bende bıktım artık futbol maç olaylarından her hafta benim eşim GS nin maçlarını satın aldı sadece dıgıturkten.her hafta sonu eşimin ailesi bize geliyor maç izlemeye,eşimle başbaşa kalamıyoruz..geldikleri zaman bide yemek hazırla kaldır indir..zaten haftaiçi çalışıyorum c.tesi yarım gün bide pazargünü yada c.tesi bunu çekiyorum.aslında ne eşimin aileisnde anlayış var nede eşimde..aslında asıl suçlu eşim..eşim alırsa maçları bunlar olur tabi.ben diyorumaşkım bugün beni şuraya götür gezmeye gidelim diyorum eşim hemen akşama maç var yetişemeyiz gidemeyiz falan.ohh ne güzel valla..
siz bunlara fanatiklik mi diyosunuz. bide benimkini duyun. 7x24 bağıra bağıra beşiktaş marşları söylüyor.sürekli maç izliyor.maç olduğu zaman saatlerce telefonda maç kritikleri yapıyor. bunların hepsine bi derece katlanıyorum da. şuan hamileyim ve bir oğlum olacak. eşim tutturdu çocuğun adı kartal olacak diye. evlenmeden önce söylerdi bende gayriihtiyari ii tamam olur dedim geçiştirdim.demez olaydım.sırf sürekli söylediğinden bıktım o yüzden tamam demiştim. ama şimdi gerçekten oğlum oluyor ve ben adını kartal asla istemiyorum. hayatımdaki en değerli varlığım bebeğime sırf eşimin beşiktaşmerakı yüzünden kartal ismininasıl koyarım yaa. ne yaptıysam ne dediysem vazgeçmiyor. allahım sen bana yardım et şu içindeki canavar kaybolsun da normal bi isim koyalım bebeğimize.
11 tane baldırı çıplak erkeğe tercih ediliyorum
Güldürdün beni. Allah da seni güldürsün.
Ahaaaa bizdede durum tam tersi ben oğlumuz olursa kartal koyalım dedim eşim olmaz dedi. Neyse ilk çocuğumuz kız zaten. Ben doğum yeri beşiktaş yazsın diye florans naitingel metropolitanda doğurayım dedim o orası içime sinmedi memorialde doğur dedi. Birlikte olmaya başladığımızdan beri konbine kartımız vardı ben kapalı üst çarşının yanından alalım diyorum o numaralı yada loca daha iyi maçı adam gibi seyrediyorsun diyor. Neyseki kapalı alta ikna oluyor. O ciddi maç seyreder ben objektif seyrederim. O yenilirsek tv izlemez gazete okumaz ben sataddan çıkar çıkmaz lig radyoyu kulağıma takarım sabaha kadar yorum izlerim. Bir farkımız daha var o tüm dünya futbolunu takip eder ve hepsini seyreder ben bizim maçlarımız ve birazda ingiltere premier ligine bakarım. O bensiz maça gitmez eğer işim var maça gidemiyorsam oda gitmez bense o gelemiyorsa yanıma birini bulur giderdim. 2009-2010 sezonunda en son konbinemi aldım hamileliğimin 4. ayına kadar gittim sonra tirübündeki arkadaşlar abla ne olur gelme yanlışlıkla sana bişey olacak diye maçı seyredemiyoruz dediler o zamandan beri gitmiyorum. sonrasında bebek çok küçük diye konbine almadım bu senede futbola küstüm ondan almadım. Ama Kızım 6 aylıkken beşiktaş - bursa maçına götürdüm. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk alışverişimi kartal yuvasından yaptım. Ve ahtım var oğlum olursa ismini kartal koymasam bile doğum yeri beşiktaş yazsın diye hastane seçimimi ona göre yapıcam :) Futbolla ilgilenmeyen bir eşim olsa mutsuz olurdum herhalde :)
Bizim eski oturduğumuz semtte bakkalımızın oğullarının adı Rıza-Metin- Gökhan- Alpay-Ertuğruldu :))) Sırf beşiktaşlılar diye onlardan alışveriş yapardık
ay inanmıyorum ciddimisin yaa ne anlıyorsun ki :) garipsedim ama eşin baya memnundur senden.. benimki benden memnun değil u konuda :)
nasıl ne anlıyorsun ki bu durumun eşimle alakası yok ki ben o yokkende hayatımda futbol vardı. Seviyorum ben futbolu ofsayttan anlamayan kadınlardan değilim. Hatta bazı erkeklerin derbinin ne olduğunu anlamamasına sinir bile olurum. Bu tabi kişisel tercih. Üniyi kazandığım sene istanbula geldiğimde babamın ilk hediyesi inönü stadına götürmesiydi. Eşim evet şanslı erkeklerden zaten iyiki böylesin inan seninle daha zevk alıyorum der. Ama bizim ailede herkez böyle teyzem bjk de kongre üyesi , görümcelerim maç kaçırmaz herkes bejiktaşlı bitek annem FB li ki oda fanatiktir ama demokratik bir aileyiz. Benin çocukken hayalim BJK de yönetimde olmaktı. Halada isteğim var. Önümüzdeki sene bende üye olucam inşallah
kızma hemen kötü bi niyetle söylemedim ne anlıyorsun diye. neyse aileden gelen birşey sanırım. seneye istediğin olur inş
yok kızmadım zaten ama öyle yazmışım bende okuyunca anladım. Kusuruma bakma tatlım
evet fenerbahçe'ye yapılan haksızlık.çekemediler bizim gibi mükemmel bi takımı kuyumuzu kazmaya çalışıyorlar ama kazdırmayızzz
eşine çok iyi hakveriyorum.fenerbahçe demek centilmen ve kaliteli futbol demekaman beni erkek sanmayın ben çekirdekten yetiştim futbol hastasıyım
sevgilimcimde galatasaraylı.sürekli kavga ediyoruz maçlarda.valla canım yapabileceğin hiç bi şey yok.futbol damarlarımıza işledi.eşinde bunlardan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?