- 7 Ekim 2023
- 40
- -13
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Umudumun sebebi yaşı olması eşine bağlı olur diye dusundum21 yaş fark...
Büyük umutlar...
O akrabalarıyla ilgilenirken siz de “çocuğunuzla” ilgilensenizmesela….aynısını yapiprum
Sonra bu herifler yanlarındaki genç kadınları beğenmeyip "Sadettin abi"diyorlar. Örneğini görmüştük.21 yaş fark...
Büyük umutlar...
Çok hevesliydi amaaa53 yaşına kadar evlenmemiş biri. Bu süreç boyunca hep eş dost çevreyle vakit geçirmiş onlarla bağ kurmuş evliliğe uyum sağlayamaması normal.
20 yaş küçük kadın "almak" için hevesli olmayan erkek mi var ablacım?Çok hevesliydi amaaa
Yas farkıyla ilgili sorunumuz yok aslında eglenceli biri ama hep dışarıyla yani benle değil. İçi geçmiş değil yaniAradaki yaş farkına takıldım. Size ayak uyduracak biri değil. Adam yaşını başını almış.
Yıllar önce nişanlanmış çok sevmiş. Ayrılmışlar. Sonra evlenmeyi düşünmemiş. Evlilik hikayemiz kötü değil başlarda çok iyiydiBabaniz yasinda adam su yasina kadar evlenmemisse bir sıkıntısı vardir. İkinci evliliginiz, cocugunuz da var neden bu dede?
Halbuki onlar da genç kadını kendilerine hak görüyor lütuf değil.Umudumun sebebi yaşı olması eşine bağlı olur diye dusundum
Kocamın eğlencesi bana olmadıktan sonra ben ne yapayım ki ?Yas farkıyla ilgili sorunumuz yok aslında eglenceli biri ama hep dışarıyla yani benle değil. İçi geçmiş değil yani
Eşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden20 yaş küçük kadın "almak" için hevesli olmayan erkek mi var ablacım?
eşinizin kendi işi mi?
ticaret filan mı yapıyor?
hele bir de öyleyse o çevreden hiç kopamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?