Eşimin GENİŞ CEVRESI

O yorumu görmemiştim. Eve davet etmiyosa cocukla gorusturmuyosa bence sorun yok. Cocugun guvenligi ile ilgili bisey dememis konusunda. Oyle bi durumdan soz etseydi bende saglam saydirirdim. Adamin ayri bir dunyasi var. Konu sahibine bir eş olarak özel zaman ayirmiyor sadece. Bana sorsalar bende 21 yas buyuk bir adami tercih etmem orasi ayri mesele. sadece yaştan ötürü eski eşin karisma hakki yok demek istedim.

İşte onu anlayamadım. Adam biraz farklı bir imaj çizmiş ve beklentileri yükseltmiş. Konu sahibi duvara toslamış şu an. Bence şu an konforlu bir hayatı varsa zamanla alışacaktır.
Tabi o jenerasyon öyle.
Bir de 50 yaşına kadar aile kurmamış biri alışkanlıklarını değiştiremez ki.

Alem yapma dediği erkek erkeğe içmeye gitmek gibi anladım ben. 50 yaşından sonra amca zaten o işleri bırakmıştır.
Konu sahibi de öyle bir şey belirtmemiş.
Çıkarım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Zaman zaman hepimiz ‘alem’ yapıyoruz sonuçta.

ben de öyle algıladım
muhtemelen içmek akşam oturmak bir yerlere taklımak, hatta iş saatinden sonra birbirinin mekanına yemek söylemek demlenmek filan gibi şeyler

ama yine muhtemelen tamamen erkek erkeğe
kadınla eğlenmeyi bilmeyen, kadınların gelmediği bir çevresi var herhalde

işte o yüzden de konu başlığı bu çevresi

Evet muhtemelen bu da yaştan dolayı. O Yaş grubu kadınlı erkekli eğlenmeyi bilmez genelde.

Evet muhtemelen bu da yaştan dolayı. O Yaş grubu kadınlı erkekli eğlenmeyi bilmez genelde.

Gel beni bir daha dolandir diyor resmen Allah akıl fikir versin ama zaten karısını da aldatmış haketmiş

sadece eğlenmek de değil ki

hani çıkarımın dibine vurmak da istemem de
ben çok görmüşümdür iş bitiyor, elemanları bile eve gidiyor
saatlerce bir gün onun mekanındabir gün bunun mekanında
içmiyor da bazısı ya da minimal içiyor mesela çay içiyor ya da
laflıyorlar
iş konuşuyorlar
öyle geyik yapıyorlar, bazen de atlayıp bir yere gidiyorlar filan

benim öğrenciyken çalıştığım bir kaç yer vardı mesela, bu adamların çoğu patrondu bir gün onda bir gün bunda toplaşırlardı neredeyse haftada 5 gün aynı ekip...
eşleri ne işi bilir, ne geliri gideri bilir...
eşini işine karıştıranı ayıplarlardı bir de

Evet o jenerasyon el iyisi çoğunlukla, elalem diye ölürler, "desinler"e çalışırlar. Gerçi bizim jenerasyon da yiyip içip gezdiğini cümle alem bilsin ister ahahah. Bireysel mutluluğa daha odaklıyız, eskilerde bu yoktur, hep başkalarını memnun etmekten kendilerini ve ailelerini boşlamışlar.

Yaş farkı çok fazla , adam orta yaşli bu saatten sonra degişmez

Acaba dedemizin ne gibi dışarı hayatı var bu saatten sonra,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…