• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin facebook hesabı olduğunu öğrendim

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
arkadaşlar eşimin facebookta hesabı olduğunu öğrendim.ama arkadaş listesi falan boş.taa yıllar öce açmıştım kullanmıyorumki zaten dedi(benim yok onunda yok sanıyodum olanlarada güler geçerdi zaten saçmalık derdi.)sorum şu.bir kişinin facebook a ne zaman üye olduğu anlaşılırmı.anlaşılırsa nasıl.lütfen acil cevap!!!!!

duvarında bişeyler yazıyomu
niye bu kadar telaşlandınız eşinize güvenmiyosunuz gibi

evet canım duvarında ki son gönderilere falan bak zaten tarihleri yazar paylaşım yaptığı falan dikkatli incelersen bulursun

hatta .....kişi facebook'a kayıt oldu yazar o tarihi bile ayrıntıyla duvarında çıkar

duvarında bişeyler yazıyomu
niye bu kadar telaşlandınız eşinize güvenmiyosunuz gibi

tabiki güveniyorum ama şaşırdım.arada sıra ben kardeşlerimin hesabından falan video izler resimlere bakardım.ne gerek var oralarda geziosun falan derdi hep.şimdide görünce beni ayakta uyuttuğunu sanıyorum yani.

evet canım duvarında ki son gönderilere falan bak zaten tarihleri yazar paylaşım yaptığı falan dikkatli incelersen bulursun

hatta .....kişi facebook'a kayıt oldu yazar o tarihi bile ayrıntıyla duvarında çıkar

bakıyorum şimdi ama son gönderi falan yok.yada ben bulamıyorum.nolur ya benim için çok önemli bu

Hicbir gönderi yoksa sadece üyelik almıştır. İlk çıktığında furyaydı, kimse nasıl üyel olunduğunu nasıl kullanıldığını da bilmezdi.. Ben de almıştım belki bir sürü....

evet canım hiç bi gönderi yoksa sadece üyelik almıştır
mesaj kutusuna falan bak
vee eğer duvarında gönderi falan yoksa da telaşlanma sadece üyelik almışdır kullanıcı panelinden istersen hesabını dondura bilirsin

tabiki güveniyorum ama şaşırdım.arada sıra ben kardeşlerimin hesabından falan video izler resimlere bakardım.ne gerek var oralarda geziosun falan derdi hep.şimdide görünce beni ayakta uyuttuğunu sanıyorum yani.

orda facebook a kıtıldı diye bir not yazar ama yanında tarih yazmıyodu galiba onu eğer silmediyse face de kayıtlı mail adresinden öğrenebilirsin.mailine gir bak bakta eşin güvenilir biriyse ve kullanmıyosa facebook u ne varki bunda.benim eşimde kayıtlıydı girmiyodu saçma buluyodu merakından öyle açmış bakmış beğenmemişti hesabını da kapatmadı da.nevarki bunda.

evet canım hiç bi gönderi yoksa sadece üyelik almıştır
mesaj kutusuna falan bak
vee eğer duvarında gönderi falan yoksa da telaşlanma sadece üyelik almışdır kullanıcı panelinden istersen hesabını dondura bilirsin

ewt canım inceliyorum şimdi ne mesaj ne gnderi ne arkadaş listesi falan hiç bişi yok.teşekkürler.rahatlasınmı içim acaba?

orda facebook a kıtıldı diye bir not yazar ama yanında tarih yazmıyodu galiba onu eğer silmediyse face de kayıtlı mail adresinden öğrenebilirsin.mailine gir bak bakta eşin güvenilir biriyse ve kullanmıyosa facebook u ne varki bunda.benim eşimde kayıtlıydı girmiyodu saçma buluyodu merakından öyle açmış bakmış beğenmemişti hesabını da kapatmadı da.nevarki bunda.

ama ben meraklanıpta açsaydım kesin bana surat asardı

sanırım kafanda senin başka bişeyler var.hareketlerinden mi şüphelendin

yoooo hareketlerinde bişi yok kafamdada ama bir süredir aramız açık başka sorunlarda dolayı.acaba bundan faydalanıp açtımı acaba diye düşündüm.hoş öle biri değil ama.bilmiyorum

Siz eşinizin hesabına mı girdiniz yoksa başkasının hesabından eşinizin profiline mi bakıyorsunuz? Eğer başkasının hesabından bakıyorsanız eşinizin duvarı , arkadaş listesi... gizli olabilir.

Eğer foto varsa yüklenme tarihine bakın..ya da faceye üyelik aldığı mailine bakın ne zaman üyelk aldığı ordan belli olur..

ben sana galiba yardımcı olabilirim..benimde nişanlım sevgiliyken bi tane daha face açmış ama hiç kullanmamış bişeyde paylaşmamış..bende çatlıodum ne zmn açmıl nasıl öğrenirim die Allah göstercek ya bide telden bakmak aklıma geldi o faceye telden baktımki tarihi çıkıyo :21: gerçekten çookk önceden açtını anlamış oldum sorunda çıkmadı...bi telden grmeyi dene canım

bi de not düşmek istiyorum hiç kullanmamış açmış ve ölece bırakmışsa kesinlikle duvarı gizli olmaz...otomatik face açık yapıyo onları kullanıcı kendisi gizlio sonradan

Son düzenleme:
bu hayatta herkese müthiş bi güven duyacaksın diye birşey yok..hayatın insana ne vereceği belli olmaz..Rabbim kötü fikirli insanlardan uzak tutsun ama hayat sonuçta her an her şey başımıza gelebilio..konu sahibi de eşinin hiç facesinin olmadığını bilirken karşısına çıkınca doğal olarak şaşırmış kim olsa şaşırırdı..sonuçta yalanını yakaldı bi nebzede olsa..yalanda bi ilişkide hiç güzel bişi değil..bence biraz yorum yaparken empati kurmayı deniyelim..güvensizsin diye damgalamak yerine :34:

Back
X