EŞİMİN EVİNE GİTTİM VE YAŞADIKLARIM(BOŞANMA SÜRECİ)

peki şöyle diyim o zaman sizin mantıkla boşanma davası açıldıktan sonra kadın bir başka adamla ilişkiye girse, çocuk resmi olarak kimin çocuğu olur ya da örneğin tam tersini düşünün.
sadakat yükümlülüğü boşanma davası kesinleşene kadar devam eder kızlar.

Ailenizin malında gözü olabilir. Hakaret, şiddet, bağırış, çağırış var ama boşanma yok. Sizden bi menfaati olmasaydı bu kadar diretmezdi. Bence boşanma konusunda ısrarlı oldugunuzu gösterin. Sizi duygusal yada zayıf görürse o da bu konuda ger adım atmaz. Kararlı olun bitirin.

ama onunda bir hayatı var.zamanında beni iffetsizlikle suçlamıştı.saırım sebebi şu ki döneceğimden şüphesi yok ve neden boşansın ki, kendi halinde bir insanım, onun benden boşanmak için bir sebebi yok...

Onun sebebine bakmayın siz ayrılmak istiyorsanız bitmiştir ki sizi iffetsizlikle suçladığını söylüyorsunuz. Kendinize haksızlık etmeyin bu adamla yaşamak kişiliğinize saygısızlık olmaz mı? Allah aşkına dışarda daha normal iyimser sağlıklı menfaatsiz kişiler varken bu tip adamlarla ömür çürütülmez çocuk da bakılmaz. Bunları yetiştirememişler defolu özgüvensiz tipler. Başkalarına hakaret edip bağırıp çağırıp tatmin olmaya çalışıyolar. Kendinize iyilik yapın, bitirin.

çocuğum var teyzesi, o bambaşka bişi, kişiliği hiç babası gibi değil, bambaşka o.

Esine bosanmayacaksan belirt ailenden hicbir mal varlığı talebinin olmadigini reddettigini dile getir sonra otur bidaha konusun bosanma isini mal varligi sebebinden supheleniyorsan

Kolay kolay boşanın demem ama bu adamdan ayrılmalısınız.konu eskort falanda değil..konu iyi bir aile babası ve iyi bir baba figürü olmaması.

Bundan sonrası için mutluluk ve huzur diliyorum

Ay neyi kurcalıyorsunuz ya? Hala bi anlamlar yükleme peşindesiniz. Neredeyse dövecekti, küfür etti diyorsunuz. Hiç mi kendinize saygınız yok? Birde aylardır yoktun, çok normal dediği şey eskort aratıp gitmemek mi? Aratınca tatmin mi olmuş?

Iste etmiyor yasal olarak artık.Tabi eğer dava falan açıldıysa sadece evi terk etmekten bahsetmiyorum.
Acın bakın isterseniz internetten araştırabilirsiniz.

Ha ben demiyorum ki eşiniz haklı gitsin eskortlara baksın vs.
Asla benim haddim değil.
Ama demek istediğim böyle bir yola girdiyseniz her iki insanda kendi hayatına bakmalı bana göre.

Bak güzel kardeşim,o senin nikahlı kocan değil. Sadece senin kağıt üzerinde kocan. Aranızda ilişki,cinsellik,sevgi,saygı hiçbirşey yok. Siz sadcee kağıt üzerinde evlisiniz. Adam yağlı kapıyı buldu,neden boşansın? Tabi istemez,kendiniz dediniz şuyumuz var buyumuz var diye. Hem boşanacağım istemiyorum diyorsun hemde o benim nikahlı kocam böyle bir arama yapamaz diyorsun. E o zaman onun boşanmaya niyeti yok,sende öylesine dava açmışsın. Her dediğimize bir bahane buluyorsun. Ne dememizi bekliyorsun? Dön evine,yap kadınlığını dayağını ye otur mu diyelim? Sen bu adama saplantılısın.

Çocuk resmi olarak adamın çocuğu olmaz.
Çocuk hangi adamdan ise onun çocuğu olur,DNA testi ile çocuğun boşanma sürecindeki eşe mi yoksa sevgiliye mi ait olduğuna bakılır. Sırf sen boşanmak üzeresin diye boşanılan eş başkasından olan çocuğu nüfusuna almak zorunda değil.

şaşırmadım bekliyordum ama ben bunlar ne diye sorduğumda neredeyse dayak yiyecektim.yine hakaret etti.ben o hakaret kısmını sindiremedim.
Karnınızın üzerinde çocuğunuz ölsün,düşsün diye zıpladığında nasıl sindirdiniz merak ediyorum? Bir insanın kocası çocuğundan daha değerli olur mu yahu? Çocuğunda sizinde canına kastı var bu adamın,siz hala bahaneler üretiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…