Eşimin evliliğimize ilgisizliği

AEMELEK

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
20
5
16
7 yıllık beraberlikten sonra 5 yıllık evliliğimde eşim hiç destekçim değilben devlet memuruyum eşim serbest meslek evlendik 1 çocuğum var doğar doğmaz ailesinin yaşadığı şehre bir iş yeri açtı bizi bıraktı gitti eş durumu yaparız diye bir şekilde ikna etti 1,5 yıl ara ara geldi yanıma daha sonra farklı bir yere tayin istedim şimdi bir aradayız ama şimdi de yurt dışına gidip çalışmak istiyor yapmaya çalıştığı ne anlamadım.O 1,5 yıl içinde hiç bir şekilde maddi desteği olmadı benim de ihtiyacım olmadı istemedim ama şimdi kredi çektim evi ben aldım araba da şart benim işe gitmem için onu almasını istiyorum almıyor eve hiç bir masrafı yoktu ben yapıyordum tüm alışverişi baktım bu umursamıyor ben de bıraktım hiç bir şey almıyor defalarca faturayı ödemediği için hem internet hem elektrik kesildi çocuğum kreşe gidiyor onun aidatlarını da yatırmıyor bütün ailesiyle maddi problemleri var hepsi bana yansıtıyor ne yapacağımı şaşırdım

Oğlumla birbirlerine aşırı düşkünler oğlum daha çok küçük ve onun baba sevgisinden yoksun kalmasını da hiç istemiyorum ama ben kaldım arada derede hep düzelecek umudu yordu

Allah ım dert yakınacağınıza çözüme odaklansanız???
ne diyelim size burada olsun sabret düzelir mi??
lütfen hanımlar şu dünyanın merkezinde böle adamların olmadığını görün artık.

Allah ım dert yakınacağınıza çözüme odaklansanız???
ne diyelim size burada olsun sabret düzelir mi??
lütfen hanımlar şu dünyanın merkezinde böle adamların olmadığını görün artık.
Zaten içinde bulunduğumuz platform derdimizi paylaşabilmek için değil mi neden yaklaşımınız bu kadar sert?

Evlilik gibi görünmüyor zaten
Akıllı zannediyor kendini
Bir bırakın sokakta aç kalsın belki öğrenir adamlığı,baba olmayı

Böyle bir adamın nesine güvenip ev kredisine giriyorsunuz ki? Yarın bi gün ayrılsanız, evinize de ortak çıkar bu şimdi.

Evladınıza rağmen sizi bırakıp gitmiş, zar zor aileyi bir araya toplamışsınız; şimdi yine nasıl giderim derdinde. Adam bariz yalnızlığı size tercih ediyor.

Sal ipini temelli uçsun baloncuk. Bu evlilik mi?

Oğlumla birbirlerine aşırı düşkünler oğlum daha çok küçük ve onun baba sevgisinden yoksun kalmasını da hiç istemiyorum ama ben kaldım arada derede hep düzelecek umudu yordu

sizden ayrı düzen kurup 1,5 senede ara ara yanınıza gelmiş. şimdi de yurtdışına gitmek istiyor. sizi de yanında götürmek ibi bi niyeti yok. ama oğlunuza çok düşkün öyle mi?

sizden ayrı düzen kurup 1,5 senede ara ara yanınıza gelmiş. şimdi de yurtdışına gitmek istiyor. sizi de yanında götürmek ibi bi niyeti yok. ama oğlunuza çok düşkün öyle mi?
Onun düşkün olmasından çok benim oğlumun psikolojisi beni düşündüren

Oğlum babasından uzak kalmasın diyorsunuz da zaten kocanız 1.5 yıldır yokmuş.Ve şimdi de yurt dışı diyor.
Yani sizin sandığınız gibi bir baba sevgisi de yok ki ortada.
Bu adamı besleyerek kendinize çok büyük haksızlık yapıyorsunuz.

Onun düşkün olmasından çok benim oğlumun psikolojisi beni düşündüren

tamam da adam babalık yapmıyor. oğlun düşkün olsa ne olur?

ayrıca bu adama güvenip de borç altına neden girdin ki. yarın boşanmaya kalksan yarısı benim der.

Böyle bir adamın nesine güvenip ev kredisine giriyorsunuz ki? Yarın bi gün ayrılsanız, evinize de ortak çıkar bu şimdi.

