Eşimin futbol fanatikliği

11 tane baldırı çıplak erkeğe tercih ediliyorum

Güldürdün beni. Allah da seni güldürsün.

Tam hayalimdeki eş adayı
Evleneceğim erkekte arayacağım yegane özelliklerden biri bu,tabiki Beşiktaşlı olmak şartıyla
Dün yine maçtaydık ben diyorum hadi gidelim diye
Not:evli veya nişanlı değilim

futboldan nefret ediyorum ben. çok şükür eşim de benim gibi. sadece sonuçlara falan bakar netten. bizim evde futbol şimdiye kadar hiç izlenmedi :) tam tersi olsaydı kafayı yerdim herhalde

bende bıktım artık futbol maç olaylarından her hafta benim eşim GS nin maçlarını satın aldı sadece dıgıturkten.her hafta sonu eşimin ailesi bize geliyor maç izlemeye,eşimle başbaşa kalamıyoruz..geldikleri zaman bide yemek hazırla kaldır indir..zaten haftaiçi çalışıyorum c.tesi yarım gün bide pazargünü yada c.tesi bunu çekiyorum.aslında ne eşimin aileisnde anlayış var nede eşimde..aslında asıl suçlu eşim..eşim alırsa maçları bunlar olur tabi.ben diyorumaşkım bugün beni şuraya götür gezmeye gidelim diyorum eşim hemen akşama maç var yetişemeyiz gidemeyiz falan.ohh ne güzel valla..

siz bunlara fanatiklik mi diyosunuz. bide benimkini duyun. 7x24 bağıra bağıra beşiktaş marşları söylüyor.sürekli maç izliyor.maç olduğu zaman saatlerce telefonda maç kritikleri yapıyor. bunların hepsine bi derece katlanıyorum da. şuan hamileyim ve bir oğlum olacak. eşim tutturdu çocuğun adı kartal olacak diye. evlenmeden önce söylerdi bende gayriihtiyari ii tamam olur dedim geçiştirdim.demez olaydım.sırf sürekli söylediğinden bıktım o yüzden tamam demiştim. ama şimdi gerçekten oğlum oluyor ve ben adını kartal asla istemiyorum. hayatımdaki en değerli varlığım bebeğime sırf eşimin beşiktaşmerakı yüzünden kartal ismininasıl koyarım yaa. ne yaptıysam ne dediysem vazgeçmiyor. allahım sen bana yardım et şu içindeki canavar kaybolsun da normal bi isim koyalım bebeğimize.

çok güldüm kızlar yazdıklarınıza aglanacak halimize gülüyoruz :)
benimde eşim bir futbol fanatiğidir ama öyle böyle değil. kendisi GS li ama GS ve dışındaki bütün takımların maçlarını izler psikopat gibi.. hayatımda duymadıgım takımları duydum eşim sayesinde.. ve tam bir pes manyagı Allah ım saatlerce oynar ve kalmasını istediğimde 2 saat önceden hadi demeye başlarım ama beni duymaz bile.
maç günleri ben evde izletmediğim için eve gelmez 12 ye kadar arkadaşlarına gider çünkü mutlaka dizim vardır benim ogun hele bazen sanırım hergün maç oluyor gidiyor arkadaşlarına hııı birde maç sonrası pes oynar kendileri.. her cuma kendi gruplarıyla maçları vardır arka arkaya 2 kere oynarlar gebermiş bir şekilde 12 1 gibi eve gelir hemen kendini yataga atar benim çığlıklarıma aldırmaz bile hem tv den maç izler hemde netten diğer maçları takip eder okadar yani.. iddiada oynardı ama çokkk şükür bıraktırdım o huyunu zor da ola.. şimdi hamileyim oğlumuz olcak ve kurdugu hayal oglumla maç oynıcaz pes oynıcaz vs ve ben nefret ediyorum yaa inşallah oğluşum sevmez maç oynamayıda izlemeyide..
babam hiç izlemezdi takım biletutmazdı negüzel bi adamdı hee.. biz ilk evlendiğimizde bagıra cagıra izliyordu ilk 1 senem korka korka geçti.. ühüüü

allah sana sabır versin tatlım. ne yazık ki suç seninde sölediğin gibi eşinde. senin yerinde olsaydım karşıma alıp konuşurdum bu işin sonu iyi değil diye tehdit ederdim.

eşini vazgeçirmeye çalış kartal diye isim mi olur yaa allah sabır versin.

