- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Beybisi123
-
sigara icio mu?
Al hortum firca fosur fosur sen yika napcan mecbur
Evet öğretmen olduğu için okulda içemiyor ama eve geldi mi suyunu çıkarıyor kaç tane içtiği belli değil
Haftada iki çok az kokması normal kendi rahatsız olmuyor mu acaba?
Yani ne denir de ikna edilir bilemedim.
Doktor konusunda önce dahiliyeye gidilir herhalde değerlere falan bir bakılır. Ordan yönlendirirler
koku kesin ondan... terlemede cigerlerle alakali olabilir sigara yüzünden... babamda aynisi...
Haftada iki mi???
Terlemese de kokar yani.
Ne bileyim güzelce, herkes yatmadan evvel duşunu alsın rahat edelim deseniz kabul etmez mi acaba? Yani illa hamam sefası yapmaya gerek yok, girip 2 dakika sabunlansa yeter, bahanesi nedir?
Haftada 2 gun duşla o kokmasin da ben mi kokayim bacım?
Dahiliye doktoru bakar. Büyük ihtimalle hicbir sey de cikmaz. Gecen burada biri aynı konuyu açmıştı da şoklara girmistim. Cogu erkek gece terliyormuş megersem.Herhalde ırkımıza özgü.
Her gun dus alsa kokmaz aslinda. Bir de baharati, eti cok yiyorsa onlar da cok kokutuyor.
Et ikimiz de yemeyiz baharat da öyle ay bilmiyorum .. ama geceleri burnumun direği kırılıyor. Onu da çok kırmak istemiyorum ama benim midem kalkıyor geceleri ... Yazın her gün duş alıyor ama geceleri yine aynı.. maalesef
Haftada 2 kez duşa takıldım ben. Benim eşim de çok terler ama hiç ter koktuğunu görmedim bugüne kadar 8 senedir! Bence daha sık yıkansa sorun çözülür. Geceleri doğalgazı kapatın açıksa.
Keşke yapsa ınanin denediğim kalmadi gündüz kokmuyor (sigara kokusunu saymıyorum ) ama ben çok duş alan biri olduğum için onun almadığı günler deli oluyorum pis oluyor yani kokmasina gerek yok insan duş almaz mi almıyor ya
Ondan bu gidişle uzaklasacagimi bile söyledimitiyorsun beni bile dedim neler neler dedim hiic vizz
Endokronoloji bolumune gideceksiniz.Merhaba bayanlar,
Başlıktan da görüldüğü üzere eşim gece uykusun da aşırı terliyor deliriyorum sanki adamın vücudun da soba yanıyor bana kadar geliyor o ısı. Korkuyorum bir sorun mu var acaba ? Bu kadar terlemesi normal değil kesinlikle .. Birde kötü kokuyor bütün gün odayı havalandiriyorum anca çıkıyor kokusu. Hamilelikten ötürü zaten kokulara karşı fazla hassasiyet var eşim hareket ettikçe ya da ben yatakta döndükçe koku geliyor. Var mi böyle olan ? Yaz kış böyle. Gündüz terlemesi yok ama uyku da su oluyor su .
Hangi bölüm bakar acaba ? Inşallah bir sorun yoktur ..
Bu arada duş alması da çok sıkıntı sürekli duş alması için ben ısrar ediyorum yoksa hafta da 2 kere duş yetiyor ona kışın . Yazın hergun alıyor hatta 1 günde çok kez ama kışın deli oluyorum çocuk gibi sokamıyorum duşa . Bi öneriniz var mi bu duş konusunda da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?