Eşimin Gereksiz sinir patlaması

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
İyi akşamlar Kızlar
Az önce bir kriz yaşadık eşimle ve ben ona hak veremiyorum sizce o mu haklı

Biz 10 yıllık evliyiz daha yeni bir bebeğimiz oldu
Bunu şunun için söylüyorum biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz
Eşimin bana sonsuz güveni vardır ki bundan önce hiçbir baskısına ve kısıtlamasına maruz kalmadım

Konu şu
Ben yüksek yapıyorum bu arada ve zor bi süreçteyim hamilelik ve doğum derken..
Eşim benim okulumu arkadaşlarımı çok yakından tanır ve çoğu arkadaşım bizden küçük
Neyse benim iki arkadaşım var okuldan (erkek)
Bu çocukları eşimde tanıyor ve efendiliklerini hep kendi de söyler
Onlarda eşimi çok severler
Çocuğumuzuda yiğenimiz diye yere göğe sığdıramazlar

Bu çocukların bana acaip iyiliği oldu
Ben hamileyken çoğu getir götür işimi fotokopimi kitabımı ödevimi ne olursa alır yapar getirirlerdi sağolsunlar

Demin ilk kez bunların bir kitaba ihticı oldu ve bana msj attılar yarın getirir misin diye
Bende yarın dersim yok deyince o zaman müsaitsen şimdi alayım mı deyince tmm dedim ne bilim eşim böyle tepki vercek

Aşağı Kapıya gelince bende bebekle uğraştığım için dedim ki eşime x ler gelmiş canım bi inip versene şu kitabı dedim demez olaydım saat 9 a geliyomuş da ne işi varlarmışda çıldırdı
Bende bunu beklemediğim için o zaman ben veririm dedim kapıyı kitledi inmiceksin dedi

Bende inmezsen inerim dedim uzadı gitti çocuk aşağıda dikili kaldı soğukta
O kapıdan çık bidaha giremezsin diyo bana işi büyütme diyo

Ya dedim şaka mı yapıyorsun
Tanıyosun çocukları in ver rezil etme bizi dedim
Kitabı yırtmaya çalıştı bağırdı falan
Msj at sabah gelsin bu ne askerlik arkadaşına mı geliyo bu ne rahatlık diyo

Ya çocuklar kapıya kadar yürümüşler
Geri git sabah gel nasıl dicem beni geçtim sen utanmicak mısın dedim
O kadar yardım ediyo onlar bana

Neyse baya bir uzadı iyice rezil olduk zor bela aldı kitabı aşağı indi inerkende bana diyoki inip verip rezil etcem ama bakim bi daha geliyorlar mı dedi

Dedim ya ayıp vallahi sen böyle değildin
bu ne şimdi
Sabah belki seni düşünerek gelmek istemediler sen akşam evdesin diye belki düşündüler dedim

Tabi tabi ne biliyolar benim akşam evde olduğumu diyo

Hey allahım ya

Sonu noldu ne dedi çocuklara bilmiyorum

Sebebi neydi kiii :/

Iyi hos insanlar arkadassiniz eyvallah da bu saatte ne isi var diye dusunmustur baska ne olacak. Insan bu devirde ana babasina guvenmiyor, onlara niye guvensin. muhabbeti iyi diye bu saatte de gelmelerine izin verecek degil diye dusundum.

Iyi hos insanlar arkadassiniz eyvallah da bu saatte ne isi var diye dusunmustur baska ne olacak. Insan bu devirde ana babasina guvenmiyor, onlara niye guvensin. muhabbeti iyi diye bu saatte de gelmelerine izin verecek degil diye dusundum.
Ama yukarı çıkmadılar ki
Ve ben direk eşime inmesini söyledim
Zaten ben inmicektim

Boşu boşuna üzmüş seni.Ne var sanki bunda.Bide küçük bebeğin var yorgunluk diz boyu.Bide bununla uğraş.Başka şeye de gerilmiş olabilir.Sakinleştiğinde söylersin aşırı davrandığını,seni kırdığını.

anlam veremedim. işte birşeye sıkılmış olabilir yada bebek sendromudur. konuyu uzatma bence bir dahada açma. arkadaşlarınada uygun bir dille durumu açıklarsın nihayetinde evli barklı kadınım dersin :) şaka yollu. aynı durumda bir kız kapına gelseydi ve eşini aşağıya çağırsaydı tanıyor bile olsan özel bir gününe gelse sende tepki verebilirdin. uzatma bence geçmişoslun. bebeğinin keyfini çıkar allah analı babalı büyütsün. eşine sarılıp öyle uyu emi :)

Eşin başka bişeye sinirlenmiş acısını senden ve çocuklardan çıkarmaya çalışmış...benim eşim böyle yapsa,iner bir daha zaten o eve bir kaç gün girmezdim

Başka bir şeyin acısını sizden çıkarmış gibi geldi bana .

Gayet gülüp oynuyorduk bebeğimizle
Çay içtik tatlı yedik
Birden neye sinirlenmiş ki acaba hayret

Akşam 9 olmuşta nolmuş ya. Feci abartmiş ve resmen sizi rezil etmiş okurken ben utandım ya. Keske cocuk mesaj attiginda esinize soyleseymissiniz kitap almak istiyorlar diye, direk cocuklar aşagı gelince haberi olmasindan iyidir bari rezil olmadiniz boyle belkide. O cocuklarda durduk yere laf yemezdi.

yazık ya size bu ne rezalet çok ayıp olmuş hadi başından beri sevmese eyvallah dicem de hakkaten bu ne yani çok ayıp olmuş arkadaşlarınıza.Böyle birisi nasıl sizi okula gönderdi anlamadım.

Zaten tuhaf yanı o ya
Böyle bi haliyle ilk kez tanıştım

Sağol canım :)

Hiç beklemiyordum bu tepkiyi huyu bu olsa ve bilsem böyle yapardım

Onun saçmalayası varmış onu bile düzgün yapmamış tadını kaçırmış ... Ben çok kızdım ya... Yani bunca Zaman uyumlu bi evlilikte böyle bi tablo, çok şaşırdım...

9 geç bir saat mi? Sanki gece kapıya dayandılar... Eşiniz aşağı inincede hiçbir şey söyleyememişdir cesaret edipte. Onların erkeklilkleri(!) eşlerine. Tersine denk gelmiş herhalde enteresan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…