Eşimin GENİŞ CEVRESI

Beter olsun dayınız gibi adamlar

31 yaşındayım, 35 yaş üstüne bakmam.
53 yaşında biri
Konuyu niye saptırıyorsunuz ki kadın yaş farkını mı sormuş size eşinin çevresine olan bağlılığını sormuş
İyi de konu buna bağlı. 53 yaşında adamların ülkemizdeki ilgi alanları malum. Akraba, kahveye gitmek vs.
Eğitimli olmadığı sürece o yaş grubu aşağı yukarı böyle.

Anladığım kadarıyla bu evlilik aile evinden kaçış olmuş size. E keyfini çıkarın. Bazı şeyleri görmezden gelin. O gitsin ailesine siz çocuğunuzla evin keyfini sürün. Gezin tozun. Çocuğunuz ilk eşinizden mi?

Ay bir keresinde aklıma geldi 50 kusur yasinda bir adam bana takmıştı .
Erkek arkadaşım var diye kibarca red ettim.
Adam hala yaziyordu falan bastım engeli .
Deli midirler nedirler.
Bazı hemcinslerimiz yüz veriyor diye herkesi aynı sanıyorlar.
Fotolarımin altına yorum yapmıştı ay dedim görecek biri şimdi rezil olucam.
Millet bir tarafiyla güler valla

İkinci evlilik için risk almışsınız bu kadar yaş farkını önemsemeyerek. Kuşak farkı var eee adam gelmiş 50lerine bir de. Bakıyorum da 50’lerinde olan annem babam da çevreleriyle vakit geçiriyorlar romantiklik pek yok yani

Yok artık!
Hangi şartlar altında 50 yaş ve üstü yaşlı erkekler için yaş farkı aranmaz? Boşanmış ve çocuklu olması mı bunun haklı gerekçesi?
Bence kuşak farkının hiçbir türlü oluru yok.

Son düzenleme:
Macron'un eşi, lisedeyken adamın hocasıymış diye biliyorum. Sonra belki parasına da tutulmuştur

Ohaaa dayın da gerçekten saf mı? Kadının eline nasıl vermiş okadar parayı

Ohaaa dayın da gerçekten saf mı? Kadının eline nasıl vermiş okadar parayı

Dayım saf biri değil. Ama 27 yaşındaki kadının elinde oyuncağa döndü. Onu kırmamak için her şeyi yapıyordu. Deli gibi aşıktı. Halen kadına aşık. Kadına ne istersen yaparım yeterki geri dön dedi kadın dönmedi. Yoksa dayım paranın yaşını değil kadının yasını tut. Halada öyle.

Konu sahibinin ekonomik özgürlüğü yok.
Aile evinde rahat değilmiş.
Çocuğu varmış.
Bir kaçış yolu aramış.
(Diye tahmin ediyorum)
Bence bu kadar eleştirmeye gerek yok.
İyi bir insansa evde huzuru varsa beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda var.

Eski eşlerin buna karisma hakki yok bence.
Adam hirsiz, sapik, tacizci vs degilse cocuga bir etkisi olmaz. cocuga babalik yapmayacak ki

Konu sahibinin başlığı yazım şekli, mesajlarında kullandığı "alem yapma" ifadeleri sebebiyle; çocuk açısından sağlıklı ve güvenli bir ortam olmama ihtimali de geldi aklıma.

Ebeveynler ayrılsa da velayet karşı tarafta olsa da, öncelik çocukların sağlığı ve güvenliği olmalı diye düşünüyorum.

İyi de konu sahibinin beklentileri düşük değil. Arkadaşların dediği de doğru yani, 50'sinden sonra değişmez kimse kolay kolay. Adam hayatını böyle yaşamış zaten. Adam akraba, eş dost diye ölüyormuş. Valla benim çevremdeki 50+ erkekler de böyle. Arkadaş düşkünlüğü, kahveye gitme, balığa çıkma vs. gibi aktiviteleri ailesine tercih ediyorlar.
Eğitimli, eşine aşık, bilinçli kesim bayağı az yani. Kuşak etkisi diyorum ben buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…