- 1 Ocak 2022
- 5.511
- 20.624
- 298
- Konu Sahibi efsaneanne
-
Evet olaya kendi bakış açımla bakıyorum ben önce ortalığı yıkar yakar sonra kendimi bırakır o şok halini yaşarım.Konu sahibi üyelik iptali yaptığına göre kocişle barışıldı......Kalırsın öylede bir kalirsinki kendini balkon da bile düşmek üzere bulabilirsin neden orada olduğunu bile anlamazsın kendine gelince bazen mantık kapanıp olayın sicağıni yaşarken kendinin bile anlamadığın tepkilerde bulunabilirsin bazen saldırmaz sadece donarsin.Gario belki ama var böyle insanlar durumlar
Biz kocaya saydırdıkça koca kıymete bindi.aksi olsaydı kısa bir açıklama yapar konuyu kapattırırdı ,direk kaçtı....E birakti konuyu gitti, halletti sanırım kendi içinde
Seviyorum yorumlarınıEvet olaya kendi bakış açımla bakıyorum ben önce ortalığı yıkar yakar sonra kendimi bırakır o şok halini yaşarım.Konu sahibi üyelik iptali yaptığına göre kocişle barışıldı......
Ne ayıp kadını niye ahlaksız yaptın simdi.Yakında sen de dahil olursun aşk beşgenlerine bu gidişle.
Merhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden
Adam ailede ne gördüyse ona dönüşür diyorum baska bir sey demiyoru.Maalesef hayatta böyle kötü şeyler var. Özellikle eşimin ailesinde kimin kiminle olduğu belli değil. Hep eşim onlara benzemiyor diyordum ama kanları bir eşim de onlar gibi sanırım. Kayınbabam da kayınvalidemi yıllarca kendi kuzeni ile aldatmış
Kadını ahlaksız yapmadım. Bu zihniyette bir adamın eninde sonunda karısını da o yola çekmeye çalışacağından bahsettim.Ne ayıp kadını niye ahlaksız yaptın simdi.
E bencede inanmasan iyi olur malesefMerhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden
Ben eşimi ya boşardım yada asla o kadınla ve kuzeniyle görüştürmezdim.İkincisi o iç çamaşırı gördüğüm an başardım ne demek benim evime ve yatağımda birileri ilişkiye girecek asla kabul edilir bişey değilMerhaba herkese iyi akşamlar. Ben kadınlar kulübüne uzun yıllardır bakıyorum ama yeni üye oldum sırf içimi dökmek ve sizden akıl almak için. Aslında konu o kadar uzun ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ben üç senelik evliyim bir yaşında bir kızım var. Eşimle görücü usulü evlendik ama evlendikten sonra birbirimizi sevdik. Eşimde rahatsız olduğum bazı davranışlar var. Eşimin çok çapkın bir kuzeni var. Öüne gelen herkesle birlikte oluyor, en son bir şey öğrendim kaldıramadım eşimden soğudum, tiksindim. Eşimin kuzeni dediğim kişi başka bir kuzenlerin karısıyla birlikte olmuş ve eşim de bunu biliyor muş. Hala o kuzeniyle konuşuyor üstelik daha da kötüsü o kadınla da konuşuyor yani diğer kuzenlerinin eşi olan kadınla. Eşimle onun mesajlarını yakaladım çok çok samimiyet ve iğrençlik içeren mesajlar. Ne yapacağım bilmiyorum eşimden soğudum gerçekten. Üstelik bir kaç ay önce kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi. Ben o sırada annemin evine gitmiştim memlekete. Eşime inanmak gelmiyor içimden
Ailen arkandaysa bir saniye dahi durmaEvet öyle. Ben eşimin bu kadar ahlâksız ve namussuz olduğunu bilmiyordum bugüne kadar. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Bugüne kadar nasıl farketmedim ben bu adamın böyle olduğunu.
Kıvırmayın.Yakinda sen de dahil olursun demissiniz dahil etmeye çalışır bu karekterde insan deseydiniz okey.Kadını ahlaksız yapmadım. Bu zihniyette bir adamın eninde sonunda karısını da o yola çekmeye çalışacağından bahsettim.
Bazen burada her şeyi açıklayarak yazmam gerektiğini unutuyorum.
Öfff. Açıklama yapanda kabahat. Nasıl anlıyorsan öyle. Haydi selametle.Kıvırmayın.Yakinda sen de dahil olursun demissiniz dahil etmeye çalışır bu karekterde insan deseydiniz okey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?