Eşimin GENİŞ CEVRESI

BIzim toplumumuzda o yastaki erkekler askerlik yapip is bulup evlendirilmek uzere yetistirildiler. Boyle yetistirilen bi erkegin 50 yasina kadar evlenmemesi sasirtici. Bi sorunu oldugu icin evlenmedigini dusundurdu bana. Bu hallerini daha onceki kadinlara gosterdigini o yuzden olmadigini sonra size evlenene kadar baska biri gibi davrandigini dusundurdu. Sizden 20 yas buyuk birisini degistiremezsiniz. Hele 50 kusur yasina gelmis birini hic. Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gidecekseniz.

Anlatamıyorsunuz degil arkadaşım. Adam anlasa da işine gelmiyordur. Risk almışsınız olmamış.

Gencecik yaşında neden bu kadar yaşı olgun birini tercih ettin ki? Senin hayatta henüz deneyimlemedigin onlarca şey varken, onun o yolları üçer beşer gidip döndüğünü tahmin edersin. Seninle evlenmek onun için övünç kaynağı olmuştur. Genç biriyle evlenmiş sonuçta. ama 50 küsür yaşına kadar hiç evlenmemiş birinin de evine ve eşine bağlı olmamasını da anlayabiliyorum. Gençlik ve yetişkinlik dönemini çoktan geçmiş birisi. Onun yaşında birinin hayatındaki radikal değişikliğe ayak uyduramamasi zaten tahmin edilebilir durum.

Gitmem çok zor

Gece geç gelmesi sorun. Evlenmeden bunlar konuşulmadı mı ? Sevgili iken evlenince böyle yapmamalisin demediniz mi ?

Ya bu kart zamparalarla evlenen genç kadınlara ne demeli. Allah'ım bir de ne "umutlarla evlendim" diyor. Çıldırmamak elde değil.
Kocakarı lafını çok dinliyorlar. Neymiş yaşlı adam kıymet bilirmiş. Sonra yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor konularından geçilmiyor bura.

Çocuğum olduğu için cnm. Ailesini tanıyordum az çok benim için cocuk önemliydi o konuda hakkını yiyemem

Bosaninca babanin kahrini cekmek yeniden evlenip elin burusuk adaminin kahrini cekmekten daha mi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…