Ben bu şikayetlerinizi yersiz buluyorum insanların çoğu aç gezerkem üni mezunu olup iş bulamayan çok bu durumdan evlenemeyende çok sanmayın ki eşim hep akşam 7 evde oldu çok herşeyin isteğinize göre olması mümkün olamaz fazla görüşmüyorsanız daha çok özlem çeker ve beraberliğiniz bıkkınlık ve kavga asgari düzeyde olur
Ben bu şikayetlerinizi yersiz buluyorum insanların çoğu aç gezerkem üni mezunu olup iş bulamayan çok bu durumdan evlenemeyende çok sanmayın ki eşim hep akşam 7 evde oldu çok herşeyin isteğinize göre olması mümkün olamaz fazla görüşmüyorsanız daha çok özlem çeker ve beraberliğiniz bıkkınlık ve kavga asgari düzeyde olur
Yeni evliyken bende aynı sıkıntıları yaşıyordum canım. ailenden ayrılmanın verdiği psikoloji ile eşinde geç gelince tek kalmak sıkıntı veriyor insana. iyice yanlız hissediyordun. bence evcil bir hayvan alabilirsin. ben kedi almıştım mesela en azından onunla oyalanırken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.
Aynen!!!!
Hatta kızıyorum ben!!!
Adam ekmeğinin derdinde yeni evliyim yalnızım diye ağlıyorlar..
1.5 aylık evliydim kocam gece vardiyasına geçtiğinde..
Geceleri çalışan,gündüzleri uyuyan bir adamdı..
Bir gün gık demedim..
Çünkü böyle yetiştim...
Babacım kendi işi olmasına rağmen işinin hep başındaydı gecemiz gündümüz yoktu...
İş olsun da ekmeğimiz olsun da derdindeydik o dönemde...
Aynen!!!!
Hatta kızıyorum ben!!!
Adam ekmeğinin derdinde yeni evliyim yalnızım diye ağlıyorlar..
1.5 aylık evliydim kocam gece vardiyasına geçtiğinde..
Geceleri çalışan,gündüzleri uyuyan bir adamdı..
Bir gün gık demedim..
Çünkü böyle yetiştim...
Babacım kendi işi olmasına rağmen işinin hep başındaydı gecemiz gündümüz yoktu...
İş olsun da ekmeğimiz olsun da derdindeydik o dönemde...
Eski üyeyim,geri döndüm
dikkat ediyorumda sizde bir anormallik var sadece sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz... Eşinizin neden yanınızda olmadığı belli oluyorvahvah babacınız demek hep işinin basındaydı,ah canım ya mükemmel aile hayatı...
yorum tarzından belli oluyor aslında eheheh
Nesinizki siz kızıyormuşsunuz
bırakın allah aşkına ya,gazel okumayın :S
Eski üyeyim,geri döndüm
dikkat ediyorumda sizde bir anormallik var sadece sadece yorum yapmış olmak için yazıyorsunuz... Eşinizin neden yanınızda olmadığı belli oluyorvahvah babacınız demek hep işinin basındaydı,ah canım ya mükemmel aile hayatı...
yorum tarzından belli oluyor aslında eheheh
Nesinizki siz kızıyormuşsunuz
bırakın allah aşkına ya,gazel okumayın :S
Hoşgeldiniz!!!
Sizin amacınız yorum yapmak değilse neden buradasınız?
Hatta geri dönmüşsünüz bravo!
Kocamın yanımda olmadığının nedenini madem biliyorsunuz da mükemmel aile hayatımı çekemediniz acaba?
Merhaba hoşbuldum :)))
Yorum yapmak için geldim tabii ki,nede iyi yaptım geldim hatta :)
mükemmel aile hayatınızdan tiksindim
oo hoşgeldiniz ama pek bir boş gelmişsiniz
nesiniz ki siz demişsiniz ya merak ettim siz nesiniz ki insanlara bu şekilde saldırabiliyorsunuz.
eskiden gelen bir kaşıntınız olduğu aşikar
yaptığınız saçma ve bir okadarda manasız boş yorumlarınızı okuyup gülmek için geldim.
kuyruk acınız mı var acaba yoksa bir derdiniz mi :))
Benimkim olduğumu bilen bilir,istersen aptllasma
siz saldırırken iyi ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?