EŞİMİN EVİNE GİTTİM VE YAŞADIKLARIM(BOŞANMA SÜRECİ)

Sizin gelmenize gerek yok. E devletten durusma gunlerini goruyorsunuz. Avukat da zaten arayip gerekli bilgileri veriyor. Merak etmeyin eninde sonunda bitecek. Bunun takibini yapmaniza gerek yok. Siz hayatiniza devam edin. Duzeninizi kurun.

Sizin gelmenize gerek yok. E devletten durusma gunlerini goruyorsunuz. Avukat da zaten arayip gerekli bilgileri veriyor. Merak etmeyin eninde sonunda bitecek. Bunun takibini yapmaniza gerek yok. Siz hayatiniza devam edin. Duzeninizi kurun.
öyle mi diyorsun arkaşım, bu evde böyle eğreti otu gibi kaldım

ya dava aşamasında buraya gelmem gerekirse?12 saat yolculuğu gözüm almıyo
Gerekmiyor. Vekaletin avukatta oldugu icin o hallediyor herseyi. Sadece tanik dinle asamasinda ( o da genelde 3. durusma) taniklar dinleniyor. Belki o zaman gitmek istersin ama seni dinlemiyor hakim. Bosanmada taraflar dinlenmiyor. Hersey evrak uzetinden yuruyor ve taniklar dinleniyor o kadar. Oyle filmlerdeki gibi falan degil.

ön inceleme duruşması nisanda olacak.bakalım nasıl gidicek.boşanma olmadıkça resmi olarak kocamı asla aklımdan silemicem maalesef

Akildan silmenin bosanmayla alakasi yok. Dava bitince silecegini saniyorsun. Zamanla siliyorsun. Buna kabullenme deniliyor.
herkesin yapısı farklı.evlendiğimde kimliğimi değiştirirken çok farklı hissetmiştim mesela ben.
boşanmak da benim için çok çok önemli.aynı nikah gibi.benim düşünceme göre tabi.

boşanma gerçekleşmeyebilir dedi avukatım.en başta dedi.ben de açalım davayı.bu dava reddedilse bile 3 yıl aurı yaşayınca ayrı bir davayla boşanırım diye açtım davayı
Avukatınıza vekaletinizi verin,davayı o takip etsin.
Kimse sizi zorla evli tutamaz,siz boşanmak istedikçe elbet birgün boşanırsınız.
Ama ben sizde o ışığı görmüyorum,siz boşanmamak için bahaneler üretiyorsunuz.

adam gitmiş bacım
haksız olduğu yerlerde sürekli ses yükseltip bastırmaya çalışmasından belli
gitmedim diye bağrınıyor birde
o adamdan koca baba olmaz
uzak dur
boşanmak istemeyen adam karısının çocuğunun peşinde gezer

Eğer siz boşanmakta kararlı olsaydınız eşinizin telefonunu kurcalama gereği duymazdınız. Benim için biten bir adamın telefon geçmişi de beni hiç ilgilendirmez çünkü.

boşanın kurtulun ya, geri dönseniz ne olacak yine aynı şeyler belli.

sadece yazdıklarının başını okudum ve dayanamadım.
O.ç der mi insan ya karısına ya da eski karısına??
Durma acilen boşan nedir bu.

En basta boşanmak üzere olduğunuz bi adamın evine neden gittiniz ?
Hadi diyelim gittiniz size ne ki onun telefonundan ?
Demek ki hala kafanızda bir unut var.
Boşanmıyorsa da boşanmasın ayrı Yaşadığınız düreler dolunca zaten istemese de ayrılacak.

delilim olmadığı için avukatım kaybetme olasılığımızın yüksek olduğunu söylemişti.tanık sadece annem babam var.o kadar.büyük ihtimalle boşanamayacağım
yaa sabahtan beri gülüyorum yorumlarınıza bahanelerinize.. Burda bazı üyeler var resmen insanın sabrını denemek için dalga geçmek için konu açıyolar işte siz de onlardan birisiniz şu konunuzla benim için. Kardeşim Evlilik 2 taraflı bişeydir. Siz mahkemede bu adamı sevmiyorum deseniz bile o boşanma bi şekilde gerçekleşir ama 1 celsede ama 5.celsede farketmez. Anlatabildim mi? Yani şahide falan da ihtiyacınız yok. Bişey kanıtlamaya ihtiyacınız yok. Sevmiyorum evli kalmak istemiyorum bitti gitti okeyyy ?? Anlayabildiniz mi?

dava bitse ve ben eski soyadımı alsam hayatımı kursam bu kadar takıntı yapmam ben bu kocaya
Heraey kafada biter soy ad ile degil. Su an oyle dusunuyorsun ama dogrusu bu degil. Sen bu adami kafanda bitirse idin soy adin ayni kalsa bile senin icin biterdi. Oysa soy adin eskisi gibi olsa da kafanda bitirmedigin surece bitmeyecek. Sevgilikte de soy adlar farklidir ama iki kisi birbirine birseyler hisseder, degil mi?
Zamanla olacak seyler bunlar soy ad ile degil. Dava ile de degil. Hersey sana bagli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…