- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi isimbulamadim34
-
Beter olsun dayınız gibi adamlarBenim dayım da karısını 30 yaş genç birisi için boşadı ve onunla evlendi.Beş sene sürdü evliliği. Kadın dayıma trilyonluk evi beğenmiyorum diye zorla satırdı. Sonrada o parayı alıp ailesiyle yurt dışına kaçtı.
beş senelik hizmet bedelidir oKusura bakma ama cok iyi olmus dayina.
Beter olsun dayınız gibi adamlar
beş senelik hizmet bedelidir o
Ne olursa olsun yaş farkı çok. Benle aynı yaştasınız. Ben kendimi o yaşta bi adamla düşünemiyorum. Hatta 8-10 yaş bile çok fazla bana göre.Yas farkıyla ilgili sorunumuz yok aslında eglenceli biri ama hep dışarıyla yani benle değil. İçi geçmiş değil yani
İyi de konu buna bağlı. 53 yaşında adamların ülkemizdeki ilgi alanları malum. Akraba, kahveye gitmek vs.Konuyu niye saptırıyorsunuz ki kadın yaş farkını mı sormuş size eşinin çevresine olan bağlılığını sormuş
Oha.Eşim 53 yaşında ben 32
Ay neresi çıtır ya.En bakımlısı bile stresten çöküyor dedin ya Putinde stres her halt var bak bakımla adam çıtır
Yok artık!O zaman ile değerlendiremeyiz kadın çocuğu var ve eşinden ayrılmış hem elektrik alıp hem çocuğuyla kabul edecek ayni yaşlarda birini bulmak üstelik güvenilir bu devirde çok zor inanmış ki evlenmiş belli şartlarda yaş farkı aranmaz
Macron'un eşi, lisedeyken adamın hocasıymış diye biliyorum. Sonra belki parasına da tutulmuşturSarkozy'nin eşi Fransa'nın en etkili ailelerinden birinin kızı...bu evliliklerde para vs. sorun değil ve kadından geliyor ağırlıklı olarak böyle "minik" etmenleri göz ardı ediyoruz....
Düzeltme: Macron olacak. İkisini de eş derecede sevmem ondna herhalde. ama düzelteyim.
Ohaaa dayın da gerçekten saf mı? Kadının eline nasıl vermiş okadar parayıBenim dayım da karısını 30 yaş genç birisi için boşadı ve onunla evlendi.Beş sene sürdü evliliği. Kadın dayıma trilyonluk evi beğenmiyorum diye zorla satırdı. Sonrada o parayı alıp ailesiyle yurt dışına kaçtı.
Ohaaa dayın da gerçekten saf mı? Kadının eline nasıl vermiş okadar parayı
Yok artık!
Hangi şartlar altında 50 yaş ve üstü yaşlı erkekler için yaş farkı aranmaz? Boşanmış ve çocuklu olması mı bunun haklı gerekçesi?
Bence kuşak farkının hiçbir türlü oluru yok.
Eski eşlerin buna karisma hakki yok bence.Kız mı, erkek mi ? Çocuğunuzun babası, çocuğunun dedesi yaşındaki bir adamla aynı evde yaşamasına karşı çıkmadı mı ?
Eski eşlerin buna karisma hakki yok bence.
Adam hirsiz, sapik, tacizci vs degilse cocuga bir etkisi olmaz. cocuga babalik yapmayacak ki
Akraba toplantıları yilbasi bayram seyran eğlence hep beraberiz. Bunun dışında bensiz gittiği ortamlar eski alışkanlıklarına geri döneceği korkum var. Bu yüzden alem yaptığı arkadaşlarıyla görüşmesini istemiyorum. Akraba konusunda da. Hepsi iyi hepsi baştaci. Onlara gösterdiği ilgiyi bana da gösterdin istiyorum haklı haksız ayırt edebilsin.karim var desin yaniii
İyi de konu sahibinin beklentileri düşük değil. Arkadaşların dediği de doğru yani, 50'sinden sonra değişmez kimse kolay kolay. Adam hayatını böyle yaşamış zaten. Adam akraba, eş dost diye ölüyormuş. Valla benim çevremdeki 50+ erkekler de böyle. Arkadaş düşkünlüğü, kahveye gitme, balığa çıkma vs. gibi aktiviteleri ailesine tercih ediyorlar.Konu sahibinin ekonomik özgürlüğü yok.
Aile evinde rahat değilmiş.
Çocuğu varmış.
Bir kaçış yolu aramış.
(Diye tahmin ediyorum)
Bence bu kadar eleştirmeye gerek yok.
İyi bir insansa evde huzuru varsa beklentileri çok yüksek tutmamakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?