Eşimin futbol fanatikliği

simuz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
456
5
296
İstanbul
Kızlar, benim gibi olan kaç kişi var çok merak ediyorum.

Eşim tam anlamıyla bir futbol fanatiği. Maç izlemez Allah'a şükür ama sürekli takip ediyor. O gün maç varsa gözü hep internette, acaba gol oldu mu diye. Hoş maç izlemekten de çok farklı değil yaptığı.

Bütün takımların maçlarını takip ediyor neredeyse. Kendi takımı yenilirse bir günlük yas ilan ediyor. Futbol oyunları oynuyor sürekli. Uyanır uyanmaz onların başına geçiyor.

Hele bugün.. Bugün tam anlamıyla çıldırmış halde. Malum fenerbahçe avrupa kupasından men edildi. Bizimki habire hakaret ediyor bunu yapanlara. Fenerbahçeye yapılan haksızlık diyor. Takma diyorum, hatta ben de konuşuyorum çok büyük haksızlık diyorum... Ama adamın siniri yatışmıyor. Ne kadar süre böyle olacaksın dedim? 10 gün dedi. 10 gün çekilir mi yaa.

Şuanda evliliğimizde çıkan sorunlara karşı gösterdiği tavırdan daha dertli, daha hüzünlü. Bu gibi durumlarda siz ne yapıyorsunuz. Ben artık fb'ye yapılan haksızlıkları dinlemekten bıktım. Güleceğim geliyor bir yerde, sinirlerim bozuluyor napayım.

ama çok sevimli ya.en büyük sorununuz bu olsun inşallah.sizi çok takdir ettim ama, onun üzüldüğü birşeyi ciddiye alıp siz de yorum yapıyorsunuz ya çok cici,dostlar başına sizin gibi şirin eş.allah mutluluğunuzu daim etsin fb den başka sıkıntınız olmasın

Çok şükür benim eşimin futbolla alakası bile yok,çok ilgisizdir.Ama rahmetli babam senin eşin gibiydi,seni çok iyi anlıyorum bu yüzden.Masayı toplarken tv önünden geçiyor olsak,bağırırdı rahmetliMaalesef bu bir hastalık,ne yaparsan yap değişmiyorlar.Allah sabır versin canım,çok zor,bilirim:97:

Çok acilen fenerbahçe forması, eşofmanı, kupası ne bulursan alıp üstünde bulundurursan belki bu fenerbahçe aşkını lehine çevirebilirsin

teşekkürler canım benim. az önce 10 dakika boyunca futbol federasyonu birliği hakkında konuştuk. vee futboldan hiç anlamam.

amin inşallah.

Benim küçük abim de tam bir holigandır. Eşim o kadar olmasa da futbolu kafasına acayip takıyor. Bakalım, bu fb olayını ne zaman kafasından atacak. Adamın yüzü gülmüyor yaa.

Benim eşimde memleket sevdasınaa futbol delisi..
Trabzolu malum trabzonspor..
Her yerde 61 ler ts lerr
çocuğumun ultrasonda erkek olduğunu öğrendiği günün akşamı elinde ts bordo mavi koltukla geldi..
oğlumun odasının halısı bordo mavi
Bugünde fenerbahçeyle ilgili açıklama yapıyorlar bende tv zap yapıyorum
Zaplarkenn bi fenerbahçe duydum ama kanalı değiştirmiş oldumm dur! durrrrrrrrrrrrr geri geriiii kumanda elimden düştü korktum öle bi dedi kii
dedim noldu ben bişe yapmadım kii
Fenerbahçeyle ilgili açıklama yapyorlar aç aç..
Ama ben babamdan alışığım ondan eşimin ki tuhafgelmiyoo..
Maç uzatmalarında(babam galatasarayalı) babamm yan odaya gider gol mü oldu diye bize seslenirdi bakamazdı
binaya kocaman gs bayrağı yaptırdı (eşim bolca tehdit etti yakarım diye ama) futbolcuları bilemm tanıyorum artık

Son düzenleme:
ne mutlu bana ozaman eşim sadece milli maçlar harıcınde açmaz futbol