Evladınıza rağmen sizi bırakıp gitmiş, zar zor aileyi bir araya toplamışsınız; şimdi yine nasıl giderim derdinde. Adam bariz yalnızlığı size tercih ediyor.

Sal ipini temelli uçsun baloncuk. Bu evlilik mi?
Ona güvenipte girmedim tabi ki defalarca bitmesini söylememe rağmen gitmeyi kabullenmiyor

Ona güvenipte girmedim tabi ki defalarca bitmesini söylememe rağmen gitmeyi kabullenmiyor
ama olacak belli :( hem sizin hem çocuğun hiç bir masrafına ortak olmadığı halde, ayrılık durumunda o evden hak idda edebilir. İçinize oturmaz mı?

Niye gitsin ki? Ona maddi manevi hiç yük olamayan bir ailesi var. Yurt dışında tutturamazsa, geri döndüğünde bir ev, eş, çocuk onu bekliyor olacak.

Nasıl kalkıyorsunuz bu kadar yükün altından ? Belki çalışmadığımdan çok fazla geldi bana ama yine bir kadın olarak çok zor değil mi

Zaten içinde bulunduğumuz platform derdimizi paylaşabilmek için değil mi neden yaklaşımınız bu kadar sert?

valla bu kadar sorumsuz adamların yaptıkları paylaşılınca bende karşında tepkisiz kalamıyorum kusura bakmayın..
derdini paylaşması normal elbette öyle olduğu için cvp yazıyorum konu sahibine..
benim rahatsızlığım derdini paylaşması hanımefendi ya da burada neden bize bunlardan bahsediyorsunuz bizimle neden paylaşıyorsunuz demiyorum ki..
sadece içinde bulunduğunuz durum belli.. bunun karşısında çözüme odaklanın diyorum farkındaysanız.
ayrıca belirttiğim gibi konu sahibine değil böle sözde adamlara benim sert olan tepkim!!!

Oğlunuzla birbirlerine nasıl aşırı düşkünler, anlamadım. Çocuk babasına düşkündür tabi de, adam çocuğu doğar doğmaz başka şehre gitmiş, şimdi de yurt dışına çıkma planları yapıyor. Babalığı göz yaşartıcı cinsten gerçekten. Lütfen boşanmamak için bahane olarak kullanmayın bunu. Çocuğuna düşkün baba onun her şeyiyle ilgilenir, anlattığınızdan anladığım çocuğun tüm masrafları da sizde, bunlar ne yer ne içer, geçinebiliyorlar mı, aileme katkım olmalı gibi endişeleri de yok, kendiniz diyorsunuz kreş ücretini bile ödemiyor diye. Eee kırk yılda bir görüştüğünde, iki kucağına alıp, oyun oynamakla mı belli ediyor çocuğuna düşkünlüğünü, valla anlayamadım kusura bakmayın. Zaten çoğunlukla tek başınıza yaşayıp gitmişsiniz, bir aile düzeni olmamış ki, eşiniz yurt dışına gitme planını gerçekleştirirse yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Bence oturup mantıklı bir şekilde düşünmeniz, karar vermeniz gerekli.

Oğlunuzla birbirlerine nasıl aşırı düşkünler, anlamadım. Çocuk babasına düşkündür tabi de, adam çocuğu doğar doğmaz başka şehre gitmiş, şimdi de yurt dışına çıkma planları yapıyor. Babalığı göz yaşartıcı cinsten gerçekten. Lütfen boşanmamak için bahane olarak kullanmayın bunu. Çocuğuna düşkün baba onun her şeyiyle ilgilenir, anlattığınızdan anladığım çocuğun tüm masrafları da sizde, bunlar ne yer ne içer, geçinebiliyorlar mı, aileme katkım olmalı gibi endişeleri de yok, kendiniz diyorsunuz kreş ücretini bile ödemiyor diye. Eee kırk yılda bir görüştüğünde, iki kucağına alıp, oyun oynamakla mı belli ediyor çocuğuna düşkünlüğünü, valla anlayamadım kusura bakmayın. Zaten çoğunlukla tek başınıza yaşayıp gitmişsiniz, bir aile düzeni olmamış ki, eşiniz yurt dışına gitme planını gerçekleştirirse yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Bence oturup mantıklı bir şekilde düşünmeniz, karar vermeniz gerekli.
Bir kez daha aynı şeyleri yaşamayacağım artık yurt dışına gitmesine izin vermem ayrılma düşüncem var ama eminim medeni bir şekilde davranmayacak beni korkutan bu

Back
X