Eşimin GENİŞ CEVRESI

Problemli bir evliliği bin bir zorlukla bitirip, ikinci kez evlenirken on kat seçici olmanız gerekirken kendinizden 21 yaş büyük biri ile evlenmek istemeniz, eşinizin akraba ve arkadaşları ile ilgilenmesinden daha tuhaf bir durum.
Adam o yaşa kadar evliliğin ne olduğunu bile bilmemiş, neyi örnek alacak? Nasıl yaşadıysa öyle sürdürüyor, onda bir tuhaflık yok.

Ya kızmak istemiyorum , şartlarınızı da tam bilmiyorum ama ilk boşanma sonrası aileme dönmem zor oldu demişsiniz. Keşke önceliğiniz yaşça büyük adamla evlenmek değilde para sahibi olmak olsaydı.
Hayat o kadar kolay olsa keşke çalışmak istedim cocuga bakmadilar girdiğim istende ciktim

Parası olduğunu kim söyledi. Emekli bile değil. Sadece yuva kurmak istedim o da bunu istedi.
Çocuğun oldugu halde culsuz birini koca diye koluna taktiysan gerçekten bu ilk ihtimalden daha büyük bir akılsızlık kusura bakma. Para için yaşlı ile evlenilebilir bunu anlarım ama parası bile yoksa neyine evlendin adamın "seviyorum" deyisine mi ?

Hayat o kadar kolay olsa keşke çalışmak istedim cocuga bakmadilar girdiğim istende ciktim
Çocuğunuz kaç yaşında şu an ? Onu okula yollayıp kendiniz ona göre bir işe girin diyeceğim. Ne mezunusunuz ? Yani bu yaşa kadar evlenmeyen herifle evlilik olmaz ki be ablacım. Jenerasyon farkı uçurum zaten.

Baba evinden kaçmak için yapmışsınız evliliği
Baba evine Dönmek gibi bir şey de düşünmüyorsunuz.
Çocuğuza odaklanıp adamdan Maksimum verim almaya bakın. Çok takılmamayi öğrenin çünkü başka da çareniz yok gibi. Adamla dışarı çıkın sizde o size ayak uydurmaz siz ona uydurun madem

ay parası da mı yok
ama neden yani yuh ya
Para yok, ilgi yok, seks desen vasat. Peşinde çocuğunu da getirmiş sadece kendi katlansa yine çok görmem. O yaştaki herifle evlenmem için bana sıkıntı namına hiçbir şey yaşamama vaadi verecek vermeli. Hayret bişi ya.

Aaaaa yatakta mükemmel cnm bi var isteeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…