Eşimin Gereksiz sinir patlaması

Teşekkür ederim

Ya siz konuyu açmasanız da eşiniz kendiliğinden hatasını kabul edip özür dilemeye gelmedi mi sizden?
Akşam ilerleyen saatlerde uff puuff edip durdu pc başında
Sonra benimde şarjım bitmek üzereydi gidip yanındaki üçlüyü çekip takmaya çalışınca üçlüyü elimden hafifçe çekip kucağına aldı
Bende gözüne baktım noluyo gibilerinden
Oda güldü elimden çekti sarıldı öptü yanağımdan
Konuyu kapattı
Sanırım pişman oldu ama ben ne yüz verdim ne de uzattım geri yerime geçip oturdum

Gündüz o yokken gelseler demekki tam kiyamet koparmis..Arkadaslarina cok ayip olmuş..Hoş bende daha beteri var arkadaşım.Erkek arkadasimin olmasina asla onay vermeyen bir koca

Hıhh mesela böyle başta hiç istemeyen biri olsa neyse huyu bu derim asla gelin alın demezdim ama öyle değil işte

Senin işinde zormuş
Bazen erkekler insana daha iyi dost oluyor
Hele okulda
Kızların çoğu malesef yarış içinde
Ne yardım var ne destek hep 'ben'ci oluyorlar

Oh neyseki tatlıya bağlanmış. Siz bugün sakin sakin bu konuyu açıp konuşun ama. Yani ben kizacağını hiç düşünmedim nihayetinde zaten sen goturecektin kitabı. Acil olduğu için geldiler anormal bir durum yoktu sanırım sende anladın sonradan falan de uzatma bence daha fazla bazen oluyor insanlarda böyle tepki verip sonra yanlışını anlamak. Boşancılar kaç kurtulcular bu konuda bile var hey allahım

Saygısızlık yapmış gerçekten, insanlar neden değer kıymet bilmezler anlamam
Siz hiç bu konuyu açmayın, bakalım toparlamak için birşey diyecek mi
İyilik yap denize at demişler doğru

son durum ne oldu canım,

ayrıca bi arkadasın da dediği gibi burda bazen cok asırı yorum yapanlar var, olabilir bu tarz seyler.. onemli olan sakinken anlaşıp yanlıs yaptıgının farkına varması

son durum ne oldu canım,

ayrıca bi arkadasın da dediği gibi burda bazen cok asırı yorum yapanlar var, olabilir bu tarz seyler.. onemli olan sakinken anlaşıp yanlıs yaptıgının farkına varması

Sağol canım haklısın
Son durum arkadaşlarımın tepkisinden öğrendiğim kadarıyla aşağıda bişey dememiş

Ben zaten konuyu nasıl kapattığımızı anlattım burda

Ancak bir dahaki günün akşamı dizi izlerken neden böyle ilginç davrandığını sordum
Güzel dille açıkladım

Sustu konuşmadı tmm falan dedi kesti
Bende sormadım bidaha

Ertesi günde öğle çocuk tekrar getirdi kitabı
Eşim evde yoktu mesela İndim aldım
Akşam eve gelince gördü kitabı masamın üstünde
Hatta konusuda geçti kitaptan konuştuk
Ama hiç demedi bu kitap nasıl geldi falan diye

Yani yine kızardı ben evde yoklen niye geliyo diye
Harbi ilginç ya, ben bişey anlamadım

Şimdi İyiyiz eskisi gibi sanki hiç bişey olmamış

Son düzenleme:
Benim anladigim kadariyla,birileri esinizi doldurmus.Hic sesinj cikarmayan insan onlar gelince boyle davranmasinin aciklamasi bu bence.Kitabi verirken de arkadaslarinizin efendiligine bakip hata ettigini vs anlamis ve doldurusa geldigini farketmis sanirim.Sonrasi zaten tukurdugunu yalama evresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…