Eşimin futbol fanatikliği


Yok artık. Ne kadar aşırıymış o. Eve misafir almaması da komikmiş. Tam bir holigan. Valla böyle adamlardan korkulur. Takın mı, eşin mi deseler hangisini seçecekleri belirsiz çünkü.

Öyle canım, dert değil de... Gereksiz gördüğüm için bu kadar kafasına takıp kendini yıpratmasına gerçekten üzülüyorum. Fb için 10 gün moralim bozuk gezeceğim deyince içimden " o zaman senin de, benim de çekeceğim var" dedim.

Bırak lig tv'yi evimizde uydu bile yok. Tv anca film, dizi için açılıyor. O da pc'yle bağlantı kurup. Bir de bu aralar, arada internetten iftar programı açıyoruz. Zaten pc, internet hayatımızın büyük kısmını kaplıyor. Bir de tv'ye lüzum yok.

Teşekkürler canım, Sizin de inşallah. Güzel duan için Allah razı olsun.
 

Öyle de, bak sen futbol meretinden anlıyormuşsun.

Bu derbiler olduğunda kaç hafta sürüyor, bitmiyor. Bir de haftasonları 2-3 takımın maçı oluyor. Her maçı izlese adam, günde 90X3 dak (uzatmaları hesaba katmıyorum).
Sonra bunun maçları yorumlayan tv programları var. O da kafan 3 saat. (bu haftasonu için ama)

Sonra bunun gazetesi, spor siteleri var. O da günlük 1.5 saat.

Bir de normal zamanlarda kafasını meşgul etmesi var ki. Ona zaman biçilemez. Bitmiyor çünkü.
 

Valla teklif çok tehlikeli. Kabul eder meder uğraşamam. Sonra futboldan anlamayan halimle evde lig tv'yle kalırım.

Aslında lig tv falan istemez o da. Maç izlemek istemiyorum diyor. Ama izlemiş kadar oluyor. 2-3 tane spor sitesi takip ediyor, sözlükte yazılan yorumlar. Hele şu fb olayı tuz biber oldu. Keşke böyle gereksiz bir şey için üzmese kendini.

Fb'den konuşurken biz diyor. Biz yapamadık diyor. Anlaması güç tabi. Nasıl bir bağ oluştuysa artı
k.
 

Çok kötüymüş. Ama yeni nişanlısına da aynı davranıyorsa hiç ders çıkarmamış demektir. İnşallah yeni eşi anlayışlı olur.
 

Sorma canım ya, dün matem günleriydi. Bir de ts'liler fb'lilerle dalga geçip duruyorlar. Kocanı sakinleştirmeye bak. Cidden kavga falan bile edebilir bunlar Allah korusun. :18:
 

Yani, yook artık. O doktor gerçekten şaka gibiymiş.

Bu ts'liler de çok fena dalga geçiyorlar ya. Düşün fb'liler kaç ay maç takip ettiler, şampiyon oldular eşim sevinmiyordu. Neden dedim. İşte, "şike için fb'nin şampiyonluğunu kabul etmeyecekler ki. Hep siz şikeyle şampiyon oldunuz diyecekler" dedi. Geleceği görmüş adam.
 
sorma ya aynı geyik dün akşam bizde de vardı, oturmuş karalar bağlamış, ağladım ağlıcak kadar sinirli üzüntülü, noldu dedim işte fb men edilmiş bır bır... sen manyaksın dedim ya

Aynen. Dün resmen bunalımdaydı eşim. Ya gerekli bir şey olsa üzülsün. Ama dert ettiği şey alt tarafı bir takıp. Biz diye bahsedip üzülmeleri çok acayip gerçekten. Sanki kendisi sahada tepinmiş. Ya oyuncular falan para alıyor bari, fanatikler de anca havalarını alıyorlar.
 

Ya maç izlemiyor benimki. Evliliğimiz boyunca 1-2 maç. internetten takip ediyor herşeyi. Ama nasıl takip etmek. Her şeyi okuyor.Uyanır uyanmaz mz diye bir oyun var ona sonra da spor sitelerine bakıyor.
 
Benim eşim de fanatik fb li. Tüm maçları takip etmekle kalmayıp her hafta sonu fb nin maçlarına gider kombinesi bile var. Biz bütün planlarımızı fb nin maçlarına göre yapmak zorunda kalıyoruz. Ilk önce sinirleniyordum. Şimdi alıştım.Annem de bırak erkek milletini kız peşinde koşacağına top peşinde koşsun der. Eee doğru bir saptama... İki kere beni de götürdü maça (Bu arada futbol hakkında en ufacık bir fikrim bile yok). Eşimi ve yakın arkadaşlarını (biri akademisyen, biri diş hekimi biri ekonomist) statta o halde görünce inanamadım. Bu mu benim sevgilim emin miyim dedim. GAyet aklı başında kariyer sahibi insanlar, hepsi fb uniforması giymiş, hopluyor zıplıyordu... Bu arada biz de 2 yıllık evliyiz ama Fb yenilince öyle bir üzülüyor ki. Diyorum seni terk etsem bu kadar bunalıma girmeyebilirsin!!!!!Erkekleri bu konularda rahat bırakmak lazım. Onlar için sosyal bir ortam aynı zamanda maça gitmek. Deşarj oluyor, arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Ben de maç saatlerinde kendi arkadaşlarımla takılıyorum. O benim hayatıma, hobilerime karışsa çok kızarım, o yüzden ben de ona saygı duymalıyım diye düşünüyorum.
 
valla canım, bende ilkin üzüldüm, eşime empati yaptım, oturdum muhabbet ettim konuyla alakalı ama artık abarttı ya, yat kalk fb için üzül, komplo teorilerini dinle, yat kalk azize üzül şiştim yahu

Hem de ne şişmek. Normalde konuşmayan adam iş futbol olunca bülbül olup şakıyor.
 

