- 3 Eylül 2025
- 32
- 68
- 3
- 26
- Konu Sahibi efsaneanne
-
Bende öyle düşünüyorum ama sonra herkes benim üstüme gelecek diye korkuyorum. Zaten önümde zor bir süreç var. Birde başkaları ile uğraşmak beni daha da yoracak gibiYapmalısın tabi ki o gariban kız da kaçıp kendini kurtarsın
Benim için çocuğum herşeyden daha önemli. Bunları öğrendikten sonra ona sevgim kalmadı zaten. Artık istediğiyle yatıp kalksın benden uzak olsunYahu kim donunu bırakır da gider, belli ki fark edin diye bırakılmış o don orda. Ne yaptı donsuz donsuz mu çıktı evden kadın ? Konu bütünlüğüne odaklanamadım bile, leş gibi bi aile, leş gibi bi ortam. Böyle bi ailede çocuk mu yetiştirilir. Kocanızın zerre kadar farkı olduğunu düşünmüyorum kuzeninden. Umarım boşanacak cesareti bulursunuz
Hayır bir de görücü usulü evlenmiş.Poligami sülaleKusura bakmayın komik degilmi niye onlara benzemesinki yada niye benzesin.Siz sadece bundan sonra ne yapacaksınız ona bakın ya gül cemali kocam deyip yut günde bir kez yalanlari yada ne yapılması gerektiği açık ben yazmıyorum
Açın herkesi toplayın dökün...ben değilim kuzen getirmiş derse benim evim garsoniyer mi,kerhane mi? Birileri rahat rahat sevişsin diye benim yatak odam orta malımı ,peze..... lik mi yapıyor kaç paraya kiralıyor evi ???sorun bakalım ne diyecek Adam kuzen karı getirmiş onun donu dediğinde yıkmalıydınız ortalığı sizin tavrınızda normal değil ,ne demek benim yatağımda sevişmek buna izin veren leş ,eli şeyinde sapık kocayı yolarımŞunu kastediyorum eşim kuzenine ait olduğunu iddia ediyor ya. Ben konuyu aile büyüklerine açtığımda yine aynı şeyi söyleyecek benlik bir şey yok diyecek
Hayır bir de görücü usulü evlenmiş.
Kız görücü usulünün amacı bu ya, aşık oldum vermezseniz kaçarım modu olmadığı için didik didik her detayı sorgulayabiliyorsun. Aşk gözünü kör etmiyor neticede. Araştır soruştur yani, kayınpeder adayı yıllarca karısını yakın akrabasıyla aldatmış, duyulmaması imkansız yani. Şunu duyup görücü usulü evlenmeye can atmazsın sanırı
Haklısınız sanırım yapacağım en iyi şey bu olacak. Ben kimseye bir şey demeden boşanmayı düşünüyorum. Ama sanırım onları da rezil etmem daha iyi olurAçın herkesi toplayın dökün...ben değilim kuzen getirmiş derse benim evim garsoniyer mi,kerhane mi? Birileri rahat rahat sevişsin diye benim yatak odam orta malımı ,peze..... lik mi yapıyor kaç paraya kiralıyor evi ???sorun bakalım ne diyecek Adam kuzen karı getirmiş onun donu dediğinde yıkmalıydınız ortalığı sizin tavrınızda normal değil ,ne demek benim yatağımda sevişmek buna izin veren leş ,eli şeyinde sapık kocayı yolarım
Aynısını sordum aynısını, aklın yolu bir, donunu nasıl unutursun ki? Ve çekmecede !?Şöyle bir ihtimal geldi benim aklıma. Kocanızın bir metresi var ve kadın siz uyanın diye o çamaşırı bilerek bıraktı. Yoksa kim unutur giymeyi ya mantıklı mı bu? Bana çok saçma geldi o kısım
Ben eşimin kuzenlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen de o yüzden bilerek bıraktı ki ben göreyimAynısını sordum aynısını, aklın yolu bir, donunu nasıl unutursun ki?
Aaa okumadım valla ama doğru diyorsun yani takı toka vs değil ki kocaman çamaşır ya. Sürekli giyilen bir şey ne kadar acele edilirse edilsin unutulmaz ki.Aynısını sordum aynısını, aklın yolu bir, donunu nasıl unutursun ki?
Üstelik çekmecede bırakılmış, hadi hararetle soyundun sevistin, bitti gitti, yerde sağda solda olsa okey de, çekmecede?Aaa okumadım valla ama doğru diyorsun yani takı toka vs değil ki kocaman çamaşır ya. Sürekli giyilen bir şey ne kadar acele edilirse edilsin unutulmaz ki.
Evet eşim ve kuzenin eşi mesajlaşmış. Hani kocasını aldatan kadın varya onu kastediyorum. Eşim bana dedi ki ben onun kocasını aldattığını öğrendiğim için eşine anlatmayayım diye beni ikna etmeye çalışıyor. Bende aptallık edip ona inanmayı seçtim. Sonra o iç çamaşırını görünce bende herşey koptu. İç çamaşır meselesine inanmadım. Allah belasını versin hepsinin. Benim hayatımı mahvettiler. Biliyorum evlenmek kadar boşanmakta normal ama yinede çok zor bir süreç olacak benim için
İğrençlik bu ya. Neyine inanacaksın adamın ?? Ayrıca kendine dikkat et. Böyle biriyse eşin gizlice fotoğrafını videolarını da çekip paylaşabilir. Bu adamla bir ömür geçirebilecek misinMerhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden
Önce kendini sağlama alda sonra o kızada yardım edersinBende öyle düşünüyorum ama sonra herkes benim üstüme gelecek diye korkuyorum. Zaten önümde zor bir süreç var. Birde başkaları ile uğraşmak beni daha da yoracak gibi
Yazmak nedense garip geliyor ama çamaşırın ölçüleri ile mesajlaşan kadının vücut ölçüleri arasında benzerlik varsa daha kesin emin olabilirs
İnsan iç çamaşırını nasıl unutur?? Hepimiz bilerek bırakıldığında hem fikiriz En uçuk ihtimal ,fantazi olsun diye 3-5 don getirdi sabahlara kadar giymece çıkarmaca çılgın saatler sonunda diğerlerini aldı bunu unuttu ,eşinin metresi......Aynısını sordum aynısını, aklın yolu bir, donunu nasıl unutursun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?