Eşimin evi terketmesi

Saydığınız sorunlar Gottman'ın boşanacak çiftleri tesbit ederken kullandığı 'evlilikte mahşerin dört atlısı' ile birebir.
Eleştiri, savunma, duvar örme, küçümseme. Bu dört şey bir arada evliliğe incir ağacı diker.

Bunlardan sadece biri, küçümseme ve alay başlı başına insan onuruna dokunduğundan dolayı güçlü bir sebep.

Onunla beraber yalpalayarak devam etmek onsuz bocalamaktan daha kolay geliyor. Sadece kendiniz için bir terapi düşünür müsünüz?
Ben eşinizin blöf yaptığını zannetmiyorum. Ama neden gardınızı almadığınız daha önemli bir soru şuan.

ben zaten bu sayfada şuan aydınlanma yaşadım terapiye falan da karşı olan biri değilimdir. giderim bunları terapide konuşurum. o son bir yılda yaşananlardan dolayı mutsuzsa ve ayrılığı tercih ediyorsa o zaman cidden benim kendimi sorgulamam lazım çünkü aynı mutsuzluğu bende yaşadım. ben daha geleneksel kafayla evlilik yürütülür yuvayı dişi kuş yapar gibi düşünüyordum ama kesinlikle kendime, değerime, gururuma sahip çıkacağım.

Yasayan olarak en doğru yorumları sen bilirsin zaten. Biz anca dışarıdan şu şöyle bu böyle deriz kendi çapımızda. Çiçek açtıranlara denk gelirsin belki.. Bilinmez Alışkanlıklar, çevresel faktörler yormadan, kolaylıkla geçersin umarım yeni güzelliklere

evet, olaylara dışardan bakmak daha kolaydır. yani burda gururunuzu yok mu ya da iki çocuk evlenmiş falan demek bence kolaydır. insan ve ilişkiler karmaşık ki ben burda insanların yorumlarını okumasaydım aydınlanma yaşamazdım. güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum ve tabii ki yönlendirmeleriniz için. hepimizin yolu açık olsun

Aferin kuzu dik tut başını. Saygı sevgi bitmiş üstelik küçük görmeler başlamış.
Üzülme şu salatalığa dicem de üzülürsün normaldir. Acını içinde yaşa unutma bu da geçecek.
Boşanmak mı istiyor ben daha çok istiyorum de.
Yürüsün gitsin. Unutma dünyanın sonu değil.
Zaman geçtikten sonra seni yine içindeki o kıpır kıpır kadın olacaksın ben inanıyorum.

yahaaa çok tatlısınız şu halimle bile beni sesli güldürdünüz. siz de kat kat mutluluğunu yaşarsınız umarım. insan sürecin içindeyken olayları tam göremiyor. ben kendimi çok suçluyordum. hala da suçluyorum, üzülüyorum keşke şöyle yapmasaydım diyorum ama karşımdaki de en baştan beri böyleydi. zamanla mutluluklarımız azaldı. hayatın sonu değil, bana çiçekler açtıracak başka bir salatalık karşıma çıkar belki ilerde

Suclu olduğun noktalar olabilir hatalar karşılıklıdır. Ama ben eminim o seni yargılayarak küçümseyerek bu raddeye getirdi.

Sen yeniden çiçekler ac bak daha ne salatalıklar çıkar cicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…