ile kıyaslıyacaklar zannediyordum...sonra bir kaç yıl geçti şimdi ne salak mışım diyorum ...şimdi kafa yapıyorum herkesle önce herkesten saklamıştım halbuki...şimdi oooo sen 3. yüde alırsın diyorum bazen takılıyorum...garibim 2.yi alırım diyor ilkini unutmuş yani artık...evlilik bir süre sonra bir ritüele giriyor...aranızdaki bağ kuvvetleniyor...bir şeyi tüketmek istiyorsan dile vurcaksın dalga geçceksin bir süre sonra bu sana hiç batmıyacak...benden önce yatsa kalksa ne olur allah aşkına şuan bana sadık aşık..gerisi tınnn...ama şunuda söyliyeyim erkekler bu kaprisleri cicim aylarında çeker yacaş yavaş toleransları biter...zaten gurbettesiniz birbirinize sıkı sıkı sarılmanız lazım..bak abd özgür bir ülke adamı elden kaçırırsın..şimdi git yüzünü soğuk suyla yıka ve aynaya bak ben çok güzelim de ve kendine bir çevre kur ve kendine güven...ailesi ile tanıştırsa ne olur sonuçta senle evlenmiş..duygusal zekanı değil mantığını kullanmaya çalış ve elindekinin kıymetini bil bence
hayat zaten zor boşuna sende daha fazla zorlaştırma...iyi haberlerini bekliyorum...eşinden özür dile ve uysal davran biraz oki mi

çok çok güzel yazmışsın ciddi.keşke her kadın senin gibi düşünebilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…