- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Hayır öyle biri de değilBaşka bir konuda eşiniz için "gaz çıkarmalı komikli şeylerden bile hoşlanmaz, hemen kanal değişir" tarzı bir şeyler demiştiniz bana da garip gelmişti ne despot adam böyle sert mi olunur demiştim, tabii siz de kızmıştınız. Eşinizin gerçekten sert mi mizacı yani bana otoriter biraz da ters biri gibi geldi. Ki bu tavrı da doğruluyor bunu.
Siz dogurdunuz mu, hayirli olsun oncelikle. Ama tepkisi gercekten abarti olmus. Kizabilirdi ama bu kadar abartmasina gerek yoktu. Sizin de aksamin o saati cagirmaniz yanlis ne olursa olsun. Sabah gelip alabilirlerdi.
İyi akşamlar Kızlar
Az önce bir kriz yaşadık eşimle ve ben ona hak veremiyorum sizce o mu haklı
Biz 10 yıllık evliyiz daha yeni bir bebeğimiz oldu
Bunu şunun için söylüyorum biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz
Eşimin bana sonsuz güveni vardır ki bundan önce hiçbir baskısına ve kısıtlamasına maruz kalmadım
Konu şu
Ben yüksek yapıyorum bu arada ve zor bi süreçteyim hamilelik ve doğum derken..
Eşim benim okulumu arkadaşlarımı çok yakından tanır ve çoğu arkadaşım bizden küçük
Neyse benim iki arkadaşım var okuldan (erkek)
Bu çocukları eşimde tanıyor ve efendiliklerini hep kendi de söyler
Onlarda eşimi çok severler
Çocuğumuzuda yiğenimiz diye yere göğe sığdıramazlar
Bu çocukların bana acaip iyiliği oldu
Ben hamileyken çoğu getir götür işimi fotokopimi kitabımı ödevimi ne olursa alır yapar getirirlerdi sağolsunlar
Demin ilk kez bunların bir kitaba ihticı oldu ve bana msj attılar yarın getirir misin diye
Bende yarın dersim yok deyince o zaman müsaitsen şimdi alayım mı deyince tmm dedim ne bilim eşim böyle tepki vercek
Aşağı Kapıya gelince bende bebekle uğraştığım için dedim ki eşime x ler gelmiş canım bi inip versene şu kitabı dedim demez olaydım saat 9 a geliyomuş da ne işi varlarmışda çıldırdı
Bende bunu beklemediğim için o zaman ben veririm dedim kapıyı kitledi inmiceksin dedi
Bende inmezsen inerim dedim uzadı gitti çocuk aşağıda dikili kaldı soğukta
O kapıdan çık bidaha giremezsin diyo bana işi büyütme diyo
Ya dedim şaka mı yapıyorsun
Tanıyosun çocukları in ver rezil etme bizi dedim
Kitabı yırtmaya çalıştı bağırdı falan
Msj at sabah gelsin bu ne askerlik arkadaşına mı geliyo bu ne rahatlık diyo
Ya çocuklar kapıya kadar yürümüşler
Geri git sabah gel nasıl dicem beni geçtim sen utanmicak mısın dedim
O kadar yardım ediyo onlar bana
Neyse baya bir uzadı iyice rezil olduk zor bela aldı kitabı aşağı indi inerkende bana diyoki inip verip rezil etcem ama bakim bi daha geliyorlar mı dedi
Dedim ya ayıp vallahi sen böyle değildin
bu ne şimdi
Sabah belki seni düşünerek gelmek istemediler sen akşam evdesin diye belki düşündüler dedim
Tabi tabi ne biliyolar benim akşam evde olduğumu diyo
Hey allahım ya
Sonu noldu ne dedi çocuklara bilmiyorum
Sebebi neydi kiii :/
Kocan yerden göğe kadar gökten yere kadar haksız. Tepkisi ile de terbiyesizlik yapmış. Benim Kocam benim arkadaşlarıma böyle haddini asarak yaklaşacak inan ki bu boşanma sebebi.
Yani kitabı sen götürmek istersin o rahatsız olur anlarım ama en fazla dur ben vereyim der. Bu da bence gayet yeterli. Bu ne allah aşkına.
Bu kapıya gelen çocuklara değil sana yapılmış bir saygısızlık. Burada çocuklardan falan seni kıskanmak yok. Kocam kiskaniyo falan sanma sakin.
Burada seni yok etmeye çalışmış. Senin uzerinde tahakkum kuruyor. Ben bunu böyle anlıyor ve yorumluyorum.
Akşam saat 9 a geç demiş. gece 1 bile olsa ne olacak yani. Sen çağırmışsın, sen ok demişsin. Kocana düşen bunun yanlış olduğunu düşünüyorsa seni ikna etmek. Kapıda insanlar beklerken kapının önüne yatmak değil. 10 yasinda çocuk gibi inatlasmak değil.