Milli maçları ben de çok seviyorum.
Bak ben küçüklüğümde gs'liydim. Sonra bursa şampiyon oldu, ee bursalıyız madem Bursasporlu olayım dedim. Evlendim. Şimdi de fb'li takılıyorum. Ama sorsan teknik d.'ü kim, hangi futbolcular oynuyor... Hiç birini bilmiyorum.

bnm sevgilmde snn eşin gibi canım.gelecegimi gördüm sende tabi öyle bi geleçek olursa.. hatta daha önce konu bile açmıştım..maç tutkusuunndan malesef vazgeçmicek. bizim sorunlarımıza okdr kafa yormuyo en cokta bu kötü işte ..elden ne gelir :93:

Allah bize kolaylık versin canım.

Eşim akşam namazını kılmaya başladı. Farzı bitirdi bana döndü. "bj'nin şampiyonluğu da şaibeliydi. ama kimse onların üzerine gitmedi.." vs dedi. Düşün, namaz arasında. Ben de haklısın tatlım, haksızlık varsa çıkar merak etme diyebiliyorum.

Hayyy allahım yaaaaa

Benimkide dinliyoo dinliyoo tv şere.szlerr diyoo..
Ts ye bişe dediklerindee hee heeee şimdide çamur atınnn hemen hemen diyoo
hep zaten ts şampiyon olamadı sebebi fb nin şikesi yüzündenmiş paraları var onların diyo hakemi satın alıyolar diyoo bana anlatıyoo
Bende dinliyom napimm, bananee desem hevesi kırılcak bana anlatıyoo garibim..
bi ara iddaa yapıyodu arada bir bana soruyordu
Sivasspor-bursaspor sence kim yener
Ne bilim ben kim yener ligdeki sıralarını bile bilmiyorum ben ne bilim iyi olan kazansın diyodumm

Son düzenleme:

Geçmez canım. Ama maç delisisin, düzelt kendini deyince düzelmez. Kendi haline bırak. Futbolla yaşamayı öğreneceğiz artık. Ama evine de lig tv falan sakın ama sakın sokma.

Evet. İlgilenmesen de kızacak belli. Benimki de öyle.

İşte diyor hiç kimseyi görmüyorlar bir fb. Ne garezleri var fb'ye.

Bizimki de parasız tahmin yapıyordu internette. İşte sonucu doğru bilirsen hediye çıkıyor falan. Bana soruyordu, bu maçı da sen tahmin et diye.

Sevgilim de yasta fenerbahçe dolayısiyle.
Hayata küsmüştür sanırım şu an.
Ben de üzüldüm dedim, napayım daha fazla

Geçmez canım. Ama maç delisisin, düzelt kendini deyince düzelmez. Kendi haline bırak. Futbolla yaşamayı öğreneceğiz artık. Ama evine de lig tv falan sakın ama sakın sokma.

şmdi aalacak eve lig tv ucuzlamış bide seviniodu tüm fenerliler iptal ettrdi bizimki gitti aldı kurnazlık yapmş napıos ayapsın yoruldm onun abukluklarından

şmdi aalacak eve lig tv ucuzlamış bide seviniodu tüm fenerliler iptal ettrdi bizimki gitti aldı kurnazlık yapmş napıos ayapsın yoruldm onun abukluklarından

Kendi evine sakın lig tv aldırma. Kupa zamanları kocanın yüzüne hasret kalırsın. Bir de o maçlar hep haftasonu olmuyor mu? Bekarken alsın hevesini. Evlendiğinizde eve sokmasın ama.

Kendi evine sakın lig tv aldırma. Kupa zamanları kocanın yüzüne hasret kalırsın. Bir de o maçlar hep haftasonu olmuyor mu? Bekarken alsın hevesini. Evlendiğinizde eve sokmasın ama.

o günleri görürsem bunu unutmıcam canım aldrmıcam kesnlkle ordakini iptal ettrmesn gtikce anasının evnde izlesn maçlarıda ben degil anaaasııı desin yüzünü göremiorz maç izlemeye mi geldn güzel geyik olur sevdm bunu ..

Ama annesinin evinden çıkmama ihtimali de var. Dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…