- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.031
- 468
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Hayat o kadar kolay olsa keşke çalışmak istedim cocuga bakmadilar girdiğim istende ciktimYa kızmak istemiyorum , şartlarınızı da tam bilmiyorum ama ilk boşanma sonrası aileme dönmem zor oldu demişsiniz. Keşke önceliğiniz yaşça büyük adamla evlenmek değilde para sahibi olmak olsaydı.
Çocuğun oldugu halde culsuz birini koca diye koluna taktiysan gerçekten bu ilk ihtimalden daha büyük bir akılsızlık kusura bakma. Para için yaşlı ile evlenilebilir bunu anlarım ama parası bile yoksa neyine evlendin adamın "seviyorum" deyisine mi ?Parası olduğunu kim söyledi. Emekli bile değil. Sadece yuva kurmak istedim o da bunu istedi.
Aynı şartlarda tonla akran bulurdunuz, ne umuyorsunuz ki kart horozlardan anlamıyorum.Parası olduğunu kim söyledi. Emekli bile değil. Sadece yuva kurmak istedim o da bunu istedi.
Çocuğunuz kaç yaşında şu an ? Onu okula yollayıp kendiniz ona göre bir işe girin diyeceğim. Ne mezunusunuz ? Yani bu yaşa kadar evlenmeyen herifle evlilik olmaz ki be ablacım. Jenerasyon farkı uçurum zaten.Hayat o kadar kolay olsa keşke çalışmak istedim cocuga bakmadilar girdiğim istende ciktim
Bu Eşimle nisanliyken evden kovuldum. Size nasıl izah etsem bilemiyorum. Evlenmesemde evlendirilicektimBosaninca babanin kahrini cekmek yeniden evlenip elin burusuk adaminin kahrini cekmekten daha mi zor
ay parası da mı yokParası olduğunu kim söyledi. Emekli bile değil. Sadece yuva kurmak istedim o da bunu istedi.
IlkokulÇocuğunuz kaç yaşında şu an ? Onu okula yollayıp kendiniz ona göre bir işe girin diyeceğim. Ne mezunusunuz ? Yani bu yaşa kadar evlenmeyen herifle evlilik olmaz ki be ablacım. Jenerasyon farkı uçurum zaten.
Hayat o kadar kolay olsa keşke çalışmak istedim cocuga bakmadilar girdiğim istende ciktim
Para yok, ilgi yok, seks desen vasat. Peşinde çocuğunu da getirmiş sadece kendi katlansa yine çok görmem. O yaştaki herifle evlenmem için bana sıkıntı namına hiçbir şey yaşamama vaadi verecek vermeli. Hayret bişi ya.ay parası da mı yok
ama neden yani yuh ya
Kendimizi gecidiriyoruz işte. Dediğim gibi sadece yuva kurmak istedim yaşını önemsemedim. Huzur bulmak istedim. İlk başta çok iyiydi. Bugün yaptıklarını o zaman asla yapmam diyordu.ay parası da mı yok
ama neden yani yuh ya
Ya girme o polemiğe, sensiz buralar çok sıkıcı oluyo sonraAynı şartlarda tonla akran bulurdunuz, ne umuyorsunuz ki kart horozlardan anlamıyorum.
Bu dayılar cidden dengemi bozuyor.Ya girme o polemiğe, sensiz buralar çok sıkıcı oluyo sonra
Çocuğunla ilgilenmek ayrıdır eşinle ilgilenmek ayrıdırO akrabalarıyla ilgilenirken siz de “çocuğunuzla” ilgilensenizmesela…..
Aaaaa yatakta mükemmel cnm bi var isteeeeeePara yok, ilgi yok, seks desen vasat. Peşinde çocuğunu da getirmiş sadece kendi katlansa yine çok görmem. O yaştaki herifle evlenmem için bana sıkıntı namına hiçbir şey yaşamama vaadi verecek vermeli. Hayret bişi ya.
Ya kime ne ki yaş farkından ne saçmaParası olduğunu kim söyledi. Emekli bile değil. Sadece yuva kurmak istedim o da bunu istedi.
Şekerpare filminde Ziver diyodu ya, "Ah Ziver, ölümün bir hıyar yüzünden mi olacaktı?"Bu dayılar cidden dengemi bozuyor.
Şurda bi beş yılı anca var be abla, sonra lutfederse takar bi mutluluk çıbığı.Aaaaa yatakta mükemmel cnm bi var isteeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?