Eşimin Gereksiz sinir patlaması

Esin seni arkadaslarin yaninda kücük düsürmüs ve bunun bir bahanesi olamaz. Yok stresli, yok cani sitkindi,.. Bunlarin hicbiri senin rezil olmani, kücük düsürülmeni mesrulastirmaz.

Ben olsam özür dileyene kadar küs kalirdim. Biraz burnu sürtsün onun.

Kesinlikle yaptığı büyük terbiyesizlik.arkadaşlarınızla kötü konuştuysa mutlaka öZür dilemesi lazım ki ben bunu yapmasını sağlardım.
Özür dilemezse de uzun süre küs tavırlı davranırdım yani çünkü cidden çok ayıp etmiş.

Başka bir konuda eşiniz için "gaz çıkarmalı komikli şeylerden bile hoşlanmaz, hemen kanal değişir" tarzı bir şeyler demiştiniz bana da garip gelmişti ne despot adam böyle sert mi olunur demiştim, tabii siz de kızmıştınız. Eşinizin gerçekten sert mi mizacı yani bana otoriter biraz da ters biri gibi geldi. Ki bu tavrı da doğruluyor bunu.

Siz dogurdunuz mu, hayirli olsun oncelikle. Ama tepkisi gercekten abarti olmus. Kizabilirdi ama bu kadar abartmasina gerek yoktu. Sizin de aksamin o saati cagirmaniz yanlis ne olursa olsun. Sabah gelip alabilirlerdi.

Hayır öyle biri de değil
Bu tavrına ilk kez şahit oldum
Ki yine söylüyorum gaz ve benzeri muhabbetlerden hoşlanmayıp şaka konusu yapmamasıyla sert biri olduğu veya bebeği döveceği gibi daha ilginç sonuçlara varmanız yanlış

Siz dogurdunuz mu, hayirli olsun oncelikle. Ama tepkisi gercekten abarti olmus. Kizabilirdi ama bu kadar abartmasina gerek yoktu. Sizin de aksamin o saati cagirmaniz yanlis ne olursa olsun. Sabah gelip alabilirlerdi.

Sağol canım :)
Akşam bişey demememin sebebi bu kitap 500 küsür sayfalık çok ağır dilli bir ders kitabı
Bunun gibi üç kitaptan daha aynı hafta içinde sorumlu tutulduk
Ben bebekten dolayı çoğunu okuyamadım bile
Yani zaman da yok çocuklarda ondan rica ettiler akşamdan alalım diye
Ki bunuda biliyo eşim :/ gercekten abarttı bence
Sormak istedim bende size acaba ben mi yanlışım diye

Kocan yerden göğe kadar gökten yere kadar haksız. Tepkisi ile de terbiyesizlik yapmış. Benim Kocam benim arkadaşlarıma böyle haddini asarak yaklaşacak inan ki bu boşanma sebebi.

Yani kitabı sen götürmek istersin o rahatsız olur anlarım ama en fazla dur ben vereyim der. Bu da bence gayet yeterli. Bu ne allah aşkına.

Bu kapıya gelen çocuklara değil sana yapılmış bir saygısızlık. Burada çocuklardan falan seni kıskanmak yok. Kocam kiskaniyo falan sanma sakin.

Burada seni yok etmeye çalışmış. Senin uzerinde tahakkum kuruyor. Ben bunu böyle anlıyor ve yorumluyorum.

Akşam saat 9 a geç demiş. gece 1 bile olsa ne olacak yani. Sen çağırmışsın, sen ok demişsin. Kocana düşen bunun yanlış olduğunu düşünüyorsa seni ikna etmek. Kapıda insanlar beklerken kapının önüne yatmak değil. 10 yasinda çocuk gibi inatlasmak değil.

Aynen öyle hissediyorum bende
ama hiç böyle yapmazdı
Şunca yıl evliyiz ilk kez gördüm bu tavrını
İlginç

Sebebi kıskançlık belli.Akşam saati olduğu için rahatsız olmuş.Sonunu ,ne dediğini de öğrenseydik iyiydi.

Ben aşağıya indiginde çocuklara tek kelime laf ettiğini sanmıyorum. Yoksa yukarı çıktığında karısına söylerdi. Amacınin kıskançlık olduğuna da inanmıyorum. Kıskanç olsa bu kadar olay çıkarmaz aşağıya hemen iner çocuklara lafını söylerdi.