Paramızı hele bir yatırsın.

O kadar çok üzülüyor ki fb için. Niye bize bunu yapıyorlar hep falan diyor. Ben de "ee o zaman takım değiştir" dedim. eheheh ne kadar futbol aşkından anladığımı bir kere daha görmüş oldu.
 

aslında arada iyi oluyor bu maç sevdaları
bizde arkadaşlarımıza zaman ayırıyoz

hahhhayyy ne güldüm anneciğine kız peşinde koşcağına top peşine koşsun Koptummmm
 

yatırmıış valla kızzz şoke oldum
bana ne aldın diyom bende hevesli hevesli
aşkım kızma sanada forma aldım diyo
yarabbim öldürcektim o anda onu len o paraya başka bi eksiğimi alırdım ben offff offfff
 
aslında arada iyi oluyor bu maç sevdaları
bizde arkadaşlarımıza zaman ayırıyoz

hahhhayyy ne güldüm anneciğine kız peşinde koşcağına top peşine koşsun Koptummmm

Dedim ki "Bu sene kombine almassın herhalde diyorum küme düşerse fb". Bana kaşlarını çatıp bir bakış attı. "Olur mu takımın esas bu sene desteğe ihtiyacı var, en pahalı kombineyi alırım " diyor. Hafta sonu planlarımız hep fb nin maç gününe göre yapılır.
Ben çiftlerin birbirinden bağımsız vakit geçirmeleri gerektiğine inanırım. Her seyi birlikte yapmak zorunda değiliz ya....O maçlarda takılısın ben de kafama göre takılayım işte haftada bir.
 

Yaaa benimki de habire fb pijamaları tshirtleri alıp duruyor bana. Takıma destek olmak lazımmış!!!! Napıcaksam onları? Spor yaparken falan giyiyorum tshirtleri gönlü olsun diye.
 
bende sevmem cnm her dakka birbirine yapışık gezen çiftleri .ayrı ayrı yapacağımız bişiler var sonuçta
yaaa benimki de habire fb pijamaları tshirtleri alıp duruyor bana. Takıma destek olmak lazımmış!!!! Napıcaksam onları? Spor yaparken falan giyiyorum tshirtleri gönlü olsun diye.

ayyy bende öle
 
Siz daha önce konuşmuşsunuz, şimdi geçmişi okudum da... Tabi bizdede aynı olay söz konusu. Futbolun yanı sıra playstationda fifa oynuyor, bilgisayar oyunları, xbox.. Elinde de iphone.(Bir gün camdan aşağa fırlatacağım o iphone u diyorum). İşte buna futboldan çok sinir oluyorum. günde yarım saat oyun hakkı verdim. O arada da ben pilates falan yapıyorum ne yapayım. Futbol en azından haftada 1. Bu bilgisayar oyunu, playstation ve xbox ın ucu kaçınca tam kaçıyor, bu tarz hobiler çok tehlikeli... Saatlerce başından kalkmadan oynayabilir. Neyse sözümü dinliyor da yarım saatle sınırlandırıyor.
 
Şu fanatikliği anlamıyorum!

Birileri para kazanmak için futbol oynuyor, karşılığında para kazanıyor...da size ne? Elin adamı daha çok para kazansın diye kendini yiyip bitirmek ne ya? Elin adamı daha çok kazansın diye klübe para yatırmak nasıl bir mantıktır? Deli gibi kaybetse bile takımını destekleyen, futbolcusuna her maç için servet kazandıran taraftarlar, acaba oyuncular para için takım değiştirdiklerinde durup düşünmüyorlar mı? Bu kadar sadıksınız ama oynayan adam sadık değil... İlginç değil mi?
 
evet fenerbahçe'ye yapılan haksızlık.çekemediler bizim gibi mükemmel bi takımı kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar ama kazdırmayızzz

eşine çok iyi hakveriyorum.fenerbahçe demek centilmen ve kaliteli futbol demek aman beni erkek sanmayın ben çekirdekten yetiştim futbol hastasıyım

sevgilimcimde galatasaraylı.sürekli kavga ediyoruz maçlarda.valla canım yapabileceğin hiç bi şey yok.futbol damarlarımıza işledi.eşinde bunlardan biri
 

benim gibi olan kac kisi var cok merak ediyorum yazmi$sin.

BENDE VARIM CANIM!!!
Benim kocanin mac fanatikligini anlatayimda, sen haline sükret.

1. futbol / salon clubunde oynuyor. avrupada FUTSAL
2. futbol / normal cim clubunde oynuyor.
3. Bilgisayarda, manager oyunu var, futbol'la ilgili
3. playstaion'da fifa oynuyor.
4. televizyonda, futbol seyrediyor.
5. mac bakmaya turkiye'ye ve yurtdisina gidiyor.
6. banada topcu bacagin var askim diyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…