ama çok sevimli ya.en büyük sorununuz bu olsun inşallah.sizi çok takdir ettim ama, onun üzüldüğü birşeyi ciddiye alıp siz de yorum yapıyorsunuz ya çok cici,dostlar başına sizin gibi şirin eş.allah mutluluğunuzu daim etsin fb den başka sıkıntınız olmasın
Çok şükür benim eşimin futbolla alakası bile yok,çok ilgisizdir.Ama rahmetli babam senin eşin gibiydi,seni çok iyi anlıyorum bu yüzden.Masayı toplarken tv önünden geçiyor olsak,bağırırdı rahmetliMaalesef bu bir hastalık,ne yaparsan yap değişmiyorlar.Allah sabır versin canım,çok zor,bilirim:97:
ne mutlu bana ozaman eşim sadece milli maçlar harıcınde açmaz futbol
Çok acilen fenerbahçe forması, eşofmanı, kupası ne bulursan alıp üstünde bulundurursan belki bu fenerbahçe aşkını lehine çevirebilirsin
Benim eşimde memleket sevdasınaa futbol delisi..
Trabzolu malum trabzonspor..
Her yerde 61 ler ts lerr
çocuğumun ultrasonda erkek olduğunu öğrendiği günün akşamı elinde ts bordo mavi koltukla geldi..
oğlumun odasının halısı bordo mavi
Bugünde fenerbahçeyle ilgili açıklama yapıyorlar bende tv zap yapıyorum
Zaplarkenn bi fenerbahçe duydum ama kanalı değiştirmiş oldumm dur! durrrrrrrrrrrrr geri geriiii kumanda elimden düştü korktum öle bi dedi kii
dedim noldu ben bişe yapmadım kii
Fenerbahçeyle ilgili açıklama yapyorlar aç aç..
Ama ben babamdan alışığım ondan eşimin ki tuhafgelmiyoo..
Maç uzatmalarında(babam galatasarayalı) babamm yan odaya gider gol mü oldu diye bize seslenirdi bakamazdı
binaya kocaman gs bayrağı yaptırdı (eşim bolca tehdit etti yakarım diye ama) futbolcuları bilemm tanıyorum artık
Allah bize kolaylık versin canım.
Eşim akşam namazını kılmaya başladı. Farzı bitirdi bana döndü. "bj'nin şampiyonluğu da şaibeliydi. ama kimse onların üzerine gitmedi.." vs dedi. Düşün, namaz arasında. Ben de haklısın tatlım, haksızlık varsa çıkar merak etme diyebiliyorum.
bnm sevgilmde snn eşin gibi canım.gelecegimi gördüm sendetabi öyle bi geleçek olursa.. hatta daha önce konu bile açmıştım..maç tutkusuunndan malesef vazgeçmicek. bizim sorunlarımıza okdr kafa yormuyo en cokta bu kötü işte ..elden ne gelir :93:
Hayyy allahım yaaaaa
Benimkide dinliyoo dinliyoo tv şere.szlerr diyoo..
Ts ye bişe dediklerindee hee heeee şimdide çamur atınnn hemen hemen diyoo
hep zaten ts şampiyon olamadı sebebi fb nin şikesi yüzündenmiş paraları var onların diyo hakemi satın alıyolar diyoo bana anlatıyoo
Bende dinliyom napimm, bananee desem hevesi kırılcak bana anlatıyoo garibim..
bi ara iddaa yapıyodu arada bir bana soruyordu
Sivasspor-bursaspor sence kim yener
Ne bilim ben kim yener ligdeki sıralarını bile bilmiyorum ben ne bilim iyi olan kazansın diyodumm
Geçmez canım. Ama maç delisisin, düzelt kendini deyince düzelmez. Kendi haline bırak. Futbolla yaşamayı öğreneceğiz artık. Ama evine de lig tv falan sakın ama sakın sokma.
şmdi aalacak eve lig tvucuzlamış bide seviniodu tüm fenerliler iptal ettrdi bizimki gitti aldı kurnazlık yapmş napıos ayapsın yoruldm onun abukluklarından
Kendi evine sakın lig tv aldırma. Kupa zamanları kocanın yüzüne hasret kalırsın. Bir de o maçlar hep haftasonu olmuyor mu? Bekarken alsın hevesini. Evlendiğinizde eve sokmasın ama.
o günleri görürsem bunu unutmıcam canım aldrmıcam kesnlkleordakini iptal ettrmesn gtikce anasının evnde izlesn maçlarıda ben degil anaaasııı desin yüzünü göremiorz maç izlemeye mi geldn güzel geyik olur sevdm bunu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?