Aynen öyle hissediyorum bende
ama hiç böyle yapmazdı
Şunca yıl evliyiz ilk kez gördüm bu tavrını
İlginç

Değil mi 10 yil olmuş. Çok enteresan geldi bana da. Neden böyle yapmış olabilir? Ben senin yerinde olsam konuşurum niye yapmış. Ama senin ne hissettiginden bağımsız bişey bu onun davranışınız sebeplerini araştırmak. O yüzden suclayacakti konuşmayıp, kendimden ve duygularımla bahsetmeye hatta şaşırdı gıbı bile söylemeyi neden böyle davrandığını konuşurdum. Yani dün ku olay konusunda ne hissediyorsun. Kitabı aşağıya götür dediğim de neden götürmek istemedin? Kapıda olduklarını ogrendiginde neden böyle bir tepki verdin? Ben goturseydim ne hissederdiniz? vs gibi sorularla ilerledim.

Sonra da aldığım yanıtlar göre ben ne hissettiğimi falan anlatır vs sonra da uzlaşma yolları arardım. Yani bir daha böyle davranmaması icin

yüksek lisans yapıyosun mükemmel bir kariyerin olacak. belliki eşin seni çok kıskanmış ondan üstün olmanı kabullenememiş ondan bu tavırlar. üstünlük kurmaya çalışıyo. o cahilden koşarak uzaklaş. küs ve annenin evine git. inan ondan sonra sana nasıl davranacağını anlar

Yok ya öyle değil :) :)
Kendi de yüksek yapıyor zaten ve çok yönlü biri hiç bu tarz üstünlük kurma çabası veya beni kısıtlaması olmadı
Aksine hep destekçi hatta ben vazgeçmeye çalıştığım zamnlarda bile beni iten kalkmamı sağlayan biri

Ama dünkü davranışının gerçek nedenini bilmek isterdim ki arkadaşın dediği gibi bugün konuşucam
Tamda günü zaten çiçekle gelince konuyu açıcam
Bakalım bu günün anlamına binaen dünkü saçmalığına bi açıklık getirsin

böyle bir adam çiçekle gelirmi sanmıyorum. ondan bişey bekleme. kendini ezdirme

Allah aşkına saat 9 geç bi vakit degil ki ? Ben dershaneden 10,30 da çıkıyorum.Millet kurslardan aksam 10 da çıkıyor yolu da katın eve gelmek 11 i buluyor.Saat gece 01:00 miş gibi çok yanlış hareketlerle davranmış eşiniz..Yazık başka birşeyin acısını çıkarmış emin ol çoçuklarada birşy dememiştir.Muhabbeti varmış ya bütün garezi sizedir.

Kafayı yemiş adam harbi, sanki çocuk koy bir çay dertleşelim diye geldi, altı üstü kitap alacak kapıdan.
Üstelik ikiniz de tanıyorsunuz.

Herkesi kendi zihniyetinde sanıyor galiba. Çirkin bir kafa yapısı.

Gündüz o yokken gelseler demekki tam kiyamet koparmis..Arkadaslarina cok ayip olmuş..Hoş bende daha beteri var arkadaşım.Erkek arkadasimin olmasina asla onay vermeyen bir koca

Ya siz konuyu açmasanız da eşiniz kendiliğinden hatasını kabul edip özür dilemeye gelmedi mi sizden?

Ya okuyorum okudukça hayrete düşüyorum, kaç, kurtul kendini ezdirme, kendini ıstırtma, sende aynısı ona yap, vur kır.... oooooule noluyooonuz... hakaret etmemiş, şiddet uygulamamış, yaptığı haklı mı hayır da ama siz de gamlı baykuş gibi bu ne ayol yazanı da pişman ediyorsunuz...
Konu sahibi arkadaşım senin durumuna gelince, erkekler böyle malesef aniden beklenmedik tepkiler verebiliyor, muhtemelen ne arkadaşların o saatte gelmesine, ne de başka birşeye sinirlendi bana kalırsa sen ona sormadan gelin dedin ve ona inip verirmisin dedin bunu kendine yapılmış emr-i vaki bir hareket olarak görmüş, tepkisi fikrinin sorulmamasına , daha önce böyle bişey olmuş belki tepki vermemiştir. bu nedenle aniden tepki vermeleri bizi şaşırtıyor ancak bu böyle, bazen hiç önemli olmayan birşey, bazen çok önemli olabiliyor, şey aramızda kalsın ama sanırım erkeklerinde muayyen günleri var
Neyse gerçekten canını sıkmana gerek yok, ufak tefek gelir geçer, ama sende dikkatli ol muhakkak sor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…