• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eve geç gelmesinden sıkıldım..

Brownim

şükürler olsun rabbim bizi korusun :)
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
6.342
77
163
36
Merhabalar herkese;
Eşim büyük bir şirkette çok yoğun bir şekilde çalışıyor...
Normalde çıkış saatlerimiz birbirine yakındı ve ne güzel düzenimiz vardı.
Ara sıra olan toplantılar,uzayan görüşmeler harici eve geç gelmeleri olmazdı.
Fakat şu 2-3 aydır maalesef ki eşim akşam saat 9*dan 10*dan önce eve gelemiyor.
Bende çalışıyorum,eve gidiyorum yemek hazırlıyorum,sofrayı kuruyorum bekle ki gelsin.
zaman geçiyor arıyorum yine geçikicem hayatım şirketteyim diyor.

Artık çok sıkıldım bu durumdan,kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Yemeği kendi başıma yiyorum,kendi başıma oturuyorum çoğu zaman ağlama krizlerim tutuyor...
çünkü evde düzenimiz kalmadı,paylaşımlarımız azaldı,eve geliyor yemek yiyip duş alıp
bir bardak çaydan sonra saat çok geç olmuş oluyor ve ikimizdede oturacak hal kalmıyor uyuyoruz :(

ve hergün bir önceki günün tekrarı...O saatten sonra ne misafirliğegidebiliyorum,
nede evime kimseyi davet edebiliyorum...

düzelecek diyor ama 3 oldu hala değişiklik yok.
ve ben kafayı yiycem...

Eşi eve geç gelen ya da benimkine benzer durumlar yaşayan arkadaslar varmı?
Kendimi motive edecek birşeyim kalmadı...kendimi çok yalnız hissediyorum (yeni evliyiz).

Son düzenleyen: Moderatör:
valla benimde eşim yoğun çalışıyor,kendi şirketi .ne kadar çalışırsa bizim için okadar iyi diye düşünüyoruz bize göre.o da geç gelir öyle.kaldı ki benimde nöbetlerim oluyo ve 2 gün sonra gördüğümüz oluyo birbirimizi :) ama özlüyoruz birbirimize anlatacak şeylerimiz artıyo,ben böyle düşünüyorum yani.izin günlerimizi denk getiriyoruz genelde.mesela ben pazar çalışırsam o da çalışıo ama hafta içi beni iznimde beraber geçiriyoruz hep.bence böyle üzülmektense fırsatlar yaratın kendinize yarın çocuk olunca zaten zamanımız dahada kısıtlanır belki onu henüz bilemiyorum :)

Ben bu şikayetlerinizi yersiz buluyorum insanların çoğu aç gezerkem üni mezunu olup iş bulamayan çok bu durumdan evlenemeyende çok sanmayın ki eşim hep akşam 7 evde oldu çok herşeyin isteğinize göre olması mümkün olamaz fazla görüşmüyorsanız daha çok özlem çeker ve beraberliğiniz bıkkınlık ve kavga asgari düzeyde olur

Yeni evliyken bende aynı sıkıntıları yaşıyordum canım. ailenden ayrılmanın verdiği psikoloji ile eşinde geç gelince tek kalmak sıkıntı veriyor insana. iyice yanlız hissediyordun. bence evcil bir hayvan alabilirsin. ben kedi almıştım mesela en azından onunla oyalanırken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.

Ben bu şikayetlerinizi yersiz buluyorum insanların çoğu aç gezerkem üni mezunu olup iş bulamayan çok bu durumdan evlenemeyende çok sanmayın ki eşim hep akşam 7 evde oldu çok herşeyin isteğinize göre olması mümkün olamaz fazla görüşmüyorsanız daha çok özlem çeker ve beraberliğiniz bıkkınlık ve kavga asgari düzeyde olur

Alışıla gelmiş düzeniniz alt üst olunca,şikayetlerinizde doğal olarak yerinde oluyor...

Aynen!!!!
Hatta kızıyorum ben!!!
Adam ekmeğinin derdinde yeni evliyim yalnızım diye ağlıyorlar..
1.5 aylık evliydim kocam gece vardiyasına geçtiğinde..
Geceleri çalışan,gündüzleri uyuyan bir adamdı..
Bir gün gık demedim..
Çünkü böyle yetiştim...
Babacım kendi işi olmasına rağmen işinin hep başındaydı gecemiz gündümüz yoktu...
İş olsun da ekmeğimiz olsun da derdindeydik o dönemde...

