Eşimin eve geç gelmesinden sıkıldım..

canim üzülme yeni evliymissin o yüzden durumunu anliyorum insan esini yaninda ister bisey diyemiyorum herkesin derdi kendine göre yada kafasina taktigi seyler diyelim. digerlerine gelince herkes birbirine laf atiyo hic sevmiyorum böyle seyleri herkes herkesin yorumuna saygi duysun, arkadas burda sadece rahatlamak icin üzüntüsünü söylüyo biz yersiz ve gereksiz tartismalara giriyoruz.
canim ben 8de is aliyorum aksam 5,4.30 yada 6 ise göre belli olmuyor öyle eve geliyorum. ben geliyorum esim ya gitmis oluyor yada gidecek oluyor ise onun saatleri hic belli degil aksam 5, 6, 7 dolayisiyla sabaha karsi geliyo gittigi saate bagli iste. ben bütün gün isteym sonra evdede yalnizim. hic görüsemiyoruz ama böylece tartismalarimiz azaldi diyebilirim sana. o olmadiginda yemek yapmiyorum eger ise gec gidecekse yapiyorum ama tek basima oldugumda gene yapmiyorum böyle iste.

Şu anki düzenimi baz alırsam eğer bana göre de geç bir saattir akşamın 9 u, 10 u. Ben de istemem eşimin o saate kadar çalışmasını.

Herkesin düzeni hayatı kendinedir. Kimsede yargılayamaz konu sahibini niye böyle düşünüyorsun diye.

Siz evlendiğinizde eşiniz gecenin 1'ine kadar çalışıyor olsaydı ve sonradan çalışma saati akşam 10'a çekilseydi bu seferde gecenin 10'u sizin için erken bir saat olurdu. Herşey alışmaya, önceki hayata bağlı burda.

Ben düzenimi kurmuşum ve bir anda düzenim alt üst oluyor. Elbetteki hoşuma gitmez, geçici bir durum olduğunu bilsem katlanırım ama her zaman böyle olacaksa söylenirim ne yalan söyliyim. gerçi söylenmem birşeyi dğeiştirirmi, hayır, ya başka bir iş bulacağız yada bu deveyi güdeceğiz.

Canım benim;
yorumun için teşekkür ediyorum
çok haklısın,zamanla yaşananlar unutuluyor
sonra da başkaları ayıplanıyor :)

yine iş için geç geliyor
bide arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirip eve geç gelenleri düşün mafoldumben

Kimse kusura bakmasın,kız bir konu açmış ve bir kaç kendini bilmez saldırıya geçmiş
okuyunca dayanamadım...kendi düşüncemi yazmakta benim en doğla hakkım der çıkarım işin içinden öyleyse...

Tuğbacım,konunu dagıtmak değildi niyetim onlara haddini bildirmek
yok öyle uzaktan gazel okumak,ayıplamak..
yahu sen ne yazmıssın ki ayıplanıyorsun.
sende biraz net sekılde kendini savunsan ıyı edersin..

sadece senden özürdiliyorum...

neyseki seninki geçici durummuş.gerçi zamanla mecburen alışıyor insan.

Evet geçici bir durum umarım kalıcı olmaz...
Çünkü kim nederse desin ben bu durumdan rahatsızım
ve hala alışamadım.

Ancak zaman derdinize çare olucak. . Zamanla bu duruma alışacaksınz mecburen
Benim eşimde gece çalıyor 3 gnde bir yok.İlk başlarda gerçkten zor oluyordu.Yanımda olsun istiyordum
Ama yinede bunada şükür ya hiç işi olmasaydı diye düşünüyordum .

ve hala alışamadım.

Neyapmaya çalışıyorsun..
alıtısını aldığın yorum banaydı sana değil
ve benim yazı karakterim rengimi kullanarak yazmandakiamacı anlayamadım

ve hala alışamadım.

konu sahibi siz misiniz?
neye alışamadınız?
neden rahatsızsınız?
konu sahibine sorulmuş soruya neden onun yazı karakteriyle ve onun ağzından cevap veriyorsunuz?
diğer nickinizi kapatmayı mı unuttunuz yoksa sayın eski üye??

Neyapmaya çalışıyorsun..
alıtısını aldığın yorum banaydı sana değil
ve benim yazı karakterim rengimi kullanarak yazmandakiamacı anlayamadım

ee baktım sen yazamıon ben senin dilinden yazıyım dedim. :))
kusura bakma amacım gülmekti

hehheee...
Allahın sopası yok işte.. aynı anda iki hesaptan yazılırsa olacağı buydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…