Ahaaaa bizdede durum tam tersi ben oğlumuz olursa kartal koyalım dedim eşim olmaz dedi. Neyse ilk çocuğumuz kız zaten. Ben doğum yeri beşiktaş yazsın diye florans naitingel metropolitanda doğurayım dedim o orası içime sinmedi memorialde doğur dedi. Birlikte olmaya başladığımızdan beri konbine kartımız vardı ben kapalı üst çarşının yanından alalım diyorum o numaralı yada loca daha iyi maçı adam gibi seyrediyorsun diyor. Neyseki kapalı alta ikna oluyor. O ciddi maç seyreder ben objektif seyrederim. O yenilirsek tv izlemez gazete okumaz ben sataddan çıkar çıkmaz lig radyoyu kulağıma takarım sabaha kadar yorum izlerim. Bir farkımız daha var o tüm dünya futbolunu takip eder ve hepsini seyreder ben bizim maçlarımız ve birazda ingiltere premier ligine bakarım. O bensiz maça gitmez eğer işim var maça gidemiyorsam oda gitmez bense o gelemiyorsa yanıma birini bulur giderdim. 2009-2010 sezonunda en son konbinemi aldım hamileliğimin 4. ayına kadar gittim sonra tirübündeki arkadaşlar abla ne olur gelme yanlışlıkla sana bişey olacak diye maçı seyredemiyoruz dediler o zamandan beri gitmiyorum. sonrasında bebek çok küçük diye konbine almadım bu senede futbola küstüm ondan almadım. Ama Kızım 6 aylıkken beşiktaş - bursa maçına götürdüm. Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk alışverişimi kartal yuvasından yaptım. Ve ahtım var oğlum olursa ismini kartal koymasam bile doğum yeri beşiktaş yazsın diye hastane seçimimi ona göre yapıcam :) Futbolla ilgilenmeyen bir eşim olsa mutsuz olurdum herhalde :)

Bizim eski oturduğumuz semtte bakkalımızın oğullarının adı Rıza-Metin- Gökhan- Alpay-Ertuğruldu :))) Sırf beşiktaşlılar diye onlardan alışveriş yapardık

ay inanmıyorum ciddimisin yaa ne anlıyorsun ki :) garipsedim ama eşin baya memnundur senden.. benimki benden memnun değil u konuda :)

valla bende futbol fanatiğiyim her takımın maçını izlerim eşimle formasına iddaya girdiğimiz bile olur...
ben fenerbahçeliyim eşim beşiktaşlı..
maçta kavga ediyoz...
hediye kombine almıştı bana..
bikaç kez idda fln oynadık birlikte...

ay inanmıyorum ciddimisin yaa ne anlıyorsun ki :) garipsedim ama eşin baya memnundur senden.. benimki benden memnun değil u konuda :)

nasıl ne anlıyorsun ki bu durumun eşimle alakası yok ki ben o yokkende hayatımda futbol vardı. Seviyorum ben futbolu ofsayttan anlamayan kadınlardan değilim. Hatta bazı erkeklerin derbinin ne olduğunu anlamamasına sinir bile olurum. Bu tabi kişisel tercih. Üniyi kazandığım sene istanbula geldiğimde babamın ilk hediyesi inönü stadına götürmesiydi. Eşim evet şanslı erkeklerden zaten iyiki böylesin inan seninle daha zevk alıyorum der. Ama bizim ailede herkez böyle teyzem bjk de kongre üyesi , görümcelerim maç kaçırmaz herkes bejiktaşlı bitek annem FB li ki oda fanatiktir ama demokratik bir aileyiz. Benin çocukken hayalim BJK de yönetimde olmaktı. Halada isteğim var. Önümüzdeki sene bende üye olucam inşallah

kızma hemen kötü bi niyetle söylemedim ne anlıyorsun diye. neyse aileden gelen birşey sanırım. seneye istediğin olur inş

ya benim gibi olsan nolcak 2 gün haftasonum var ben lig maçlarını izliyorum yetmiyo akşamınada barcelona ya da real madrid maçlarını diğer maçları izliyorum ayy offf diyorum ama beni hiç dinleyen yok bide hafta içinede alındı lig maçları düşün halimi allahtan eşin sadece golleri takip ediyor ya benimki gibi maçların kendisini takip etse ne yapıcaksın:18:

kuyunuzu kazmadılarkii gerçekleri ortaya çıkardılarr
adamlar da yapmasaydılar iyi oldu haketti fener

benim sana önerim gülaysenazla vakit geçir bi kaç gün bayıldım ben ona sana yardımcı olcaktır.)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…