Yeni evliyken bende aynı sıkıntıları yaşıyordum canım. ailenden ayrılmanın verdiği psikoloji ile eşinde geç gelince tek kalmak sıkıntı veriyor insana. iyice yanlız hissediyordun. bence evcil bir hayvan alabilirsin. ben kedi almıştım mesela en azından onunla oyalanırken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.

Defhne*cim;
Köpeğim vardı evlendim 2 ay sonra kaybettim
onu hala çok özlüyorum şuanda yerine bir başka hayvan almak istemiyorum
Ama önerin doğru yönde teşekkür ediyorum

Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım.
Esım sadece Ramazan dolayısı ıle 19:30 gıbı evde oluyor su sıralar.
Normalde 21:00 gıbı evde olur.
Ustelık pazar gunlerı de calısıyor.
Bır tek farkla; pazar gunlerı 10:00 gıbı gıder ıse,
aksam 17:00 gıbı evde olur.
Eve gelmesıne 10-15 dk. kala heyecanlanmaya baslarım.
O uzun saatler gecer ama, kısacık zaman gecmek bılmez.
Bu calıstıgım donemde de aynıydı,
zaten dort gundur calısmıyorum.
Yemegımızı yedıkten sonra hemen hemen butun vaktı beraber gecırırız.
Elbette bırbırımızı yalnız bıraktıgımız zamanlar oluyor.
Ama olan vaktımızı bırlıkte gecırmeye gayret ederız.
Mıfarımız pek olmaz zaten, bızde gıtmeyız.
Gıdeceksekte bunlar esımın arkadasları olur,
yıne beraber paylasımımız olur boylece.
Evlendıgım ılk aylar cok sıkayetcıydım bu durumdan.
Fakat sımdı alıstım, ustelık bunun daha ıyı oldugunua,
ılıskımızı daha canlı tuttuguna kanaat getırdım.

Aynen!!!!
Hatta kızıyorum ben!!!
Bir gün gık demedim..
Çünkü böyle yetiştim...
Babacım kendi işi olmasına rağmen işinin hep başındaydı gecemiz gündümüz yoktu...

Kızılacak bir durum yokki hatta tepki gösterilecek
sizin memnuniyetiniz,benim memnuniyetsizliğim olabilir...
ayrıca bir günden bir güne gık demediğinizi nereden bilelim :)
belki gık demişsinizdir ya da başka birşey :))

bende 6,5 gibi evde olurum,eşim de 9-9buçuğu bulur,ama zevkle bekliyorum ben eşimi,sofrayı onun geleceği saate yakın kuruyorum,evde işimi gücümü görüyorum,özlüyorum eşimi daha güzel bir hal alıyor o zaman beklemek...
ben arada yalnız kalıp kafa dinlemeyi çok seviyorum,sanırım bu yüzden sorun olmuyor
bence sizde bu hale getirebilirsiniz

Aynen!!!!
Hatta kızıyorum ben!!!
Bir gün gık demedim..
Çünkü böyle yetiştim...

Eski üyeyim,geri döndüm
dikkat ediyorumda sizde bir anormallik var sadece sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz... Eşinizin neden yanınızda olmadığı belli oluyor:Dvahvah babacınız demek hep işinin basındaydı,ah canım ya mükemmel aile hayatı...
yorum tarzından belli oluyor aslında eheheh

Nesinizki siz kızıyormuşsunuz :D
bırakın allah aşkına ya,gazel okumayın :S

bende geç diyince 01:00-02:00 falan sandım.
yeni evlendiğimde eşim bir hafta gececi bir hafta gündüzcüydü. 1 hafta hiiiçç görüşmezdik, kalan haftada da 22:00'de gelirdi eve.
şimdi mi?
kocam hafta içi oğlunu ancak uyurken görebiliyor, çünkü 21:00 geldiği en erken saat.
ben işten gelirim, oğlumla ilgilenirim, onu yedirir uyuturum etrafı toplarım, yemek hazırlarım kocam ancak gelir.
ben bu saate kadar gelmedi diye kızmak ağlamak yerine yoruluyor diye üzülürüm ancak.
oğlunu göremiyor, hayatı yollarda geçiyor diye üzülürüm.
zaten kızmanın, oturup ağlamanın mantığını da anlayamadım.
adam ekmek parasını kazanıyor, illaki o da memnun değildir, bir de dillendirip onu iyice sıkmanın ne alemi var??

