- 3 Eylül 2025
- 32
- 68
- 3
- 26
- Konu Sahibi efsaneanne
-
Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştuİnsan iç çamaşırını nasıl unutur?? Hepimiz bilerek bırakıldığında hem fikiriz En uçuk ihtimal ,fantazi olsun diye 3-5 don getirdi sabahlara kadar giymece çıkarmaca çılgın saatler sonunda diğerlerini aldı bunu unuttu ,eşinin metresi......
3-5 don getirse bile yatak altında vs unutulur makyaj çekmecesine de konulmaz yani.İnsan iç çamaşırını nasıl unutur?? Hepimiz bilerek bırakıldığında hem fikiriz En uçuk ihtimal ,fantazi olsun diye 3-5 don getirdi sabahlara kadar giymece çıkarmaca çılgın saatler sonunda diğerlerini aldı bunu unuttu ,eşinin metresi......
Muhtemelen öyle zaten. Öyle olmasa gizli saklı konuşmazlardıO kadın neden sizin eşinize pasta resimleri atmış onu anlamadım.. Bence eşinizin de kuzeninin eşinden bi beklentisi olabilir..
Eşime sordumİnsan iç çamaşırını nasıl unutur?? Hepimiz bilerek bırakıldığında hem fikiriz En uçuk ihtimal ,fantazi olsun diye 3-5 don getirdi sabahlara kadar giymece çıkarmaca çılgın saatler sonunda diğerlerini aldı bunu unuttu ,eşinin metresi......
Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu
Peki kuzeninin eşinden bi şey uman bi adamla evliliği nasıl devam ettirebileceksiniz?Muhtemelen öyle zaten. Öyle olmasa gizli saklı konuşmazlardı
Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu
Şey yapmıştır, yanında fantezi tarzı çamaşır getirmiştir. Değiştirmiştir, kirliyi de giderken alırım diyerek çekmeceye aceleyle tıkmıştır. Giderken de unutmuş olabilir diyeceğim ama...Ya bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu
Genişlik dememin sebebi şu. Kuzeni bu kadar Şerefsiz olduğu halde eşim hala onun iyi biri olduğunu savunup duruyor, birde kocasını aldatan o kadını bana savunuyor resmen. Ben gerçekten ne yapacağım bilmiyorum. Eşimin beni aldattığına dair net bir kanıtım yok ama aldatmamış olsa bile bu kadar iğrenç ilişkilerin içinde olması veya beni bu insanlarla muhatap etmesi midemi bulandırıyor. Bir yanım boşan diyor bir yanım eşini onlardan uzak tutup evliliğini kurtarmaya çalış diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Üstelik ben o kadının mesajlarını gördüm benim eşime pasta fotoğrafları atıp Durmuş her seferinde de yolun buralara düşerse bize gel sana da yapayım demiş oru*pu
çocuğuna sahip çıkıp velayetini almak sanki türk ata sporu
kaç erkek almış velayet bu ülkede
saçmalık
aksine velayet isteyene anında vermeli kadınlar bence
en fazla bir haftada yalvararak geri getirmezlerse ben de dante değilim
Aynen cogu bosaninca cocugun yuzune bakmiyor ama şu forumdaki buutun kadinlarda tutturuyor "cocugu alirsa cocugu alirsa" kimi gormuslerse cocugu alan. Kac tane konu var cocuk babasiyla gorussun diye ugrasan kadinlar var aksine adamlarin umru degil. Erkekler o kadar cocuk diye ölmüyor ölen adam da boyle hareketler yapmazdi zaten.
Evet işte sulalenin çapraşık ilişki ağını nereden bilecek belli ederlermi hepsi öyle yazdı hepsi çok eşli olmuyormu bu durumda yada böyle şeyleri normal sayıyorlarHayır bir de görücü usulü evlenmiş.
Kız görücü usulünün amacı bu ya, aşık oldum vermezseniz kaçarım modu olmadığı için didik didik her detayı sorgulayabiliyorsun. Aşk gözünü kör etmiyor neticede. Araştır soruştur yani, kayınpeder yıllarca karısını yakın akrabasıyla aldatmış, duyulmaması imkansız yani. Şunu duyup görücü usulü evlenmeye can atmazsın sanırım?
kendi yatak odamda bana ait olmayan bir kadın iç çamaşırı buldum eşime sordum kuzenim eve kız getirmiş dedi.
Şoka girmistirİnsan oğlunun iğrenç açlığı sınır tanımaz ve ahlaksız ruhu miğdemi bulandırıyor,gerçekten sizde normal değilsiniz bunu görüp o an tüm sülaleyi, mahalleyi başınıza toplamanız gerekirken adama küsüp trip mi attınız??? Sahi kaç gün küstünüz? Kaç gün sonra yalanına inanıp yatağınıza aldınız?????
O zaman eşinin kullanılmış çamaşır fantazisi var ve senin bundan haberin yokYa bu öyle fantezi iç çamaşırı değildi. Günlük pamuklu iç çamaşır. Üstelik kirliydi de. Önü sapsarı hep akıntı olmuştu
Evet insanın şok hâline inanırım o beynin boşaldığı ruhunun çekildiği tüm duyguların körleştiği o an.Ama bu öyle bir an değil düşünsene eve geldin ve çekmecende başka birine ait kirli bir don buldun elinde donla şok olup öyle kalmazsın ya da oturup bunun muhakemesini yapmazsın o an adrenalin yükselir ve direk hesap sorma o adamı parçalamak istersin tersini yapıp kendi içine kapanan bir kadın düşünemiyorumŞoka girmistirbazen şoka gireriz oluyor sanki gerçek değil bu başkasının başına geldi ben değilim bunlar doğru değil bu kadar garip oluyor acısı sonradan çıkıyor taşlar yerine orurdukça .İnan bana insan o anda nasıl oluyor bir başka dünyada buluyor kendini .......Alacakaranlık kuşağı gibi ses yok cevap yok.Oluyor işte.Bazeb bazı insanlar böyle şeylere feryat figan olmaz o acı inanmamazlık o kadar derindirki ağzını dilini düşünceni karanlıkta bırakır .Bir müddet
Kalırsın öylede bir kalirsinki kendini balkon da bile düşmek üzere bulabilirsin neden orada olduğunu bile anlamazsın kendine gelince bazen mantık kapanıp olayın sicağıni yaşarken kendinin bile anlamadığın tepkilerde bulunabilirsin bazen saldırmaz sadece donarsin.Gario belki ama var böyle insanlar durumlarEvet insanın şok hâline inanırım o beynin boşaldığı ruhunun çekildiği tüm duyguların körleştiği o an.Ama bu öyle bir an değil düşünsene eve geldin ve çekmecende başka birine ait kirli bir don buldun elinde donla şok olup öyle kalmazsın ya da oturup bunun muhakemesini yapmazsın o an adrenalin yükselir ve direk hesap sorma o adamı parçalamak istersin tersini yapıp kendi içine kapanan bir kadın düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?