Ortada annenize ve size yapılan nankörlük var. Hadi bunları da geçtim nimete karşı nankörlük var.
Eşinizin telefon arkaplanını Afrikalı aç çocuk görselleri ile donatın. Allah varlıkla imtihan ediyor eşinizi yoklukla da etmesin inşallah.
Eşim benim yaptığım yemeğe laf ederse BİR DAHA ONA YEMEK YAPMAM.
Ne hali varsa görsün
En büyük sorunu bu diyeyim...Esiniz sadece bu konuda mi problemli..cok zor biri
Beğenmiyor olabilir görmezden gel beğenmek zorunda değil ama bizim kültürümüz de, teşekkürler, elinize sağlık terimleri kullanılır nezaketen bunu yapmamış olması hoş durmuyor. Annene söyle uygun bir yolla kadınn zahmet etmesin bence. O kadar el emeğine teşekkür etmemek de çok saçma. Herkese karşı mı böyle eşiniz? Yemeği bahane ediyor olabilir mi bence iyi gözlemleyin.
Yemekteyize katılsın :)Yemek olayı dışında başka bir teşekkür etmeme ya da kıymet bilmeme durumu yok aslında. O da benim aileme kıymet verir. Elinden geleni yapar, saygilidir, bizimkleri önemser, düşünür. Ama iş yemege gelince adam değişiyor. Garip bir hal alıyor. Yediklerinin lezzeti aşırı aşırı önemli. Ha çok şükür öyle bu yemek neden böyle falan filan demez kolay kolay yememezlik de yapmaz ama eleştirir. Kıyasıya eleştirir... Asla da tam olarak beğenmez hep eksiği vardır....
Yemek olayı dışında başka bir teşekkür etmeme ya da kıymet bilmeme durumu yok aslında. O da benim aileme kıymet verir. Elinden geleni yapar, saygilidir, bizimkleri önemser, düşünür. Ama iş yemege gelince adam değişiyor. Garip bir hal alıyor. Yediklerinin lezzeti aşırı aşırı önemli. Ha çok şükür öyle bu yemek neden böyle falan filan demez kolay kolay yememezlik de yapmaz ama eleştirir. Kıyasıya eleştirir... Asla da tam olarak beğenmez hep eksiği vardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?