Ahaaaa bizdede durum tam tersi ben oğlumuz olursa kartal koyalım dedim eşim olmaz dedi. Neyse ilk çocuğumuz kız zaten. Ben doğum yeri beşiktaş yazsın diye florans naitingel metropolitanda doğurayım dedim o orası içime sinmedi memorialde doğur dedi. Birlikte olmaya başladığımızdan beri konbine kartımız vardı ben kapalı üst çarşının yanından alalım diyorum o numaralı yada loca daha iyi maçı adam gibi seyrediyorsun diyor. Neyseki kapalı alta ikna oluyor. O ciddi maç seyreder ben objektif seyrederim. O yenilirsek tv izlemez gazete okumaz ben sataddan çıkar çıkmaz lig radyoyu kulağıma takarım sabaha kadar yorum izlerim. Bir farkımız daha var o tüm dünya futbolunu takip eder ve hepsini seyreder ben bizim maçlarımız ve birazda ingiltere premier ligine bakarım. O bensiz maça gitmez eğer işim var maça gidemiyorsam oda gitmez bense o gelemiyorsa yanıma birini bulur giderdim. 2009-2010 sezonunda en son konbinemi aldım hamileliğimin 4. ayına kadar gittim sonra tirübündeki arkadaşlar abla ne olur gelme yanlışlıkla sana bişey olacak diye maçı seyredemiyoruz dediler o zamandan beri gitmiyorum. sonrasında bebek çok küçük diye konbine almadım bu senede futbola küstüm ondan almadım. Ama Kızım 6 aylıkken beşiktaş - bursa maçına götürdüm. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk alışverişimi kartal yuvasından yaptım. Ve ahtım var oğlum olursa ismini kartal koymasam bile doğum yeri beşiktaş yazsın diye hastane seçimimi ona göre yapıcam :) Futbolla ilgilenmeyen bir eşim olsa mutsuz olurdum herhalde :)
Bizim eski oturduğumuz semtte bakkalımızın oğullarının adı Rıza-Metin- Gökhan- Alpay-Ertuğruldu :))) Sırf beşiktaşlılar diye onlardan alışveriş yapardık