Eşimin genişliği

Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu

3-5 don getirse bile yatak altında vs unutulur makyaj çekmecesine de konulmaz yani.
Kesinlikle metres diyorum bende. Kuzeninin eve getirdiği kadın olsa ne amaçla koysun onu oraya?

Çekmece de mi bırakılmış?
Detaylar şaka mı?
Kim evinizi garsoniyer olarak kullanıp haberiniz olsun diye -iyilik yapmak için- çamaşırını çekmeceye saklar?

Eşime sordum yorum yapmadim konuyu söyledim, direkt diyor ki eşinin maniti bilerek bırakmış ki yakalansin, gerçekten hepimiz hemfikiriz

Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu
İnsan oğlunun iğrenç açlığı sınır tanımaz ve ahlaksız ruhu miğdemi bulandırıyor,gerçekten sizde normal değilsiniz bunu görüp o an tüm sülaleyi, mahalleyi başınıza toplamanız gerekirken adama küsüp trip mi attınız??? Sahi kaç gün küstünüz? Kaç gün sonra yalanına inanıp yatağınıza aldınız?????

Şey yapmıştır, yanında fantezi tarzı çamaşır getirmiştir. Değiştirmiştir, kirliyi de giderken alırım diyerek çekmeceye aceleyle tıkmıştır. Giderken de unutmuş olabilir diyeceğim ama...
Sonradan hatırlayıp adamı arayıp donumu karının çekmecesinde unuttum, görmeden al at derdi ya.

Siz bu adamla devam edebilecek misiniz?
Ayrılmaya karar verdiyseniz kimsenin size inanıp inanmamasına bakmayın.

Eşiniz boşuna kuzenini kollamıyor onunda aynı kadınla ilişkisi var gibi. Adamım kuzeninden hiç farkı yok en azından kuzeni evine kadın getirmiyor eşiniz onuda yapmış.

Aynen cogu bosaninca cocugun yuzune bakmiyor ama şu forumdaki buutun kadinlarda tutturuyor "cocugu alirsa cocugu alirsa" kimi gormuslerse cocugu alan. Kac tane konu var cocuk babasiyla gorussun diye ugrasan kadinlar var aksine adamlarin umru degil. Erkekler o kadar cocuk diye ölmüyor ölen adam da boyle hareketler yapmazdi zaten.

çocuk için ölen adamı geçen bir konuda görmüştük
bir tane numunelikti
o da 15 sene kadının tüm kaprisini çekmişti çocuk için
bunların kadınlara yapmadığı kalmıyor bir de sevmediği kadının çocuğunu alacak
ne güzel kandırıyolar kendilerini

Evet işte sulalenin çapraşık ilişki ağını nereden bilecek belli ederlermi hepsi öyle yazdı hepsi çok eşli olmuyormu bu durumda yada böyle şeyleri normal sayıyorlar

Şoka girmistir bazen şoka gireriz oluyor sanki gerçek değil bu başkasının başına geldi ben değilim bunlar doğru değil bu kadar garip oluyor acısı sonradan çıkıyor taşlar yerine orurdukça .İnan bana insan o anda nasıl oluyor bir başka dünyada buluyor kendini .......Alacakaranlık kuşağı gibi ses yok cevap yok.Oluyor işte.Bazeb bazı insanlar böyle şeylere feryat figan olmaz o acı inanmamazlık o kadar derindirki ağzını dilini düşünceni karanlıkta bırakır .Bir müddet

Evet insanın şok hâline inanırım o beynin boşaldığı ruhunun çekildiği tüm duyguların körleştiği o an.Ama bu öyle bir an değil düşünsene eve geldin ve çekmecende başka birine ait kirli bir don buldun elinde donla şok olup öyle kalmazsın ya da oturup bunun muhakemesini yapmazsın o an adrenalin yükselir ve direk hesap sorma o adamı parçalamak istersin tersini yapıp kendi içine kapanan bir kadın düşünemiyorum

Kalırsın öylede bir kalirsinki kendini balkon da bile düşmek üzere bulabilirsin neden orada olduğunu bile anlamazsın kendine gelince bazen mantık kapanıp olayın sicağıni yaşarken kendinin bile anlamadığın tepkilerde bulunabilirsin bazen saldırmaz sadece donarsin.Gario belki ama var böyle insanlar durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…