Eşimin genişliği

Evet olaya kendi bakış açımla bakıyorum ben önce ortalığı yıkar yakar sonra kendimi bırakır o şok halini yaşarım.Konu sahibi üyelik iptali yaptığına göre kocişle barışıldı......

Eşiniz kuzeninin yaptığını önemsemiyor çünkü o da aynı düşüncelere sahip. Bakın siz anlatırken tiksinmişsiniz ama o hala iletişimine devam ediyor. Normal bir erkek bunun karısına sarkan benimkine de sarkar der. Namus, ar, haysiyet, onur herkeste bulunmuyor malesef.

İç çamaşırından sonra eşine inanman senin genişliğin olur artık

Adam ailede ne gördüyse ona dönüşür diyorum baska bir sey demiyoru.

Ne ayıp kadını niye ahlaksız yaptın simdi.
Kadını ahlaksız yapmadım. Bu zihniyette bir adamın eninde sonunda karısını da o yola çekmeye çalışacağından bahsettim.

Bazen burada her şeyi açıklayarak yazmam gerektiğini unutuyorum.

Kendi yediği naneleri kuzeninin üzerine atmaktan vazgeçsin önce bi eşiniz..Sonrası kolay..

Kusura bakmayın kocanız geniş de siz de pek normal.degilsiniz. Yatak odanızda iç çamaşırı bulup eşinizin dediğine inanıp onunla sevişmeye devam.mi ettiniz cidden ve size bu genişlik gibi gelmedi yani. Ben eşinizin attığı yalana zerre inanmadım da hadi diyelim gerçek. Evinin en mahrem yerine, başka bir adamı sevişin diye veren adam zaten normal ahlakta biri değildir. Kaldı ki bu kadar geniş ilişkiler yaşayan insanlar ise o yatakta üç kişi olmadıklarının da bir garantisi yok yani.

Hani ev kutsal bir şey ya. Hani evimize huzur bereket gelmesi için dua falan ederiz ya. Kuzen gelip sizin yuvanizda zina ediyor. Eviniz başkalarının gelip seviştiği yermi buna nasıl müsade eder eşin. Sen nasıl olay çikarmazsin. Şaka gibi
Zaten kuzen Kız atmış yalanda olabilir

E bencede inanmasan iyi olur malesef

Ben eşimi ya boşardım yada asla o kadınla ve kuzeniyle görüştürmezdim.İkincisi o iç çamaşırı gördüğüm an başardım ne demek benim evime ve yatağımda birileri ilişkiye girecek asla kabul edilir bişey değil

Kadını ahlaksız yapmadım. Bu zihniyette bir adamın eninde sonunda karısını da o yola çekmeye çalışacağından bahsettim.

Bazen burada her şeyi açıklayarak yazmam gerektiğini unutuyorum.
Kıvırmayın.Yakinda sen de dahil olursun demissiniz dahil etmeye çalışır bu karekterde insan deseydiniz okey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…