- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
BIzim toplumumuzda o yastaki erkekler askerlik yapip is bulup evlendirilmek uzere yetistirildiler. Boyle yetistirilen bi erkegin 50 yasina kadar evlenmemesi sasirtici. Bi sorunu oldugu icin evlenmedigini dusundurdu bana. Bu hallerini daha onceki kadinlara gosterdigini o yuzden olmadigini sonra size evlenene kadar baska biri gibi davrandigini dusundurdu. Sizden 20 yas buyuk birisini degistiremezsiniz. Hele 50 kusur yasina gelmis birini hic. Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gidecekseniz.Merhaba arkadaşlar
Sorunumu özetle anlatmaya çalışacağım
Eşimle 1 bucuk sene önce evlendim.
Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Eşim 53 yaşında ben 32. Bir çocuğum var. Sorunum eşimin aşırı derece akrabalarına ve arkadaşlarına düşkünlüğü. Benim onun üzerinde hiçbir etkim yok. 1 bucuk yıldır bu devam ediyor. Nisanlilik dönemimizde sadece benden ibaret olan hayatı şimdi tam tersine döndü. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar erken mi diye bilirsiniz. Evet bu kadar erken yoruldum çünkü ilk evliligim boşanma ve baba evi sürecim çok kötüydü. Bu evliliğimi büyük umutla yaptım. Eşimi seviyorum ama dışarı yönelmesi beni çok mutsuz ediyor. Konuştuğumda takıntılı olduğumu ve kafamda kurdugumu söylüyor devamlı. Ne yapabilirim yorumlarınıza ihtiyacım var
Anlatamıyorsunuz degil arkadaşım. Adam anlasa da işine gelmiyordur. Risk almışsınız olmamış.Eşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden
Zoruma gidende o başta çok iyiydi birlikte biyerlere gitmek isterdi. Ailem tutucu olduğu için gidemedik basbasa evlenince yaparız diye düşündüm sonuç husranKocamın eğlencesi bana olmadıktan sonra ben ne yapayım ki ?
Gitmem çok zorBIzim toplumumuzda o yastaki erkekler askerlik yapip is bulup evlendirilmek uzere yetistirildiler. Boyle yetistirilen bi erkegin 50 yasina kadar evlenmemesi sasirtici. Bi sorunu oldugu icin evlenmedigini dusundurdu bana. Bu hallerini daha onceki kadinlara gosterdigini o yuzden olmadigini sonra size evlenene kadar baska biri gibi davrandigini dusundurdu. Sizden 20 yas buyuk birisini degistiremezsiniz. Hele 50 kusur yasina gelmis birini hic. Ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gidecekseniz.
Halbuki onlar da genç kadını kendilerine hak görüyor lütuf değil.
Gece geç gelmesi sorun. Evlenmeden bunlar konuşulmadı mı ? Sevgili iken evlenince böyle yapmamalisin demediniz mi ?Eşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden
İşiniz yok mu ?Gitmem çok zor
Kocakarı lafını çok dinliyorlar. Neymiş yaşlı adam kıymet bilirmiş. Sonra yaşça büyük kocam yüzüme bakmıyor konularından geçilmiyor bura.Ya bu kart zamparalarla evlenen genç kadınlara ne demeli. Allah'ım bir de ne "umutlarla evlendim" diyor. Çıldırmamak elde değil.
Çocuğum olduğu için cnm. Ailesini tanıyordum az çok benim için cocuk önemliydi o konuda hakkını yiyememGencecik yaşında neden bu kadar yaşı olgun birini tercih ettin ki? Senin hayatta henüz deneyimlemedigin onlarca şey varken, onun o yolları üçer beşer gidip döndüğünü tahmin edersin. Seninle evlenmek onun için övünç kaynağı olmuştur genç biriyle evlenmiş sonuçta ama 50 küsür yaşına kadar hiç evlenmemiş birinin de evine ve eşine bağlı olmamasını da anlayabiliyorum. Gençlik ve yetişkinlik dönemini çoktan geçmiş birisi. Onun yaşında birinin hayatındaki radikal değişikliğe ayak uyduramamasi zaten tahmin edilebilir durum.
Ilk evliliginizden ders alip gozunuzu acsaydiniz keske. Allah yardim etsinGitmem çok zor
Malesefİşiniz yok mu ?
Aradaki yaş farkına takıldım. Size ayak uyduracak biri değil. Adam yaşını başını almış.
Kismet degilmis. Yahu ne isjn var baban yasinda adamla.Çok hevesliydi amaaa
Ilk evliliginizden ders alip gozunuzu acsaydiniz keske. Allah yardim etsi
Baba evine sigamadimIlk evliliginizden ders alip gozunuzu acsaydiniz keske. Allah yardim etsin
Ya kızmak istemiyorum , şartlarınızı da tam bilmiyorum ama ilk boşanma sonrası aileme dönmem zor oldu demişsiniz. Keşke önceliğiniz yaşça büyük adamla evlenmek değilde para sahibi olmak olsaydı.Malesef
Parası olduğunu kim söyledi. Emekli bile değil. Sadece yuva kurmak istedim o da bunu istedi.Özet: para ve iyi şartlar için yapılan evlilik. Sonuç : para mutluluk getirmiyor.
Boşver geç gelsin değiştiremezsin alış artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?