biz eşimle aynı saatlerde ve aynı kurumda çalışıyoruz. ama ilk evlendiğimiz zamanlarda borçalrımız yüzünden eşim ek işte çalışıyordu eve geldiğinde çok yorgun oluyordu hemen uyuyordu. ama bunu bizim için yapıyordu. şimdide yaz dönemlerinde ek iş yapıyor ama hiç isyan etmedim etmemde. bence sende fazla dert etme iş yoğunluğu hemen hemen herkeste oluyor bu zamanla düzelir. yeni evli olduğunuz için hep yanında olsun istiyorsun ama eşinde keyfi olarak geçikmiyorki. sabırlı olmayı öğrenmelisin canım. allah ömür boyu mesud etsin

Tuğbacım sana gelince.şikayetlerin normal hepimiz yaşadık belliki hassas bir insansın.
sana tavsiyem buradaki bazı vızıldamaları dikkate alma hatta okuma geç gitsin.
çünkü gereksizce,manasızca yapılmış yorumlar.
sen fikir istemişsin onlar tepki göstermek için hazırda bekleyen bir kaç insancık işte.
belliki okuduklarını iyi anlayamıyorlar grzkllr...

neyse konumuza dönelim.bu durumda dolayı üzüntünü yenmeye çalış,çok fazla takma kafana.
eşin düzelir diyorsa düzelir elbet sabret alışırsın hem zamanla...
benim eşimde geç geliyor,ilk basta şikayetciydim amasuanda alıstım.

sende eşin gelene kadar yarım kalmıs işlerini bitir,kitabını oku dinlen hayatım..

Eski üyeyim,geri döndüm
dikkat ediyorumda sizde bir anormallik var sadece sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz... Eşinizin neden yanınızda olmadığı belli oluyor:Dvahvah babacınız demek hep işinin basındaydı,ah canım ya mükemmel aile hayatı...

Hoşgeldiniz!!!
Sizin amacınız yorum yapmak değilse neden buradasınız?
Hatta geri dönmüşsünüz bravo!
Kocamın yanımda olmadığının nedenini madem biliyorsunuz da mükemmel aile hayatımı çekemediniz acaba?

Eski üyeyim,geri döndüm

oo hoşgeldiniz ama pek bir boş gelmişsiniz :delphin:
nesiniz ki siz demişsiniz ya merak ettim siz nesiniz ki insanlara bu şekilde saldırabiliyorsunuz.
eskiden gelen bir kaşıntınız olduğu aşikar :delphin:

Hoşgeldiniz!!!
Sizin amacınız yorum yapmak değilse neden buradasınız?
Hatta geri dönmüşsünüz bravo!
Kocamın yanımda olmadığının nedenini madem biliyorsunuz da mükemmel aile hayatımı çekemediniz acaba?

Merhaba hoşbuldum :)))
Yorum yapmak için geldim tabii ki,nede iyi yaptım geldim hatta :)
mükemmel aile hayatınızdan tiksindim :D

Merhaba hoşbuldum :)))
Yorum yapmak için geldim tabii ki,nede iyi yaptım geldim hatta :)
mükemmel aile hayatınızdan tiksindim :D

Ne acı...
Üzüldüm sizin adınıza..
Güzellikler sizi tiksindiyorsa zaten aynı kulvarda değiliz belli ki..
Çok merak ediyorum ne istiyorsunuz benden?
Geri döner dönmez peşime düştüğünüze göre var bir derdiniz belli,buyurun dinliyorum sizi..

oo hoşgeldiniz ama pek bir boş gelmişsiniz :delphin:
nesiniz ki siz demişsiniz ya merak ettim siz nesiniz ki insanlara bu şekilde saldırabiliyorsunuz.
eskiden gelen bir kaşıntınız olduğu aşikar :delphin:

yaptığınız saçma ve bir okadarda manasız boş yorumlarınızı okuyup gülmek için geldim.
kuyruk acınız mı var acaba yoksa bir derdiniz mi :))
Benimkim olduğumu bilen bilir,istersen aptllasma

siz saldırırken iyi ama dimi :D

yaptığınız saçma ve bir okadarda manasız boş yorumlarınızı okuyup gülmek için geldim.
kuyruk acınız mı var acaba yoksa bir derdiniz mi :))
Benimkim olduğumu bilen bilir,istersen aptllasma

siz saldırırken iyi ama dimi :D

Allah size akıl fikir, edep ve terbiye versin.
Sizin için dileyebileceğim başka hiçbirşey yok..

Back
X