duvarında bişeyler yazıyomu
niye bu kadar telaşlandınız eşinize güvenmiyosunuz gibi
evet canım duvarında ki son gönderilere falan bak zaten tarihleri yazar paylaşım yaptığı falan dikkatli incelersen bulursun
hatta .....kişi facebook'a kayıt oldu yazar o tarihi bile ayrıntıyla duvarında çıkar
tabiki güveniyorum ama şaşırdım.arada sıra ben kardeşlerimin hesabından falan video izler resimlere bakardım.ne gerek var oralarda geziosun falan derdi hep.şimdide görünce beni ayakta uyuttuğunu sanıyorum yani.
evet canım hiç bi gönderi yoksa sadece üyelik almıştır
mesaj kutusuna falan bak
vee eğer duvarında gönderi falan yoksa da telaşlanma sadece üyelik almışdır kullanıcı panelinden istersen hesabını dondura bilirsin
ewt canım inceliyorum şimdi ne mesaj ne gnderi ne arkadaş listesi falan hiç bişi yok.teşekkürler.rahatlasınmı içim acaba?
bakıyorum şimdi ama son gönderi falan yok.yada ben bulamıyorum.nolur ya benim için çok önemli bu
orda facebook a kıtıldı diye bir not yazar ama yanında tarih yazmıyodu galiba onu eğer silmediyse face de kayıtlı mail adresinden öğrenebilirsin.mailine gir bak bakta eşin güvenilir biriyse ve kullanmıyosa facebook u ne varki bunda.benim eşimde kayıtlıydı girmiyodu saçma buluyodu merakından öyle açmış bakmış beğenmemişti hesabını da kapatmadı da.nevarki bunda.
sanırım kafanda senin başka bişeyler var.hareketlerinden mi şüphelendin
Siz eşinizin hesabına mı girdiniz yoksa başkasının hesabından eşinizin profiline mi bakıyorsunuz? Eğer başkasının hesabından bakıyorsanız eşinizin duvarı , arkadaş listesi... gizli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?