Arabanin modeline gore degisir oNeden camı kendisi kapatmıyor? Ben oraya takıldım.
4ü de yakın değil gitmesek de olabilirdi sürprizi babası soyledi diye bende bugunu basbasa gecirelim dedim aksam düğünden sonra eve geçeriz dedi. Şuan konusmuyoruz4 tane dugunden sonra dogum gunu kutlamak istemezdim. Baska bir gune alsaydiniz keske. Yorgunsunuzdur o da sen de.
4ü de uzaktan akrabaydi. Ben gitmeyelim diye baya dil döktüm ama beş dakika gorunelim dedi. 2 si zaten kayinvalidemin uzaktan akrabasi oluyoBir günde 4 düğüne gidilirse ,akşam kutlamaya enerji mi kalır ,4 ü arasından hiç mi gitmesekte olur dediginiz düğün yoktu
Sorun benim inadim mi sizce? Çok bağırdı. Ağzının ortasina çakarım kapat şunu diyeNiye çocuk gibi inatlaşıyorsunuz kapatıverin nolcak sizde.yok yere çıkan tartısmaya bak
4ü de yakın değil gitmesek de olabilirdi sürprizi babası soyledi diye bende bugunu basbasa gecirelim dedim aksam düğünden sonra eve geçeriz dedi. Şuan konusmuyoruz
Ilk olmasa bende ozenmezdim ama ilk bari ozel olsun istedimBurada yazmaktan parmaklarim uyustu erkeklerin cogunun umrunda degil ne kendi dogum gunleri ne de karilarininki. Yormayin kendinizi. Bu kadar isin gucun arasinda patlamasi gereken biri varsa o da sensin ama adam dugunde kalmak istiyorsa pastaya kutlamaya tercih ediyor demekki. Niye israr ediyorsun?
Sorun pasta degil ki. Zaten kayinvalidemde yedik. Yeni evliyiz ben basbasa kalmak istedimSurprizi zaten takmiyordur ki o. Basbasa bir pasta keseceksiniz alt ustu ama yorgunluktan yemeye mecaliniz kalir miydi bilemem.
Cami sonra kendisi kapatti ama bagira cagira. Kira kira...Düğünden kalkmak istemenize rağmen mı kalkmadı, o değil madem özel anlar yaşamak istiyorsunuz neden inatlasiyonuz,cami kapatın olsun bitsin.
Sorun pasta degil ki. Zaten kayinvalidemde yedik. Yeni evliyiz ben basbasa kalmak istedim
Soyledim ama cok kalmayiz eve gfveriz dediNasıl başladı nasıl bitti
Araba camı kapatmadın diye mi bu öfke,üşümüştü belki adam.
Eve geliyorsunuz diye mi homurdandı?
Söylememiş miydiniz doğum gününde yalnız kalmak istiyorum diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?