Eşimin genişliği

Benim için çocuğum herşeyden daha önemli. Bunları öğrendikten sonra ona sevgim kalmadı zaten. Artık istediğiyle yatıp kalksın benden uzak olsun

Hayır bir de görücü usulü evlenmiş.
Kız görücü usulünün amacı bu ya, aşık oldum vermezseniz kaçarım modu olmadığı için didik didik her detayı sorgulayabiliyorsun. Aşk gözünü kör etmiyor neticede. Araştır soruştur yani, kayınpeder yıllarca karısını yakın akrabasıyla aldatmış, duyulmaması imkansız yani. Şunu duyup görücü usulü evlenmeye can atmazsın sanırım?

Şunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek
Açın herkesi toplayın dökün...ben değilim kuzen getirmiş derse benim evim garsoniyer mi,kerhane mi? Birileri rahat rahat sevişsin diye benim yatak odam orta malımı ,peze..... lik mi yapıyor kaç paraya kiralıyor evi ???sorun bakalım ne diyecek Adam kuzen karı getirmiş onun donu dediğinde yıkmalıydınız ortalığı sizin tavrınızda normal değil ,ne demek benim yatağımda sevişmek buna izin veren leş ,eli şeyinde sapık kocayı yolarım

Haklısınız sanırım yapacağım en iyi şey bu olacak. Ben kimseye bir şey demeden boşanmayı düşünüyorum. Ama sanırım onları da rezil etmem daha iyi olur

Şöyle bir ihtimal geldi benim aklıma. Kocanızın bir metresi var ve kadın siz uyanın diye o çamaşırı bilerek bıraktı. Yoksa kim unutur giymeyi ya mantıklı mı bu? Bana çok saçma geldi o kısım
Aynısını sordum aynısını, aklın yolu bir, donunu nasıl unutursun ki? Ve çekmecede !?

Aaa okumadım valla ama doğru diyorsun yani takı toka vs değil ki kocaman çamaşır ya. Sürekli giyilen bir şey ne kadar acele edilirse edilsin unutulmaz ki.
Üstelik çekmecede bırakılmış, hadi hararetle soyundun sevistin, bitti gitti, yerde sağda solda olsa okey de, çekmecede?

Senden sonra yazmışım aynı saniyelerde

Yazmak nedense garip geliyor ama çamaşırın ölçüleri ile mesajlaşan kadının vücut ölçüleri arasında benzerlik varsa daha emin olabilirsiniz.

İğrençlik bu ya. Neyine inanacaksın adamın ?? Ayrıca kendine dikkat et. Böyle biriyse eşin gizlice fotoğrafını videolarını da çekip paylaşabilir. Bu adamla bir ömür geçirebilecek misin

Bende öyle düşünüyorum ama sonra herkes benim üstüme gelecek diye korkuyorum. Zaten önümde zor bir süreç var. Birde başkaları ile uğraşmak beni daha da yoracak gibi
Önce kendini sağlama alda sonra o kızada yardım edersin

Aynısını sordum aynısını, aklın yolu bir, donunu nasıl unutursun ki?
İnsan iç çamaşırını nasıl unutur?? Hepimiz bilerek bırakıldığında hem fikiriz En uçuk ihtimal ,fantazi olsun diye 3-5 don getirdi sabahlara kadar giymece çıkarmaca çılgın saatler sonunda diğerlerini aldı bunu unuttu ,eşinin metresi......

O kadın neden sizin eşinize pasta resimleri atmış onu anlamadım.. Bence eşinizin de kuzeninin eşinden bi beklentisi olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…