- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
O yorumu görmemiştim. Eve davet etmiyosa cocukla gorusturmuyosa bence sorun yok. Cocugun guvenligi ile ilgili bisey dememis konusunda. Oyle bi durumdan soz etseydi bende saglam saydirirdim. Adamin ayri bir dunyasi var. Konu sahibine bir eş olarak özel zaman ayirmiyor sadece. Bana sorsalar bende 21 yas buyuk bir adami tercih etmem orasi ayri mesele. sadece yaştan ötürü eski eşin karisma hakki yok demek istedim.Konu sahibinin başlığı yazım şekli, mesajlarında kullandığı "alem yapma" ifadeleri sebebiyle; çocuk açısından sağlıklı ve güvenli bir ortam olmama ihtimali de geldi aklıma.
Ebeveynler ayrılsa da velayet karşı tarafta olsa da, öncelik çocukların sağlığı ve güvenliği olmalı diye düşünüyorum.
İyi de konu sahibinin beklentileri düşük değil. Arkadaşların dediği de doğru yani, 50'sinden sonra değişmez kimse kolay kolay. Adam hayatını böyle yaşamış zaten. Adam akraba, eş dost diye ölüyormuş. Valla benim çevremdeki 50+ erkekler de böyle. Arkadaş düşkünlüğü, kahveye gitme, balığa çıkma vs. gibi aktiviteleri ailesine tercih ediyorlar.
Eğitimli, eşine aşık, bilinçli kesim bayağı az yani. Kuşak etkisi diyorum ben buna.
Konu sahibinin başlığı yazım şekli, mesajlarında kullandığı "alem yapma" ifadeleri sebebiyle; çocuk açısından sağlıklı ve güvenli bir ortam olmama ihtimali de geldi aklıma.
Ebeveynler ayrılsa da velayet karşı tarafta olsa da, öncelik çocukların sağlığı ve güvenliği olmalı diye düşünüyorum.
ben de öyle algıladımAlem yapma dediği erkek erkeğe içmeye gitmek gibi anladım ben. 50 yaşından sonra amca zaten o işleri bırakmıştır.
Konu sahibi de öyle bir şey belirtmemiş.
Çıkarım yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Zaman zaman hepimiz ‘alem’ yapıyoruz sonuçta.
ben de öyle algıladım
muhtemelen içmek akşam oturmak bir yerlere taklımak, hatta iş saatinden sonra birbirinin mekanına yemek söylemek demlenmek filan gibi şeyler
ama yine muhtemelen tamamen erkek erkeğe
kadınla eğlenmeyi bilmeyen, kadınların gelmediği bir çevresi var herhalde
işte o yüzden de konu başlığı bu çevresi
ben de öyle algıladım
muhtemelen içmek akşam oturmak bir yerlere taklımak, hatta iş saatinden sonra birbirinin mekanına yemek söylemek demlenmek filan gibi şeyler
ama yine muhtemelen tamamen erkek erkeğe
kadınla eğlenmeyi bilmeyen, kadınların gelmediği bir çevresi var herhalde
işte o yüzden de konu başlığı bu çevresi
Gel beni bir daha dolandir diyor resmenDayım saf biri değil. Ama 27 yaşındaki kadının elinde oyuncağa döndü. Onu kırmamak için her şeyi yapıyordu. Deli gibi aşıktı. Halen kadına aşık. Kadına ne istersen yaparım yeterki geri dön dedi kadın dönmedi. Yoksa dayım paranın yaşını değil kadının yasını tut. Halada öyle.
sadece eğlenmek de değil kiEvet muhtemelen bu da yaştan dolayı. O Yaş grubu kadınlı erkekli eğlenmeyi bilmez genelde.
Evet o jenerasyon el iyisi çoğunlukla, elalem diye ölürler, "desinler"e çalışırlar. Gerçi bizim jenerasyon da yiyip içip gezdiğini cümle alem bilsin ister ahahah. Bireysel mutluluğa daha odaklıyız, eskilerde bu yoktur, hep başkalarını memnun etmekten kendilerini ve ailelerini boşlamışlar.İyi de konu sahibinin beklentileri düşük değil. Arkadaşların dediği de doğru yani, 50'sinden sonra değişmez kimse kolay kolay. Adam hayatını böyle yaşamış zaten. Adam akraba, eş dost diye ölüyormuş. Valla benim çevremdeki 50+ erkekler de böyle. Arkadaş düşkünlüğü, kahveye gitme, balığa çıkma vs. gibi aktiviteleri ailesine tercih ediyorlar.
