Ama yukarı çıkmadılar kiIyi hos insanlar arkadassiniz eyvallah da bu saatte ne isi var diye dusunmustur baska ne olacak. Insan bu devirde ana babasina guvenmiyor, onlara niye guvensin. muhabbeti iyi diye bu saatte de gelmelerine izin verecek degil diye dusundum.
Ama yukarı çıkmadılar ki
Ve ben direk eşime inmesini söyledim
Zaten ben inmicektim
Eşin başka bişeye sinirlenmiş acısını senden ve çocuklardan çıkarmaya çalışmış...benim eşim böyle yapsa,iner bir daha zaten o eve bir kaç gün girmezdim
Başka bir şeyin acısını sizden çıkarmış gibi geldi bana .
yazık ya size bu ne rezalet çok ayıp olmuş hadi başından beri sevmese eyvallah dicem de hakkaten bu ne yani çok ayıp olmuş arkadaşlarınıza.Böyle birisi nasıl sizi okula gönderdi anlamadım.
Sağol canım :)anlam veremedim. işte birşeye sıkılmış olabilir yada bebek sendromudur. konuyu uzatma bence bir dahada açma. arkadaşlarınada uygun bir dille durumu açıklarsın nihayetinde evli barklı kadınım dersin :) şaka yollu. aynı durumda bir kız kapına gelseydi ve eşini aşağıya çağırsaydı tanıyor bile olsan özel bir gününe gelse sende tepki verebilirdin. uzatma bencegeçmişoslun. bebeğinin keyfini çıkar allah analı babalı büyütsün. eşine sarılıp öyle uyu emi :)
Hiç beklemiyordum bu tepkiyi huyu bu olsa ve bilsem böyle yapardımAkşam 9 olmuşta nolmuş ya. Feci abartmiş ve resmen sizi rezil etmiş okurken ben utandım ya. Keske cocuk mesaj attiginda esinize soyleseymissiniz kitap almak istiyorlar diye, direk cocuklar aşagı gelince haberi olmasindan iyidir bari rezil olmadiniz boyle belkide. O cocuklarda durduk yere laf yemezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?