Eşimin futbol fanatikliği

nasıl ne anlıyorsun ki bu durumun eşimle alakası yok ki ben o yokkende hayatımda futbol vardı. Seviyorum ben futbolu ofsayttan anlamayan kadınlardan değilim. Hatta bazı erkeklerin derbinin ne olduğunu anlamamasına sinir bile olurum. Bu tabi kişisel tercih. Üniyi kazandığım sene istanbula geldiğimde babamın ilk hediyesi inönü stadına götürmesiydi. Eşim evet şanslı erkeklerden zaten iyiki böylesin inan seninle daha zevk alıyorum der. Ama bizim ailede herkez böyle teyzem bjk de kongre üyesi , görümcelerim maç kaçırmaz herkes bejiktaşlı bitek annem FB li ki oda fanatiktir ama demokratik bir aileyiz. Benin çocukken hayalim BJK de yönetimde olmaktı. Halada isteğim var. Önümüzdeki sene bende üye olucam inşallah

Valla bayıldım anlatışına biz ailecek BJK lıyız ama küçük kızım Büşra hastalık derecesinde fanatik senin yazdıklarında onun geleceğini gördüm sanki özellikle hamilelik dönemindeki hikayene bayıldım

benim eşim fanatik hasta derecesinde Trabzonspor ludur.
Lig tv de sadece Trabzon maçlarını açtırır. Yenilirse hele vay halimize 2 gün yüzü gülmez asabi çekilmez olur. Maç izlerken sanki o oynar bi ayakta bi koltuk tepesinde bağrış çağrış.
Beni istemeye geldiklerinde Ts maçı vardı utanmadan açtırttı izledi sonra isteme oldu. yenilmişlerdi bizimki kız istemede ondan sonra somurtuk oturup durdu tek derdi Ts kızı almışız kime ne
ve her önemli günümüzüde Ts maçı vardı söz,nişan ve düğün düşünün. düğünde ara ara anons ettirdi maç sonucunu gol attığında bağrışmalar falan
bende ama sayesinde alıştım bizde Ts li olduk maçlarda eşlik ediyorum ondan daha fazla holiganlık yapıyorum denilebilir.bak aşkım trabzondaymış maç hadi gidelim diye ben artık gazı veriyorum ona

Su an Lig Tvden nefret eden kac kisiyiz
bugun, yarin esimi güldürebilene ask olsun...
mac izlerken ki o agresif hallerini hic sevmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…