Eğitimli, eşine aşık, bilinçli kesim bayağı az yani. Kuşak etkisi diyorum ben buna.
Yaş farkı çok fazla , adam orta yaşli bu saatten sonra degişmezMerhaba arkadaşlar
Sorunumu özetle anlatmaya çalışacağım
Eşimle 1 bucuk sene önce evlendim.
Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Eşim 53 yaşında ben 32. Bir çocuğum var. Sorunum eşimin aşırı derece akrabalarına ve arkadaşlarına düşkünlüğü. Benim onun üzerinde hiçbir etkim yok. 1 bucuk yıldır bu devam ediyor. Nisanlilik dönemimizde sadece benden ibaret olan hayatı şimdi tam tersine döndü. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar erken mi diye bilirsiniz. Evet bu kadar erken yoruldum çünkü ilk evliligim boşanma ve baba evi sürecim çok kötüydü. Bu evliliğimi büyük umutla yaptım. Eşimi seviyorum ama dışarı yönelmesi beni çok mutsuz ediyor. Konuştuğumda takıntılı olduğumu ve kafamda kurdugumu söylüyor devamlı. Ne yapabilirim yorumlarınıza ihtiyacım var
Akla Putin gelmesi de çok ilginç değil mi? Herkesin aklına George Clooney filan gelir çünkü.Konu yine yaş farkından Putine kadar gelmiş
Putin benim listeme giremez zaten o ayılı foto da fakeAkla Putin gelmesi de çok ilginç değil mi? Herkesin aklına George Clooney filan gelir çünkü.
Bende de Jason StathamPutin benim listeme giremez zaten o ayılı foto da fake
Gianluca Vacchi falan var yani
Jason abimizin de maşallahı varBende de Jason Stathameşim de onun ikizi zaten aha calci'ye sor.
40 yıl düşünsem aklıma gelmez inan ki. O kadar seçenek arasında Putin nedirJason abimizin de maşallahı varama putin yine yok listede
Acaba dedemizin ne gibi dışarı hayatı var bu saatten sonra,Merhaba arkadaşlar
Sorunumu özetle anlatmaya çalışacağım
Eşimle 1 bucuk sene önce evlendim.
Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Eşim 53 yaşında ben 32. Bir çocuğum var. Sorunum eşimin aşırı derece akrabalarına ve arkadaşlarına düşkünlüğü. Benim onun üzerinde hiçbir etkim yok. 1 bucuk yıldır bu devam ediyor. Nisanlilik dönemimizde sadece benden ibaret olan hayatı şimdi tam tersine döndü. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar erken mi diye bilirsiniz. Evet bu kadar erken yoruldum çünkü ilk evliligim boşanma ve baba evi sürecim çok kötüydü. Bu evliliğimi büyük umutla yaptım. Eşimi seviyorum ama dışarı yönelmesi beni çok mutsuz ediyor. Konuştuğumda takıntılı olduğumu ve kafamda kurdugumu söylüyor devamlı. Ne yapabilirim yorumlarınıza ihtiyacım var
Putin'in ortalama altı bir dayıyla karşılaştırılması üzücü.40 yıl düşünsem aklıma gelmez inan ki. O kadar seçenek arasında Putin nedir
Girdikleri o buzlu karlı sudan daha fazla soğuk duş etkisi yapar.Putin'in ortalama altı bir dayıyla karşılaştırılması üzücü.
İlla 50+ istiyorsak Johnny Depp falan var. Putin'den her türlü evladır.40 yıl düşünsem aklıma gelmez inan ki. O kadar seçenek arasında Putin nedir
Yaaa onu da çok beğeniyorumİlla 50+ istiyorsak Johnny Depp falan var. Putin'den her türlü evladır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?