Eşimin gereksiz patlamaları

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Bugün eşimin doğum günüydü. Ama 4 tane gidilecek düğün vardı. Dün arkadaşıma yemeğe gittik dönüşte de kayinvalidemlere uğradık orda kaldik. (Kayinvalidemle arkadaşımız çok yakin oturuyolar). Neyse bugun oldu. Kahvaltı yaptik. Sonra eşimin doğum günü diye ben pasta yaptim ama babasi sürprizi bozdu söyledi dogum gunu olduğunu. Aksam da cok da onemsiz bi tanıdığın düğünü vardi oraya geçtik. Ordan başka düğüne. Dün baya evi temizlemistim. Bugünde hic oturmadım. Yoruldum kendi evime gitmek eşimle beraber yalniz kalip kutlamak istedim ama eşim düğünden bi turlu kalkmadi. Eve gelirken cami kapatmami istedi. Bende inat edip kapatmayinca bagirip çağırdı. Baya kırıcı şeyler söyledi. Bu kadar sinir normal mi sizce? Sonucta ilk dogumgunu ve birlikte basbasa kutlamak istedim oysaki.

Düğünden kalkmak istemenize rağmen mı kalkmadı, o değil madem özel anlar yaşamak istiyorsunuz neden inatlasiyonuz,cami kapatın olsun bitsin.

Reactions: KV_
Nasıl başladı nasıl bitti
Araba camı kapatmadın diye mi bu öfke,üşümüştü belki adam.
Eve geliyorsunuz diye mi homurdandı?
Söylememiş miydiniz doğum gününde yalnız kalmak istiyorum diye?

Cevap sorunun icinde gizli zaten erkekler gereksiz inat sevmiyor tecrubeyle sabit. ben ne zaman inat yapmayi biraktim esimin siniri falan kalmadi pamuk su an

Bir günde 4 düğüne gidilirse ,akşam kutlamaya enerji mi kalır ,4 ü arasından hiç mi gitmesekte olur dediginiz düğün yoktu

4 tane dugunden sonra dogum gunu kutlamak istemezdim. Baska bir gune alsaydiniz keske. Yorgunsunuzdur o da sen de.
4ü de yakın değil gitmesek de olabilirdi sürprizi babası soyledi diye bende bugunu basbasa gecirelim dedim aksam düğünden sonra eve geçeriz dedi. Şuan konusmuyoruz

Burada yazmaktan parmaklarim uyustu istisnai derecede az bir grup haric erkeklerin umrunda degil ne kendi dogum gunleri ne de karilarininki. Yormayin kendinizi. Bu kadar isin gucun arasinda patlamasi gereken biri varsa o da sensin ama adam dugunde kalmak istiyorsa pastaya kutlamaya tercih ediyor demekki. Niye israr ediyorsun?

Niye çocuk gibi inatlaşıyorsunuz kapatıverin nolcak sizde.yok yere çıkan tartısmaya bak

Bir günde 4 düğüne gidilirse ,akşam kutlamaya enerji mi kalır ,4 ü arasından hiç mi gitmesekte olur dediginiz düğün yoktu
4ü de uzaktan akrabaydi. Ben gitmeyelim diye baya dil döktüm ama beş dakika gorunelim dedi. 2 si zaten kayinvalidemin uzaktan akrabasi oluyo

4ü de yakın değil gitmesek de olabilirdi sürprizi babası soyledi diye bende bugunu basbasa gecirelim dedim aksam düğünden sonra eve geçeriz dedi. Şuan konusmuyoruz

Surprizi zaten takmiyordur ki o. Basbasa bir pasta keseceksiniz alt ustu ama yorgunluktan yemeye mecaliniz kalir miydi bilemem.

Ilk olmasa bende ozenmezdim ama ilk bari ozel olsun istedim

Nasıl başladı nasıl bitti
Araba camı kapatmadın diye mi bu öfke,üşümüştü belki adam.
Eve geliyorsunuz diye mi homurdandı?
Söylememiş miydiniz doğum gününde yalnız kalmak istiyorum diye?
Soyledim ama cok kalmayiz eve gfveriz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…