- 28 Ocak 2014
- 334
- 865
- 103
- Konu Sahibi Beybisi123
-
Valla bi benim eşim öyle sanıyodum yaz kış adam yanıyo bana sarılıp yattığında mesela 5 dk sonra çekilsin su içinde bırakıyo bana değdiği yerleri. Yazın daha kötü dokunmasına izin vermiyorum kolay kolay. dediğin gibi yastık yorgan çarşaf ter içinde kalıyo nasıl bakılacak bunların çaresine ?Yok gündüzleri kokmuyor, gece terliyor yatak çarşaf her yer su içinde bu sefer o teri kokuyor çok değişik bir durumben en iyisi dahiliyeden randevu alayım .
Bir çözüm bulundu mu?Keşke yapsa ınanin denediğim kalmadi gündüz kokmuyor (sigara kokusunu saymıyorum ) ama ben çok duş alan biri olduğum için onun almadığı günler deli oluyorum pis oluyor yani kokmasina gerek yok insan duş almaz mi almıyor ya
Ondan bu gidişle uzaklasacagimi bile söyledimitiyorsun beni bile dedim neler neler dedim hiic vizz
Uye en son 2020'de giris yapmisBir çözüm bulundu mu?
Geçmiş olsun, ne hastalığı varmış ki?Lütfen doktora gidin anlatın testlerini yaptırın. Bu belirti basit bir belirti olmayabiliyor. İçiniz rahat eder. Yakın zamanda gece terlemesi yaşayan bir yakınımızla ilgili kötü bir tecrübemiz oldu. Onun geçmeyen sinek ısırığı gibi yaraları da vardı.
Ne oldu acabaLütfen doktora gidin anlatın testlerini yaptırın. Bu belirti basit bir belirti olmayabiliyor. İçiniz rahat eder. Yakın zamanda gece terlemesi yaşayan bir yakınımızla ilgili kötü bir tecrübemiz oldu. Onun geçmeyen sinek ısırığı gibi yaraları da vardı.
hep var mıydıBenim eşim de çok terliyor kış günü bile gecede 3 üst değiştiriyor uyanıp uyanıp , yastığına da havlu koyuyor günde 2 kez duş alıyor. Kokmuyor hiç deodorant roll on hepsini kullanıyor ama terlemeye çözüm yok malesef testesteron mu fazla acaba ben de merak ediyorum
Uzun zamandır var bende diyorhep var mıydı
yeni mi çıktı
evham yapmayın ama gece terlemesi kötü şeylerin habercisi olabilir
hep vardıysa bünyesi öyledir yeniyse mutlaka doktora görünmeli
allah korusun uzun zamandır varsa kötü bir şey değildir inş. ama siz yine de bi tiroit hormonlarına baktırın.Uzun zamandır var bende diyor
Lenfoma.Geçmiş olsun, ne hastalığı varmış ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?