- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
kocam zenginlikle bozmuş kafayı, annem babam 70 lerinde intanbulda da g.menkuller var.boşanmama sebebi benim ailemin zenginliği mi bilmiyorum.gerçekten.
Kocan seni çok seviyor ,bak boşanmak da istemiyor ,gittiğinde ev de derli topluymuş ,bir kere daha deneyin ..dememizi bekliyorBak güzel kardeşim,o senin nikahlı kocan değil. Sadece senin kağıt üzerinde kocan. Aranızda ilişki,cinsellik,sevgi,saygı hiçbirşey yok. Siz sadcee kağıt üzerinde evlisiniz. Adam yağlı kapıyı buldu,neden boşansın? Tabi istemez,kendiniz dediniz şuyumuz var buyumuz var diye. Hem boşanacağım istemiyorum diyorsun hemde o benim nikahlı kocam böyle bir arama yapamaz diyorsun. E o zaman onun boşanmaya niyeti yok,sende öylesine dava açmışsın. Her dediğimize bir bahane buluyorsun. Ne dememizi bekliyorsun? Dön evine,yap kadınlığını dayağını ye otur mu diyelim? Sen bu adama saplantılısın.
Herhalde öyle.Kocan seni çok seviyor ,bak boşanmak da istemiyor ,gittiğinde ev de derli topluymuş ,bir kere daha deneyin ..dememizi bekliyor
Çocuğun kişiliği benzer diye değil de sizi huzursuz ettiği gibi onu da sıkboğaz eder. Sevmeyi sevilmeyi bilmiyorlar bikere. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim..
onun bir arayışı vsr ve o bunu doğal addediyor.ben öyle bir arayışa girmedim dedim3 aydır hayatımda kimse olmadı ne demek. Başkası olsa kesin boşanacaksın, olmadığı için barışmak için bahane mi arıyorsun.
delilim olmadığı için avukatım kaybetme olasılığımızın yüksek olduğunu söylemişti.tanık sadece annem babam var.o kadar.büyük ihtimalle boşanamayacağımBosanmak icin onun onayina gerek yok. Bir avukat bulup bir dilekce ile davayi acabilirsiniz. Bu arada nafaka falan istememek gibi bir hata yapmayin tum hakkinizi alin. Cocuk icin.
Uc yil ayri eve cikip sonra davayi acinca da bosaniliyor. Ama sen evi terk etme, adami gonder.delilim olmadığı için avukatım kaybetme olasılığımızın yüksek olduğunu söylemişti.tanık sadece annem babam var.o kadar.büyük ihtimalle boşanamayacağım
Yahu siz iyi misiniz?delilim olmadığı için avukatım kaybetme olasılığımızın yüksek olduğunu söylemişti.tanık sadece annem babam var.o kadar.büyük ihtimalle boşanamayacağım
bu dava bitecek ve kesinleşecek.sonra üç yıl beklenecek ve bir dava daha açılacak.o da ortalama 1 yıl sürse.7 yıldab bahsediyoruz.Uc yil ayri eve cikip sonra davayi acinca da bosaniliyor. Ama sen evi terk etme, adami gonder.
Bu arada benim de tanigim annem babam ve kardeslerimdi. Bir de gunlugum... tazminat bile aldim.
boşanma gerçekleşmeyebilir dedi avukatım.en başta dedi.ben de açalım davayı.bu dava reddedilse bile 3 yıl aurı yaşayınca ayrı bir davayla boşanırım diye açtım davayıYahu siz iyi misiniz?
Siz boşanmak istediğiniz sürece dava 2 yıl sürse de eninde sonunda boşanırsınız. Hiçbir hakim sizi zorla evli tutmaz. Bahane aramayın.
dava reddedilir de.ille de lehime sonuçlanacak diye bişi yokYahu siz iyi misiniz?
Siz boşanmak istediğiniz sürece dava 2 yıl sürse de eninde sonunda boşanırsınız. Hiçbir hakim sizi zorla evli tutmaz. Bahane aramayın.
Aceleniz mi var? Benim de mal paylasimi bosanma falan 7 yil surdu. Umurumda olmadi. Avukat takip ediyor sonucta. Ha siz yeniden evlenecekseniz o baska...bu dava bitecek ve kesinleşecek.sonra üç yıl beklenecek ve bir dava daha açılacak.o da ortalama 1 yıl sürse.7 yıldab bahsediyoruz.
hayır asla.benim acelem şu ki 1.düzenimi kurmak istiyorum.fiilen yaşadığımı resmileştirmek.ele güne ne diceğimi şaşırıyorum.esnaftan eşime selam söyleyenler eşimi soranlar oluyor vs ya da annemin yanındayım.burada neden kaldığımı merak edenler oluyorAceleniz mi var? Benim de mal paylasimi bosanma falan 7 yil surdu. Umurumda olmadi. Avukat takip ediyor sonucta. Ha siz yeniden evlenecekseniz o baska...
evlilik kurumu güzel ama ben tekrar evlenip aileme birini sokmak istemiyorum.bu ilk ve son evliliğimdi.Aceleniz mi var? Benim de mal paylasimi bosanma falan 7 yil surdu. Umurumda olmadi. Avukat takip ediyor sonucta. Ha siz yeniden evlenecekseniz o baska...
sizin düzeniniz bulunduğunuz ilde kurulu idi ve siz memleketinizde boşandınız.o şekilde tabi ki umrunuzda olmaz doğal olarak ama benim şu an çok umrumda.çünkü babam annem ben kardeşim hepimiz buradan gitmek istiyoruzAceleniz mi var? Benim de mal paylasimi bosanma falan 7 yil surdu. Umurumda olmadi. Avukat takip ediyor sonucta. Ha siz yeniden evlenecekseniz o baska...
ha belki ben gitsem yine avukat takip edecek.avukat hanım iyi birine benziyor ama ben buradan gidince nasıl davayı takip edeceğim, bir pürüz olur mu, bulunacağım yerden buraya gelmem mümkün olmıcak.bunları düşünüyorum ben.Aceleniz mi var? Benim de mal paylasimi bosanma falan 7 yil surdu. Umurumda olmadi. Avukat takip ediyor sonucta. Ha siz yeniden evlenecekseniz o baska...
Ben de bosanma davasi devam ederken oglumu alip baska bir sehirde kadro bulup duzenimi kurdum. Kimse de umurumda degildi. Millet ne der diye dusunecek olursaniz o isin icinden cikilmaz. Onemli olan sizin huzurunuz. Dava devam eysin, avukat bakar. Siz tayinimizi alip gidin duzeninizi kurun.hayır asla.benim acelem şu ki 1.düzenimi kurmak istiyorum.fiilen yaşadığımı resmileştirmek.ele güne ne diceğimi şaşırıyorum.esnaftan eşime selam söyleyenler eşimi soranlar oluyor vs ya da annemin yanındayım.burada neden kaldığımı merak edenler oluyor
2. tayinle gitmek istiyorum ama sonuçlanmadan gidemem dava.
3.hayatımda kimse yok ve düşünmüyorum.
4.gerçekten acelem var çünkü buraslı değilim ve burdan gitmek istiyorum
ya dava aşamasında buraya gelmem gerekirse?12 saat yolculuğu gözüm almıyoEski konularinizi hatirlamiyorum.
Ben de bosanma davasi devam ederken oglumu alip baska bir sehirde kadro bulup duzenimi kurdum. Kimse de umurumda degildi. Millet ne der diye dusunecek olursaniz o isin icinden cikilmaz. Onemli olan sizin huzurunuz. Dava devam eysin, avukat bakar. Siz tayinimizi alip gidin duzeninizi kurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?