Eşimin Gereksiz Düşünceliliği

Pardon ben sandım ki eşinizle k valideyi arayıp böyle böyle diyecek eltiyi anlatacaksınız.
Eşiniz boşboğazlık yapmış o zaman bu durumdan benim anladığım eşinizin size kıymet verdiği,bu bile çok hoş.
Böyle gereksiz mevzularla harcamayın bunu,hep sizin haklılığınıza inansın böyle devam etsin.

Teşekkür ederim, sonunda kendimi ifade edebildiğime sevindimm...:)

bence kayınvaliden eltinle konuşmadan önce sen kayınvalidene konuşmasını istemediğini söyle.

Haklisin ben olsam bende istemez kizardim esime niye anlatiyorsun diye. Demekki uyarmalisin bir sorunu paylasirken.

Birde oyle dusun ama olan olmus. Ne guzel esinde bu durumdan hosnutsuzki annesiyle paylasms dayanamayip.

Hic orali olma bosver zaten takmiyorsun eltini. Evet sen beni rahatsiz ettin bizde bunu ailecek konustuk edalarinda olursun.

keske eltınızle olan sorununuzdan esınıze bahsetmeseydınız .
sız zaten gereken cevabı eltınıze verıyormussunuz .ne gerek vardı esınıze anlatmaya .
kadınsal sorunlarınızı erkeklere yansıtmayın .yoksa ortalık daha da cok karısır
sızın sımdı yapabılecegınız tek sey ; kayınvalıdenız eltınızle konusmadan ,sız kayınvalıdenızle konusun

Kızlar merhaba,
Benim iki eltim var, biri şehir dışında zaten, diğeriyle aynı şehirdeyiz, bu eltimin bana karşı zaman zaman hoşlanmadığım, kırıcı tavırları oluyor, fakat ben cevabını verdiğimi düşünüyorum,çok fazla kafama takmamayı öğrendim..
Her neyse, fakat bu durumdan eşime de bahsettim, eltimin şu şu davranışları beni rahatsız ediyor şeklinde, birkaç kez de eltimin kırıldığım davranışlarını anlattım.
Bunun üzerine eşim, geçen gün annesine bu durumdan bahsetmiş, annesi de ben kırmadan konuşurum x'le demiş, oysa ben konuşmasını istemezdim...
Şimdi nasıl davranmalıyım, eşime bir daha bana sormadan böyle davranmamasını söyledim fakat eltime karşı nasıl yaklaşayım...

sana kafana gerçekten takman gereken iki kişiyi söyleyeyim,hayatında önemli yerde iki insan, annen ve eşin.
bunlar dışında ne kardeş ne elti ne başka kimse tınnnn... haaa insan sinirleniyor kızıyor nefret edip ipleri bağları kopartıyor ama demek istediğim öz annenden ve eşinden pürüz çıkmadıkça yaşamı zindan görecek etkileyecek derecede değil diğerleri.

eşin belki iyi niyetle yapmış bunu ama gereksiz bir davranış yani eltinle senin aran daha da bozulabilir.bence sen bir an önce kayınvalidene eltinle konuşmasını istemediğini söyle:31:

eşin son derece iyi niyetle yaklaşmış ama tabii yaptığı doğru değil..

sen en iyisi eltine eşine sadece dertleşmek için anlattığını niyetinin kayınvalidene söylemesi olmadığını açıkça söyle..

sonra işler sarpa sarabilir

K.validemle dün konuştuk
Konuşmamasını rica ettim ama o yine de bi şekilde ağzından kaçırıcak malesef eminim bundan

valla ben eşime bişey söylelemeyi öğrendim sanırım (arada ağzımdan kaqçıyor) hemen koruma içgüdüsüyle sanırım saldırıyor millete.hatta ben bişey demesemde çemkiriverio.sonra ben doldurdum sanıolar eşimi tanıdıkları halde. sende söyleme şuan yapabilecek pek bişey yok aslında.duruma göre hareket edersin eltinin tavrına göre.ama eğer bişi derse altta kalma.

valla ben eşime bişey söylelemeyi öğrendim sanırım (arada ağzımdan kaqçıyor) hemen koruma içgüdüsüyle sanırım saldırıyor millete.hatta ben bişey demesemde çemkiriverio.sonra ben doldurdum sanıolar eşimi tanıdıkları halde. sende söyleme şuan yapabilecek pek bişey yok aslında.duruma göre hareket edersin eltinin tavrına göre.ama eğer bişi derse altta kalma.

Altta kalmam canım ben de bunu öğrendim, hatta rüyamda kavga ediyodum eltimle:)

Yanlış anlaşılmak istemem, soğumuş bir konuyu gündeme getirip eşimi doldurmadım, sadece eltimle neden bu kadar mesafe bıraktığımı soruyordu zaman zaman, ben de anlattım...
Ki bazı olayları da birlikteyken yaşadık, doldurmak için anlatmadım hiçbirşeyi.

ben olsam ben de anlatrdım kocama ayol, içimde mi patlasın yani sinir olayım olayım. o da bilsin ne cekiyorum eltmden tabi ki.
annesine söylemeseymiş bi problem olmicaktı bence.

Back
X