Sebebi kıskançlık belli.Akşam saati olduğu için rahatsız olmuş.Sonunu ,ne dediğini de öğrenseydik iyiydi.
Aynen öyle hissediyorum bende
ama hiç böyle yapmazdı
Şunca yıl evliyiz ilk kez gördüm bu tavrını
İlginç
yüksek lisans yapıyosun mükemmel bir kariyerin olacak. belliki eşin seni çok kıskanmış ondan üstün olmanı kabullenememiş ondan bu tavırlar. üstünlük kurmaya çalışıyo. o cahilden koşarak uzaklaş. küs ve annenin evine git. inan ondan sonra sana nasıl davranacağını anlarİyi akşamlar Kızlar
Az önce bir kriz yaşadık eşimle ve ben ona hak veremiyorum sizce o mu haklı
Biz 10 yıllık evliyiz daha yeni bir bebeğimiz oldu
Bunu şunun için söylüyorum biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz
Eşimin bana sonsuz güveni vardır ki bundan önce hiçbir baskısına ve kısıtlamasına maruz kalmadım
Konu şu
Ben yüksek yapıyorum bu arada ve zor bi süreçteyim hamilelik ve doğum derken..
Eşim benim okulumu arkadaşlarımı çok yakından tanır ve çoğu arkadaşım bizden küçük
Neyse benim iki arkadaşım var okuldan (erkek)
Bu çocukları eşimde tanıyor ve efendiliklerini hep kendi de söyler
Onlarda eşimi çok severler
Çocuğumuzuda yiğenimiz diye yere göğe sığdıramazlar
Bu çocukların bana acaip iyiliği oldu
Ben hamileyken çoğu getir götür işimi fotokopimi kitabımı ödevimi ne olursa alır yapar getirirlerdi sağolsunlar
Demin ilk kez bunların bir kitaba ihticı oldu ve bana msj attılar yarın getirir misin diye
Bende yarın dersim yok deyince o zaman müsaitsen şimdi alayım mı deyince tmm dedim ne bilim eşim böyle tepki vercek
Aşağı Kapıya gelince bende bebekle uğraştığım için dedim ki eşime x ler gelmiş canım bi inip versene şu kitabı dedim demez olaydım saat 9 a geliyomuş da ne işi varlarmışda çıldırdı
Bende bunu beklemediğim için o zaman ben veririm dedim kapıyı kitledi inmiceksin dedi
Bende inmezsen inerim dedim uzadı gitti çocuk aşağıda dikili kaldı soğukta
O kapıdan çık bidaha giremezsin diyo bana işi büyütme diyo
Ya dedim şaka mı yapıyorsun
Tanıyosun çocukları in ver rezil etme bizi dedim
Kitabı yırtmaya çalıştı bağırdı falan
Msj at sabah gelsin bu ne askerlik arkadaşına mı geliyo bu ne rahatlık diyo
Ya çocuklar kapıya kadar yürümüşler
Geri git sabah gel nasıl dicem beni geçtim sen utanmicak mısın dedim
O kadar yardım ediyo onlar bana
Neyse baya bir uzadı iyice rezil olduk zor bela aldı kitabı aşağı indi inerkende bana diyoki inip verip rezil etcem ama bakim bi daha geliyorlar mı dedi
Dedim ya ayıp vallahi sen böyle değildin
bu ne şimdi
Sabah belki seni düşünerek gelmek istemediler sen akşam evdesin diye belki düşündüler dedim
Tabi tabi ne biliyolar benim akşam evde olduğumu diyo
Hey allahım ya
Sonu noldu ne dedi çocuklara bilmiyorum
Sebebi neydi kiii :/
yüksek lisans yapıyosun mükemmel bir kariyerin olacak. belliki eşin seni çok kıskanmış ondan üstün olmanı kabullenememiş ondan bu tavırlar. üstünlük kurmaya çalışıyo. o cahilden koşarak uzaklaş. küs ve annenin evine git. inan ondan sonra sana nasıl davranacağını anlar
böyle bir adam çiçekle gelirmi sanmıyorum. ondan bişey bekleme. kendini ezdirmeYok ya öyle değil :) :)
Kendi de yüksek yapıyor zaten ve çok yönlü biri hiç bu tarz üstünlük kurma çabası veya beni kısıtlaması olmadı
Aksine hep destekçi hatta ben vazgeçmeye çalıştığım zamnlarda bile beni iten kalkmamı sağlayan biri
Ama dünkü davranışının gerçek nedenini bilmek isterdim ki arkadaşın dediği gibi bugün konuşucam
Tamda günü zaten çiçekle gelince konuyu açıcam
Bakalım bu günün anlamına binaen dünkü saçmalığına bi açıklık getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?